בילוי בפאב

• פותח הנושא a44
  • פורסם בתאריך

a44

New member
בילוי בפאב ../images/Emo72.gif

אתמול הוזמנתי למסיבת יומולדת של ידידה (מחבורת פו"פ שמזכירה לי את "החבובות") בפאב מקומי, שנחשב IN בעירי הקטנטונת... אחרי כוסית יין וקפה עם אלכוהול, ההורמונים שלי התחילו לעבוד, כפי שלא עבדו זמן רב וממושך, עד שחשבתי שכבר גמרתי עם התחושות האלו... המון בחורים צעירים וחטובים הגיעו לבאר, וכולם היו צעירים מאוד. למרות שאני נראית צעירה לגילי, והרגשתי כאילו אני בת 20, עדיין לא יכולה להתחיל עם בחור בן 25-30 - זה קצת מוגזם! לא הגיעו אתמול בחורים בודדים יותר מבוגרים, והגברים שבחבורתי מזכירים לי את אבא שלי.... זה היה כ"כ מתסכל!

WE LOVE YOU../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

קודם כל יצאת !!! נזכרת שיש לך הורמונים אזזזזזז יאאלה יש המון ברים ופאבים ומסיבות לחבר'ה שלך ותזכרי בימים הטובים
צריך רק להיות במקום הנכון בזמן הנכון
בהצלחה מתוקה שלי

a44

New member
איפה המקום הנכון ומתי הזמן הנכון../images/Emo35.gif

כבר מעל שנה שאני מחפשת אותם...

mishimashu

New member
A44

למה לא להתחיל עם בחורים צעירים? נראה לי שלכל אחד יש את הצרכים שלו. אל תנסי להצטדק במראך הצעיר. מראך הצעיר הוא נכס! הוא לא משהו שצריך להצטדק עליו. זו דעתי כמובן... ואם צעירים זה הקטע שלך אז לכי על זה. הזמן הנכון לטעמי הוא הזמן שתרגישי טוב עם מה שאת עושה. לדעתי את כבר שם אבל...רק את יודעת הכי טוב!

a44

New member
מאמי'לה, אני בת 45

יש לי בנות, שיכולות, באופן עקרוני, להתחיל עם הבחורים שהיו אתמול בפאב.. יש לי קוים אדומים! אני מחפשת בסביבות 40. אבל מנסיוני הדל, 2 גברים שהכרתי בגיל הזה רוצים עדיין ילדים, ואני סיימתי עם זה, או שהם רוצים נשים בנות 30... מ י ל כ ו ד !!!

mishimashu

New member
מאמי'לה אני בת 37 ועדיין חושבת

שאנחנו כבולים במוסכמות ותבניות שלא תואמות את הרצון שלנו לחיות את חיינו. קוים אדומים רק את מגדירה לעצמך וזה בסדר גמור. אני בטוחה שיש הרבה בני 40 שנראים צעירים ועדיין צעירים ברוחם. מקווה שלא פגעתי באיזשהו אופן,חלילה! אני מניחה שגם לי אבוד אצל צעירים...הנושא כל כך רחוק ממני. אחרי שאלד (עוד חודש וחצי) נראה לי שאהיה כל כך בתוך הההוויה האימהית שבן זוג או קשר יהיו רחוקים אבל בחיים כמו בחיים יש המוןןןןןןןן הפתעות.

a44

New member
מסכימה איתך ../images/Emo140.gif

אני 3 שנים אחרי הלידה של פעוטתי, לא עניין אותי מאומה מלבד בנותי... רק עכשיו מרגישה רצון למישהו...

Bavmorda

New member
אז לכי על זה יקירתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בינינו
אז אם מה שאת מחפשת זה רק לעשות רעש לשכנים (שלו...) -לכי על זה. אז מה אם הוא בן 25 או 30 והוא יכול היה להיות האחיין הסורר שלך - לכי על זה. הרי כל מה שבאלך לך זה להרגיש טוב, להשתובב. זה לא בגלל הגיל שבתעודת הזהות שלך שאומר שאסור לך או שיש מגבלת גיל תחתון על אילו בחורים מותר לך להתבית - לכי על זה. השיא המיני של האישה הוא לא בגיל 25 ולא 30 (ולא לפני
) וגברים, בדכ"ל השיא שלהם הוא הרבה לפני הגיל הזה. רצית
מצאת
באלך
מזמן לא "תירגלת"
לכי על זה. תעשי מה ברוסלך דארלינג, ותהני (בעזרת המטריות כמובן
). מאיר שלו אמר פעם שהאגואיסטים הם המאהבים הכי טובים ("עשו"). לא באלך להיות סופר אגואיסטית לכמה שעות
BAV.

a44

New member
טוב...הרעיון הובן../images/Emo70.gif בואו נשנה נושא

היום אני ביום חופש ../images/Emo168.gif

הלכתי להתפנק לי אצל פדיקורסטית יההההההההה היה כזה כיף היא פינקה לי את האצבעות של הרגליים שנים לא פינקו לי את האצבעות של הרגלים בנות תלכו לפנק את האצבעות של הרגליים משם זה מתחיל ...

למעלה