ביי

ביי

אני עוזב את הפורום דיגימון הסתיים וככה גם אני סיימתי נהנתי לראות דיגימון אבל זהו זה נגמר אז ביי{כאילו שלמישהו אכפת}

Apikachu L

New member
היי?

ייאלה איזה ... לא משנה.למה לעזוב???? טוב מאחר שאתה עוזב הנה משהו בישבילך-

OFIRB9

New member
ככה זה מתחיל

עכשיו יתחילו לעזוב! וואהההההה!!!!!! מה אני יעשה עם כל החברים שלי ילכו?! ווואה! לא רוצה להשאר לבד!!!!

תרגעי, אופיר

זה שאידיוט אחד החליט שבגלל שהסדרה התסיימה אין על מה לדבר והוא עוזב, לא אומר שזה מה שכולם יעשו. אחרת ליסטה הייתה אומרת שהיא סוגרת את הפורום כי הסדרה נגמרה ואין על מה לדבר.

meytar

New member
סקווירט,

האמת היא שאני לא ממש מבינה איך אתה קורא לזה "עזיבה" אם כמעט ולא כתבת כאן? בכל מקרה, אני מקווה שתמצא עניין בפורומים אחרים, ודרך צלחה בחיים!

אני בפורומים אחרים כמו פוקימון...

דיסני סדרות מצוירות וזהו בערך ורשמתי פה לפעמים אבל אף אחד לא ממש שם לב אליי בסוף העונה הרביעית פתחתי שירשור תמונות ואף אחד לא המשיך אותו אז התחלתי להפסיק עם דיגימון ולחזור לאהבתי הראשונה פוקימון! ואל תדאגי אופיר נוכל לדבר בפורום פוקימון

'סעמק...

אנשים, תקשיבו, אני יודעת שדיג'ימון נגמר, אבל גאד דמאיט! (סליחה על הקללות...
) אני ראיתי את כל העונות חוץ מהעונה ה4, ואני בכל זאת משתתפת בפורום! כן, אני נכנסת להתקפי דיכאון של "אני רוצה לראות את העונה ;;" אבל אני בכל זאת נהנית! אז אני לא יודעת למה באתם לפה אם סתם כי "נחמד לראות ולדבר אח"כ", אבל בשבילי זו סדרה ממש חמודה ששווה להעלות נוסטלגיות! אני חצי עייפה, חצי בכאבי תופת משיעור ניסיון נינג'יטסו, אבל זה לא קשור. בכל מקרה, רק מי שנאמן לסדרה, ובאמת אוהב אותה יישאר פה!! (גם אם זה יהיה רק אני עצמי והפיצול אישיות שלי!
)

אמ...

לא נראה לי
אני רוצה, אבל דחקו את החוג אחרי כל החוגים שיש במקום והוא משעה 9 עד 11, ועוד יש לי הליכה עד הבית... אם זה היה נגמר קצת יותר מוקדם אז הייתי הולכת ^^ זה היה ממש נחמד... אגב, כדי שזה לא יהיה אוף לגמרי, מישהו אולי יודע איזה אומנות לחימה סבא של קודי לימד אותו? נראה נחמד עם המקל... צריך ללמד את קוג'י שימוש נכון עם המוט! קוג'י: --?

אני רוצה ללמוד להשתמש בקשת

לא אכפת לי במסגרת איזה חוג, אני רק רוצה ללמוד קשתות. וכן, סבא של קודי לימד אותו קנדו.

OFIRB9

New member
למה לא ראית את עונה 4 לינה?

לקחו לך את הכבלים? רעים

לקחו את הדיגיטלי...

חוץ מערוץ ביפ, אבל בגלל שאנחנו כבר בקושי רואים אותו אז יש סיכוי שנחליף לפוקס קידס ^___^ נראה לכם שישדרו את העונה ה4 עוד פעם?

OFIRB9

New member
אולי ביום שבת

אבל עם את מחליפה אז מהר, כי בדיוק עכשיו זה סאגת קואיצ'י^^

Goggle Girl

New member
"סאגת קואיצ'י" אפשר לחשוב כבר

כמה עלילה חוץ מזה הייתה P: קואיצ'י הוא החלק הכי מעניין בעלילה

למעלה