בילוי בחוף אולגה

בילוי בחוף אולגה

כן, אני ערבי ואני לא מתבייש ולא מתנצל ולא מתכוון להתחנף אליכם. אני פשוט אביא לכם עובדות איך ערבים חיים בארץ הזאת תחת שלטון מדינת ישראל, ערבים שהם אזרחי מדינת ישראל וערבים שגרים בשטחים הכבושים, זה הבדל לא כל כך גדול. יש לי הרבה חברים והרבה מכירים ואני אביא לכם כל מיני סיפורים על מה שקורה. תרצו - תקראו, לא תרצו - אל תקראו. אם תרצו תתקיפו ותקללו אותי בכל מיני עלבונות, או שפשוט תמחקו את המסרים שלי מהפורום אם זה ירגיז אותכם יותר מדי. אבל רק תזכרו שכל מה שאני מביא לכם זאת האמת ורק האמת. אז קריאה נעימה לכם. סיפור מספר 1: בילוי בחוף אולגה שלום חברים? טוב אני חייבת לספר לכם על הגזענות המשתוללת ונהיית נפוצה בימינו אלה.. טוב במקרה זה סיפור אישי שקרה עמי ועם משפחתי הפעם : אז ביום שישי החלטנו המשפחה שלי ועוד 3 משפחות שהם החברים שלנו לצאת לעשות פיקניק בחוף הים וזה היה בחוף גבעת אולגה ליד חדרה והגענו לשם בשעה 3:00 ועשינו ברביקיו והיה מאוד נחמד ונהנינו מאוד נשארנו שם עד מאוחר בלילה והנה בשעה 23:00 מגיעים 15 עד 20 פרחחים משוגעים שהם סתם צעירים יהודים ועמודים מולנו ופתאום אחד מהם שואל " אתם ערבים " ?! וכמובן ענינו שכן אנחנו ערבים. אז אחד מהם נתן בעיטה לחבר שלנו על החזה שלו ואחרי זה גם לאבא שלי ואז התחילה מהומה ושהמשיכה רק ל2 דקות לא יותר אבל בסוף אנחנו רואים שאבא מדמם ובסוף מבינים שדקרו אותו בסכין והזעקנו אמבולנס וגם משטרה והמשכנו את כל הלילה בבית החולים ובמרכז המשטרה בשביל העידיות עם ילדים קטנים בני שנתיים ושלוש ילדים מאוד קטנים ...... עכשיו אחרי המקרה הזה אני מבינה מאוד מה זה גזענות באמת ומאוד כועסת לא יכולה לסבול את המצב הזה המצב המגעיל הזה..... טוב חברים זה אחד הסיפורים שמראים את הגזענות בעיניים אמיתיות אז בבקשה תפיצו את הסיפור ותראו לאנשים את הגזענות האמיתית ביי ביי

adato

New member
לפחות אנחנו לא מלמדים

איך לרצוח ושמים על ילדים בני שנה חגורות נפץ ולוקחים אותם ל"הפגנות" לפחות אנחנו לא מחלקים סוכריות אחרי פיגועים לפחות אנחנו לא יורים בילדים בני פחות משנה סתם כי משעמם לנו זאת גזענות מוחמד מה רע בטרנספר??? מחכה לבחירות...

ומה עם בילוי בדולפינריום, מומנט,

סבארו, אוטובוס, מעבר חציה, מועדון סנוקר, כביש לירושלים, לים המלח. בילוי בגבעה הצרפתית, בסופרמרקט, בליל הסדר מה קרה לכל אלו, שכחת אותם? אני לא אומר שאת\ה או משפחתך טרוריסטים, אבל פעם הבאה שמישהו מהכפר שלך הולך לעשות פיגוע, אולי תנסו למנוע זאת, ואולי תנסו להפסיק את ההסתה במקורות הרשמיים כמו טלוויזיה, רדיו ועיתונים. עד אז, אתם יוצרים לעצמכם את השנאה

arazi2292

New member
זה לא הויכוח. זה סתם קיטור. סליחה.

