בילויים לבני נוער

myrtlee

New member
בילויים לבני נוער

שלום לכולם, אני מנסה להרים פרוייקט בעיר שלי כדי להקטין את הצרות שקורות בה בלילות כי לבני נוער משעמם. בעיר שלי, כפי שניתן להבין, אין בדיוק מקומות לצאת אליהם ולכן, כל לילה שלמחרת אין בצפר יוצאים בני הנוער ומחפשים את עצמם. לא תמיד יהיה בית ריק, או מסיבה לתיכוניסטים שאפשר להגיע אליה ולכן הם [גם אני] יושבים בגנים ציבוריים או סתם ברחובות, שותים ועושים שטויות. יש לי ידיד שנדקר לפני כמה שנים, כי הוא הסתכסך עם מישהו, על שטויות. סתם משעמום. או חברים שהיו גונבים מכוניות ויוצאים איתן לשטחים או סתם אנשים ששמעתי עליהם, ששתו והלכו מכות, או קרסו וננטשו באחד הרחובות של העיר, או כאלה שהחליטו להרוס מקומות עם גרפיטי או סתם לנפץ או סתם כאלה שעשו המון רעש לשכנים שניסו לישון. אני צריכה כמה שיותר רעיונות למקומות בילויי שאפשר יהיה לפתוח בעיר כדי שהמצב יהיה טוב יותר. אני יודעת שאי אפשר יהיה לפתור הכל אבל אם אני אצליח לצמצם קצת את המקרים, זה יהיה מספיק. תודה מראש אנשים טבים :)

Under the GUN

New member
טורנרי פוקר

אה רגע, זה לא חוקי

gurke

New member
מאורת סמים

סתם בשביל להמשיך את הרצף הלא חוקי

צחוקים ../images/Emo163.gif

[התגובות] אני חושבת שצריך לשפץ איזה מקום ולהפוך אותו סתם למקום שיהיה אפשר לשבת בו עם נרגילה או משהו (זולה כזאת, לפרוש מלא שטיחים וכריות), וסתם שיהיה בכיף, עם מוזיקה וכל מיני כאלה.

Pr0bl3m

New member
מועדון LAN

מקימים מעין מרתף המכיל מערך של כ-150 מחשבים חזקים (מבחינת מעבד, כרטיס זיכרון, כרטיס מסך, כרטיס קול, כרטיס רשת וכיו"ב), מסדירים עליהם מערכות אבטחה (Firewall, Anti-Virus, Anti-Spyware, Anti-Rootkit וכיו"ב), ומתקינים עליהם כמה משחקי רשת פופולריים, כגון: Counter-Strike, Battlefield ו-Call of Duty. אפשרי להציב במקום גם כמה קונסולות משחק, כגון: Playstation, Xbox ו-Wii. מציבים דלפק קבלה בכניסה למרתף, ושוכרים שירותיה של חברת אבטחה. עלות כניסה חד-פעמית עד סוף היום: 20 ש"ח. עלות כרטיס מועדון למשך שלושה חודשים: 1500 ש"ח. עלות כרטיס מועדון למשך חצי שנה: 2500 ש"ח. עלות כרטיס מועדון למשך שנה שלמה: 3500 ש"ח. אפשרי לארגן במקום מדי פעם טורנירים נושאי פרסים. ------------------------------ המצאה שלי. :)

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif

צריך להוסיף רק שולחנות סונקר, לוחות ששבש, ערכות פוקר, פופים ונרגילות וזה מקום גאוני

למעלה