בילוי בחוף אולגה

בילוי בחוף אולגה

כן, אני ערבי ואני לא מתבייש ולא מתנצל ולא מתכוון להתחנף אליכם. אני פשוט אביא לכם עובדות איך ערבים חיים בארץ הזאת תחת שלטון מדינת ישראל, ערבים שהם אזרחי מדינת ישראל וערבים שגרים בשטחים הכבושים, זה הבדל לא כל כך גדול. יש לי הרבה חברים והרבה מכירים ואני אביא לכם כל מיני סיפורים על מה שקורה. תרצו - תקראו, לא תרצו - אל תקראו. אם תרצו תתקיפו ותקללו אותי בכל מיני עלבונות, או שפשוט תמחקו את המסרים שלי מהפורום אם זה ירגיז אותכם יותר מדי. אבל רק תזכרו שכל מה שאני מביא לכם זאת האמת ורק האמת. אז קריאה נעימה לכם. סיפור מספר 1: בילוי בחוף אולגה שלום חברים? טוב אני חייבת לספר לכם על הגזענות המשתוללת ונהיית נפוצה בימינו אלה.. טוב במקרה זה סיפור אישי שקרה עמי ועם משפחתי הפעם : אז ביום שישי החלטנו המשפחה שלי ועוד 3 משפחות שהם החברים שלנו לצאת לעשות פיקניק בחוף הים וזה היה בחוף גבעת אולגה ליד חדרה והגענו לשם בשעה 3:00 ועשינו ברביקיו והיה מאוד נחמד ונהנינו מאוד נשארנו שם עד מאוחר בלילה והנה בשעה 23:00 מגיעים 15 עד 20 פרחחים משוגעים שהם סתם צעירים יהודים ועמודים מולנו ופתאום אחד מהם שואל " אתם ערבים " ?! וכמובן ענינו שכן אנחנו ערבים. אז אחד מהם נתן בעיטה לחבר שלנו על החזה שלו ואחרי זה גם לאבא שלי ואז התחילה מהומה ושהמשיכה רק ל2 דקות לא יותר אבל בסוף אנחנו רואים שאבא מדמם ובסוף מבינים שדקרו אותו בסכין והזעקנו אמבולנס וגם משטרה והמשכנו את כל הלילה בבית החולים ובמרכז המשטרה בשביל העידיות עם ילדים קטנים בני שנתיים ושלוש ילדים מאוד קטנים ...... עכשיו אחרי המקרה הזה אני מבינה מאוד מה זה גזענות באמת ומאוד כועסת לא יכולה לסבול את המצב הזה המצב המגעיל הזה..... טוב חברים זה אחד הסיפורים שמראים את הגזענות בעיניים אמיתיות אז בבקשה תפיצו את הסיפור ותראו לאנשים את הגזענות האמיתית ביי ביי

צר לי מאוד,

באמת שצר לי על המקרה הנורא שקרה לך, לאביך ולשאר משפחתך. אבל מקרה כזה בהחלט אומר - דרשני, לשני הצדדים. קודם כל - אתה זכר או שמא את נקבה? לא ברור מהקטע. אני מקווה שאכן הוא אותנטי ולא המצאת/העתקת אותו משום מקום. ולעניין. אני איני יכול להכנס לשטח ערבי ולצאת חי. כשאני רואה ערבי מסתובב ברחובות עירי אני בהחלט מעוניין שלא יהיה שם. האם אלו מאפיינים של גזענות? ממש לא. אלו מאפיינים של שנאה לציבור ספציפי במיוחד, הנובעת מכך שחלק בלתי מבוטל מאותו ציבור מעוניין בהשמדתה של מדינתי ושלי. למעשה, המילה "גזענות", כפי שכבר הוזכר כאן בפורום, נמצאת בשימוש יתר בכל התקופה האחרונה כנגד ימנים, אך למעשה אינה תקפה במקרה זה וזוהי שגיאה להשתמש בה. הייתי רוצה לשמוע את דעתך על כך.

מברור שערכתי..

מסתבר שהמקרה אכן אמיתי. אם כן, אפשר להתעלם מהשורה האחרונה בהודעה הקודמת שלי. מצטער.

ומה עם בילוי בדולפינריום, מומנט

סבארו, אוטובוס, מעבר חציה, מועדון סנוקר, כביש לירושלים, לים המלח. בילוי בגבעה הצרפתית, בסופרמרקט, בליל הסדר מה קרה לכל אלו, שכחת אותם? אני לא אומר שאת\ה או משפחתך טרוריסטים, אבל פעם הבאה שמישהו מהכפר שלך הולך לעשות פיגוע, אולי תנסו למנוע זאת, ואולי תנסו להפסיק את ההסתה במקורות הרשמיים כמו טלוויזיה, רדיו ועיתונים. עד אז, אתם יוצרים לעצמכם את השנאה AdaM

או בילוי בקניון מסוים באזור השרון

הערבים היקרים שלנו הם צבועים. פעם אחת מישהו נוגע בהם- והם מתחילים להתבכיין. הנה שתי דוגמאות למה שמתחולל בקניון מסוים באזור המרכז: מזה מספר שנים הקניון נשלט בימי שישי ע"י חבורות של צעירים ערבים אשר עושים בו כרצונם: שותים, מקללים, צועקים, מזיקים. בשלב מסויים, אחותי הקטנה סיפרה לי שהיא לא יכולה לחזור מאותו קניון הביתה בלי שאיזה ערבי יעיר לה הערות מגונות או אף ינסה לגעת בגופה (ולא, מצד יהודים לא נרשמות שום תופעות דומות). לא כל כך האמנתי לכל זה, עד שלפני שנה נאלצתי לנהל בקניון קרב אגרופים עם חבורת צעירים ערבים ללא שום התגרות מצידי ואף הבלגתי לאחר המכה הראשונה שניחתה על פרצופי מתוך רצון למנוע אלימות. למרות שהתוקפים נתפסו והוגשה תלונה, החקירה נסגרה מ"חוסר עניין". אז אנא, ידידי ערביי ישראל. לפני שאתם מאשימים אחרים, תבדקו את עצמכם. אני כמובן מגנה את האירוע מכל וכל.

האם זה דומה

ההתנהגות שתה מתאר בודאי ראויה לגינוי. השאלה היא האם ההתקפה שאתה מתאר היא של ערבים על יהודים בהיות אלה יהודים ואלה ערבים, כפי שהיה המקרה בחוף אולגה, או בריונות והטרדה מינית שכמוה יש גם בין יהודים לבין עצמם ובין ערבים לבין עצמם, ואשר בהחלט ראויה לטיפול משטרתי.

דובי123

New member
ומה אתה חושב? מדוע נעשו אלו

האם לא ברור לך שנעשו כנגד ישראלים בגלל היותם כאלו האם לא ברור לך שנעשו בגלל ערבים ורק ע"י ערבים מעצם הטיותם ערבים וכנגד יהודים ישראלים מהיותם יהודים ישראלים?! האם זה לא ברור לך ?!

למעלה