אהממממ ../images/Emo4.gif
האמת שאם הייתי מגשימה את שאיפותי הכמוסות לצאת לבילויים , מסיבות , פאבים ואפילו סתם סרט , לא הייתי בוחרת דווקא במקומות כאלו. עם הגדות "פופי"ות". זה נשמע לי מבאס למדי. לדעתי במסגרת "חיפושים" זה כבר לא בילוי. זו משימה שצריך להשלים , או משו כזה. ממש עבודה , עם צורך להשקיע וכו´. לכן הייתי מפרידה בין רצון לבילוי (שהוא גדול מאוד , כאמור) ובין עוד מקום לשידוכים שאינו שונה מאתרי אינטרנטנטנרנטנט למשל
. אגב , היה כאן בפרדס אתר שנקרא אפ2מי או שם דומה , שזימן מתוך הנרשמים לאתר קבוצות עם מכנה משותף (גיל ואיזור מגורים ) למסיבות ואירועים שונים שהם אירגנו. אפילו הלכתי פעמיים. פעם לערב שקט ומוצלח מאוד בפאב ופעם שניה לאיזה דיסקוטק מחריש אזניים ששם ממילא אי אפשר להחלף מילה עם מועמדים פוטנציאליים. מתאים רק למי שאוהב לזוז קולהזמן. אני לא יודעת מה מצבו של האתר כיום ומה שיטת הפעולה שלהם היום. נדמה שלי שהיא השתנתה מעט. על כל פנים , לרשומים באתר , הייתה היכולת "להכיר" את הדמויות הירטואליות שהוזמנו לאותו האירוע , לפני האירוע וליצור איתם קשר אחורי האירוע. מולאירוע עצמו להגיע עם חבר/ה משלהם , כדי לא להרגיש לבד. אני עדיין מחכה שתהייה לי את החֶברה המתאימה להגיע ולצאת לבילויים כאלו של "מבוגרים" באשר הם. באמת נמאס לי להתייבש בין ארבעת קירותי המקסימים , בערבים , אפילו לאחר ימי עבודה ארוכים ובמיוחד בסופי שבוע. אבל , לבד אני מתביישת ללכת למקומות כאלו. האמת במערומיה