בילי מקדיש שירים

Billy Eliot

New member
שיר המוקדש לסטפן

היי סטפן החמוד... הערב, עקב השרשור עם זיקו, מצאתי שיר מקסים שאני אוהב מאוד ואני מקדיש לך אותו. השיר הוא מהסרט פוקהונטס (אחד הטובים של דיסני לדעתי). Colours of the Wind Venessa Williams You think you own whatever land you land on The earth is just a dead thing you can claim But I know ev’ry rock and tree and creature Has a life, has a spirit, has a name You think the only people who are people Are the people who look and think like you But if you walk the footsteps of a strange You’ll learn things you never knew you never knew Have you ever heard the wolf cry to the blue corn moon Or asked the grinning bobcat why he grinned Can you sing with all the voices of the mountain Can you paint with all the colours of the wind Can you paint with all the colours of the wind Come run the hidden pine trails of the forest Come taste the sun-sweet berries of the earth Come roll in all the riches all around you And for once, never wonder what they’re worth The rainstorm and the river are my brothers The heron and the otter are my friends And we are all connected to each other In a circle, in a hoop that never end How high does the sycamore grow If you cut it down, then you’ll never know And you’ll never hear the wolf cry to the blue corn moon For whether we are white or copper-skinned We need to sing with all the voices of the mountain Need to paint with all the colours of the wind You can own the earth and still All you’ll own is earth until You can paint with all the colours of the wind תהנה.

Billy Eliot

New member
שיר המוקדש לדובי דבש

שובי דובי דבש שאתה... אני מקדיש לך שיר מקסים, שזכור לי מימי ילדותי בריקודי העם בבית הספר. והגאונה שבחרה לחדש אותו היתה דנה שלנו הבינלאומית. מוכר פרחים בוא אלי מוכר פרחים בכמה זאת השושנה בוא אלי מוכר פרחים בכמה זאת השושנה היא תהיה לאהובי משכב דודים לראשונה היא תהיה לאהובי משכב דודים לראשונה זוג שדיה כבר רבים מסתודדים לברוח הנח ידך כמשלים ועזור לה לשכוח הנח ידך כמשלים ועזור לה לשכוח אהובי נשמת חיי גלה נא לי את ביתך אהובי נשמת חיי גלה נא לי את ביתך ואקרא כל ימי מצעיף החשיכה ואקרא כל ימי מצעיף החשיכה יפתי, גלי אוזנך ואלחש לך סוד בלאט יפתי, גלי אוזנך ואלחש לך סוד בלאט ולוואי יברח אהוב ליבך ואהיה לך למשלט ולוואי יברח אהוב ליבך ואהיה לך למשלט בוא אלי מוכר פרחים קח את זו השושנה בוא אלי מוכר פרחים קח את זו השושנה היא בכתה לאהובי את כאב הראשונה היא בכתה לאהובי את כאב הראשונה

Billy Eliot

New member
שיר המוקדש לאליקו27

למרות שאתה כבר בן 28 וחרף ההתעלמויות, תדע שאני מאוד מחבב אותך! אני מקדיש לך את השיר הבא. תהנו ממנו אתה ואשתך... דיווה
דנה אינטרנשיונל מילים: יואב גינאי לחן: צביקה פיק יש אישה גדולה מהחיים יש חושים שיש רק לה יש קסמים ויש ימים קשים ובמה שהיא כולה שלה למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה ויוה נריע, ויוה ויקטוריה, אפרודיטה ויוה לדיווה, ויוה ויקטוריה, קליאופטרה יש נשים, דמעות של החיים הן ישאו תפילה ללא מילים למלאכים דיווה היא אימפריה על הבמה דיווה היא היסטריה היא כולה שיר אהבה

Billy Eliot

New member
שובבי אל תתערב מותק ../images/Emo8.gif

תפרגן לו הוא דובה דיווה גדולה מהחיים!

אליקו27

New member
../images/Emo24.gif אני כולי סומק

תודה תודה תודה תודה בילי על השיר חמוד בדיוק הזדהתי איתו תודה שובבי וזיקו על האהבה הגדולה שלכם גם אני מתה עליכם תודה להורי שהביאוני עד הלום תודה לכם אורחים נכבדים תודה לכם חיילי צה''ל מואההההההההההההההההה נ.ב פתאום שמתי לב שהאהבה הגדולה שלי היא אריה ואני במקור לינקס שזה אותה משפחה מה זה אומר שיש בינינו גילויי עריות ????????? (נשמע כמו גילוי אריות)

אוי .. התרגשתי .. עד דמעות ../images/Emo140.gif

בילי יקירי . אתה מאוד מרגש אותי , ואני מודה לך מאוד על השיר החמוד. תודה מתוק .

למעלה