עד כמה שהאירוע מצער, אל תשכחו שגם יהודים מותקפים ע"י יהודים ככה, ולכן אני לא בטוח שהמקרה הזה (גם אם הוא נכון במאת האחוזים, למרות שלא ידוע לנו הצד השני) אינו מייצג לדעתי. עדיין, למרות שקיימת אפלייה ע"י השלטונות (שעליה אתם צריכים לזעוק, ולא על מקרה זה או אחר שתמיד היו כמוהו ותץמיד יהיו) אני חושב שערביי ישראל חיים במצב ללא רע יחסית, ועובדה - כל הדאווינרים במג´דל שאמס למשל, שהם ממש לא אוהבי ישראל (ומזכיריםן לנו את זה בהפגנות וקריעת תעודות זהות, וכדומה) עדיין קופצים בכל פעם שמציעים להחזיר אותם לסוריה. כנ"ל כל יישובי המשולש, שהייתה הצעה לא לעקור אף אחד מהם מביתו, אלא פשוט להעביר את הסמכות הריבונית שם לפלסטינאים - הופ! כולם נגד, והיהודים גזענים, וטיהור וכו´ וכו´. לכן כמנראה שכמגזר, באופן כללי, ולא כפרטים אינדיבידואלים, אתם מגזר שמקטר הרבה (לעתים בצדק, אני לא אומר שלא), מסית נגד המדינה בה הוא הוא חי, מפגין סולידריות עם משטרי אויב - אבל נהנה לחיות במשטר דמוקרטי כמו בישראל - שברור שלא יקבל בסוריה - לבנון - רשות פלסטינית. על זה צריך להיות הויכוח - ולא על מקרה דקירה זה או אחר. יש מספיק ערבים שדקרו יהודים מגזענות.ערביםלא הויכוח, ואין בו טעםשש

אתם מביאים את זה על עצמכם

אתם לא רוצים שיפגעו בכם אז תפסיקו לעשות פיגועים, תפסיקו להרוג אותנו ואנחנו לא נפגע בכם. הפיגועים שאתם עושים הם רק הורסים לנו משפחות, ולכם את החופש. בכל פיגוע שלכם אתם רק מסכנים את עצמכם, כי את ירושלים לא תקבלו, וגם לא את השטחים אז אם אתם נהנים מהפיגעים, תחשבו צעד אחד קדימה ותבינו שזה לא פוגע רק ביהודים זה פוגע גם בכם! העם עם הגולן

ליאור ב

New member
אתם, אנחנו, הכללות...

אין 3 מיליון מחבלים. אם "אנחנו" יורים להם בגב במסגדים שלהם, אם "אנחנו" יורים בפועלים תמימים שלהם בדרך לעבודה, אם "אנחנו" הורגים להם ילדים, אז גם הם עושים פיגועים, והורגים בנו. ועכשיו תחשוב, האם כל 3 מיליון הפלסטינאים מחבלים? האם הינו מצליחים לשרוד? אז לפני שאתה מכליל, תחשוב על אותם ילדים אותם אנחנו מרעיבים בכיסוי של הם הורגים בנו.

Deathatred

New member
יש רק כמה מאות אלפים

דרך אגב, סקר בשטחים הראה ש 51% מהפלשתינאים תומכים בפיגועי ההתאבדות ועוד אחוז גבוה יותר תומכים בטרור. ניקח את המספר הנמוך יותר: 51%. זה אומר ש 1.5 מיליון פלשתינאים תומכים בטרור. ממש מיעוט, הא? מספר המחבלים והפעילים בארגוני הטרור השוניפ, לפי הערכות מודיעין, הוא בסדר גודל של מאות אלפים.

ליאור ב

New member
שלום לראש אגף מודיעין...

אני מאוד מודה לך שאתה משתף אותנו במעשיות הלא מבוססות שלך. תבדוק מקורותיך, הצלב מידע ואל תשכח להאמין למקור אמין בלבד. יש להניח שאם מדינה אחרת הייתה שולטת בנו כמו שאנחנו שולטים בפלסטינאים, גם אנחנו היינו תומכים ב"פעולות" נגדה. המזל של הבריטים בשנים שלפני הקמת המדינה הוא שהם נשברו מהר, אחרת פיצוצי גשרים, תחנות-רכבת, ומפקדות היו הופכים לפיגועים "מרושעים" יותר. להזכירך האינתיפאדה התחילה בזריקת אבנים.

