בילין

דובי123

New member
בילין

אני רוצה לשתף אותכם במחשבה שמדי פעם עוברת לי בראש בקשר לבילין היא נשמעת פרועה ולכן אינני נוהג להעלותה רק מה? מדי פעם מתפרסמות כל מיני ידיעות עליו אשר פשוט מחזקות תחושה זו לפני כן נציין שבילין בהחלט מוערך [להבדי למשריד שהוא בלתי נסבל] גם אם אני חולק עליו מכל וכל הממ... לפני כן מילה לסימלי סמילי - בילין שמרצ מתהדרת בהצטרפותו אליה [ובצדק מבחינתה] כל כולו פוליטי אין בו שמץ של עניני חברה אז אם מרצ מתהדרת ברכש הפוליטי הנוצצ שלה קשה לומר שלעמדת מרצ זה איננו נושא חשוב יתרה מזו זה בהחלט יוצר רושם שהוא ה-נושא ה-חשוב מבחינתה או לפחות נושא מוביל לכן לטעון שאין זה הנושא החשוב איננו הולם את מרצ [דוקא ניתן לומר זאת על שינוי שאין לה אגנדה פוליטית אחת וכמדומני יש שם גם חופש הצבעה בענינים אלו] וזו המחשבה שמדי פעם חולפת במוחי: האם יוסי שרת הנו סוכן שתול?!! פרוע הא? אבל הוא הרי מיצג ממש היטב את הצד הפלשתיני וכך גם את זכות השיבה הבטיח להם ....... הוא זה שדוחף בכל הכח במשך שנים להביא עלינו ולשכנע אותנו במה שהפלשתינים למעשה דורשים אבל אם בזה זה היה מסתכם זה היה נשאר בעיני אולי אפשרות פרועה במיוחד רק מה? מדי פעם מתפרסמות כל מיני ידיעות "קטנות" שפשוט קשה להאמין שיש מי שיעשה כן אלא אם יש לו סיבות הנוגדות את טובת ישראל הפעם האחרונה שנתקלתי בידיעה כזו היתה מלפני כמה חודשים סופר שם שהוקמה ועדה לתיעוד רכוש יהודי שהולאם ע"י מדינות ערב והנה נכנס יוסי לתפקידו בממשלה ומה הוא עושה?! מפרק את הועדה....... למה? לא חשובה האינפורמציה?! יש לציין שהכתבה לא עסקה ביוסי אלא זהוי נקודה קטנה בלבד מהכתבה וכך מדי פעם צצות כל מיני ידיעות משונות ותמוהות בלשון המעטה

למעלה