בילויים

Janem

New member
בילויים ../images/Emo175.gif

נגיד שיום שישי בערב... לאן אתם יוצאים בדרך כלל? יש לכם מקומות בילוי קבועים? איזה? איזה סוג של מקום אתם הכי מעדיפים? מועדון? פאב? סנוקריה? מסעדה? שתפו... .) $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

DeAth ScrEaM

New member
הממממ...

בימי שישי... האמת היא שזה לפי המצב רוח... אם בא לנו מועדון- אז הולכים למועדון אם בא בית קפה- הולכים לבית קפה וכל זה... בעיקרון יוצאים למועדונים, בתי קפה, סתם שותים באיזה חור, קורה גם שנסחבים לסושי בר =] , הולכים לבאולינג ועוד... בגדול כל המ שאפשר אניחנו מנסים <ועזבו את זה שה"ניסיון" יכול להיות גם בפעם ה20 =] >

DeAth ScrEaM

New member
ושכחתי

לציין את העובדה שקורה הרבה פעמים שאין חשק ללכת לשום מקום ואז הולכים לישון וזהו.

Angel lips

New member
איזה כיף באולינג!!!

אף פעם לא שיחתי! התירוץ שלי היה "הציפורנים" אבל יש לי תחושה שאני לא אצליח לשחרר תכדור ואעוף יחד איתו :(

Mr MAG

New member
ואללה

זו שאלה ששאלתי את עצמי הרבה פעמים וכשלא מצאתי תשובה הבנתי שזה תלוי מאוד במצברוח לפעמים זה מסיבה באחד ממועדוני הרוק\אלטרנטיב פה, למרות שההנאה בהם היא עניין מוטל בפסק מה שאני מאוד אוהב לעשות זה ללכת לסנוקר ממש טוב שיש פה, אבל משום מה אף אחד כבר לא רוצה ללכת לשם.. לפעמים זה להתנחל אצל מישהו עם סרט פיצה ושאר תוספות לאווירה עד הבוקר או סתם לשבת בגינה עם גיטרה והרבה בירות לפעמים.. פשוט לישון

יום שישי

בדרך כלל יש לי מועדון קבוע שבו אני מבלה... לפעמים יוצא לצאת למקומות אחרים אבל בעיקרון תמיד במועדונים... הכל תלוי במצב רוח..

AeroSlash

New member
כעיקרון..

זה לא קבוע. או שאנחנו סתם יוצאים להסתובב. או שבאים למישהו להתנחל, לפעמים עד שבת בבוקר. או סתם יושבים להקשיב למוזיקה ולשתות.

Angel lips

New member
אולי אני אשמע זקנה...

אבל אני אוהבת לטייל בטילת בים ולשבת שם באיזה בית קפה מסעדה ואז להזרק בחול עם נרגילה... זה הכי טוב בשבילי. אבל כמעט כל שישי זה יום הולדת או מסיבת גיוס אז זה או מועדון או בבית של מישהו או על האש בחורשה. אין לי מקום קבוע שאני הולכת אליו.

arkasha

New member
האמת

תלוי במצב הרוח , בדרך כלל זה פאב נחמד אם נרגילות,או בית קפה (אצל מוחמד) , דאנס באר לפעמים מועדון למרות שבסביבה שלנו אין משהו שממש שווה ללכת אליו .

sapirpir

New member
דוגרי בעיר שלי אין מה לעשות..

אז אם זה בעיר אז סתם להפגש עם כמה חברים/לצאת לדייט, או לבית של מישהו או לאיזה פארק.. לפעמים אני יוצאת מהעיר לת"א, להופעות בתי קפה וכו'

SupermanZW

Well-known member
לא עדיף לשבת על החול ולשתות את

הבירה? לא כל כך נעים לשבת על בקבוק בירה... (וגם לא נוח...)

למעלה