בילוי בתל אביב

ט ל ו ש1

New member
בילוי בתל אביב

אני מכירה את תל אביב ממש בקטנה כמו הרוב...באיזה איזורים בעיקר יש בילויים כמו מועדונים
או משהו כמו בתי קפה וקניות...כמו אלנבי שנקין
בקיצור כל מקומות הבילוי והאזורים שנחשבים "לתיירותים"

תודה

עלה13

New member
המרחב הוא מאוד גדול...

וכל אזור הוא חוויה עם טעם אחר.
הרבה שכונות מציאות היום תפריט מעניין של בילוי.

אזור שוק בפישפשים גדוש בבתי קפה ובוטיקים ושווקים מגוונים, הוא קרוב ליפו העתיקה ונמל יפו, נפתח בו אנדר עם מסעדות ושוק, אזור שיכול בשקט להעביר בו חצי יום.

שכונת נוגה הסמוכה, היא שכונה דטנה ובה בתי קפה, ברים בוטיקים, תאטרון, היא סמוכה למתחם התחנה ונווה צדק ותמודה לשכונה הגרמנית האמריקאית, אזור קסום.

שכונת פלורנטין מציאה מגוון גדול של ברים, אומנות רחוב, בתי קפה ורחובות קסומים וגפ שדרה וושינגטון ששוקמה ומהווה אתר מקסים.

שכונת מונטיפיורי, בעיקר ביום מציעה בתי קפה ורחובות שקטים ומעניינים.

שד' רוטשילד נותנים חוויה מאוד טוב, כיכר התזמורת היא כיכר מבין הקסומות בעיר.

כיכר רבין מציעה היום חוויה קסומה, אפשר לקחת טק הווי מבית קפה הוא מסעדה סמוכה ולשבת בה, פזורים שם כיסאות, שולחנות ולאחרונה מיטות שיזוף שהם מאוד פופלריות ובימים אלו מסיימים להתקין מיזם ישיבה מאוד מקורי סביבה, שווה לבקר.

מתחם יד חרוצים ברחוב יד חרוצים מציעה קולינריה לא ראה, שווה ביקור.

מתחם רחוב הארבעה, הסנימטק וכיכר הסינמטק הם אזור קסום שמציעה כמעט כל סוג של מזון ומקום לשבת ולהנות ממנו, סמוך עומד להיות מושלם מתחם שרונה.

אני גם אוהב את כיכר בזל שמציעה חווית בלוי וקניה אומנם יקרים ביחס לעיר אבל בהחלט חוויה שווה.

אני ממליץ גם על כיכר המדינה שחוויה לבקר בה ומומלץ מאוד לבקר בגלריה זימרק (כניסה חינם) הגלריה הכי מקורית בעיר וחלל קסום של כמה מפלסים, שהיא חוויה שתרגיש לך ניו יורק וכמובן ישיבה בכיכר וצפיה בגורדי השחקים סביבה.

למעלה