Deathatred

New member
רוצה מקורות? קבל מקורות.

הסקר הוא סקר שנעשה מטעם מוסד מחקר פלשתינאי ופורסם אפילו בעיתונות הישראלית. בקשר להערכות מספר חברי ארגוני הטרור. כידוע, צה"ל תפס הרבה מסמכים מפלילים של ארגוני הטרור במבצע "חומת מגן". מהמסמכים הנ"ל הוא ביצע את הערכת סדר הכוחות שלהם. בכל מקרה, אתה צריך להסכים איתי שלא מדובר כאן בקומץ. אם זה היה קומץ - אפשר היה פשוט לחסל את כולם. כל ארגון טרור מונה כמה עשרות אלפי פעילים, ובייחד כולם מונים בין מאה אלף למאתיים אלף פעילים.

ליאור ב

New member
זה לא כל-כך הרבה...

זה 20,000-30,000 ואתה רוצה להמשיך לחיות איתם. אני רוצה להיפרד מהם. הם שם, אני פה.

Deathatred

New member
זה המון

למרות שסד"כ גבוה הרבה יותר: משהו בסגנון ה 30000 לארגונים גדולים (ויש כמה וכמה כאלה). רק להשוואה: באצ"ל היו לא יותר מאלף-אלפיים פעילים. בלח"י כמה מאות.

jabcka

New member
כמה זה אולגה ועוד קציר ?

נירנברג. ישראל המציאה את שעון הזמן האולטימטיווי. הופ חוזרים ל-36. ואני לא מתכוון לגיל. אנחנו בדרך לתרגיל. הדרור כאן לביטויי הטרנספר רק מלמד על הרצון והכוונה. אכן הצטרפנו לאירופה כמו שכל כך רצינו רק באיחור של 55 שנה. גם אצל הגרמנים בתחילה לא היתה ממש גזענות. אבל זה גדל כי לא שמו בלמים. ואצלנו מישהו רואה בלמים? שיחררו לכם את הנצרות ואתם משתוללים. תרגיעו. גם ז´בוטינסקי ובגין טענו שהמדינה היא גם לבני ערב. כן תקראו. תלמדו. המדינה הוקמה לכולם. ומה כתוב במגילה ? לא אסתר. העצמאות. ופלסטין תקום על אפכם וחמתכם ובגלל שהפעילו נגדכם טרור. כי בלי טרור לא הייתם מוכנים לוותר על הכיבוש. אז זה לקח כמה שנים וזה ייקח עוד כמה שנים. אבל מסתבר שאתם מבינים רק כוח. וחבל. היינו צריכים לצאת משם עוד ב-67. אבל תמשיכו, תמשיכו כמה שאתם חפצים. יראי משניות וגמרות. יראי אדושם. יראי שמיים עכורים. לא מבינים את האדם שבכם. למה נולדתם אה? מה מטרתכם במקום הארור הזה? לרצוח? לעשוק? לסגור? לקמט? להרעיב? מה? אולי המטרה היא להיות בני אדם? כן ואני מתכוון גם לערבים הקיצונים שביננו. כי נתנו לאנשי נירנברג להוביל את הקו במקום הזה. ולא סתם המלה דם מקיימת בתוכה את המלה דם. להקריב קורבנות דם לאדמה. זה מה שהמטורפים עושים. אתכם הם מקריבים. אלה אומרים כולה שלי. ואלה אומרים כולה שלי. לחלוק. לחלוק. לחלוק. מוגש מטעם שנית גמלא טיפול. משום שאלה שהפילו את גמלא ואת מצדה לא חיים. ואלה שוויתרו גורשו - אבל צאצאיהם נמצאים כאן וכותבים בפורומים. אז תחשבו מה עדיף - מצדה או תל אביב? לוותר זה להיוותר.

למעלה