ביי לכולם..

שקסי

New member
מזל שאת/ה מזהה בעד עצמך!

זה הדבר הכי מטומטם והכי פוגע שיכלת לעשות עכשיו! תודה

WillbiTe

New member
ביי לכולם..

אני החלטתי לא להכנס לפה יותר יש פה הרבה אנשים נחמדים והכל אבל דיי נמאס שמעירים פה על דברים קטנים(במיוחד שי)... אני יחשוב מה שבא לי וזה לא ממש מעניין אותי אם אני ירצה להגיד הומו אני יגיד הומו ויגיד מה שבא לי כי אף אחד לא יקבע לי מה לעשות.בעיקרון היה פה נחמד אבל יש פה כמה אנשים שאוהבים לעשות דווקא וחבל שזה האנשים שהיו הכי נחמדים...אני גם מרגיש שאני לא נותן פה כלום ושהפורום כבר לא נותן לי כלום..ביי לכולם נתראה בטיול חנוכה ובכלל השנה...

S a l i t

New member
Aviran Dont go...../images/Emo10.gif

תקשיב לי ותקשיב לי טוב חמודי תאמין לי כשאני אומרת לך שגם אני חוויתי את ההסתמת פיות הגורפת שהולכת פה בפורום. אני יודעת טוב מאוד על מה אתה מדבר אבל תיראה אני חושבת שלכתוב או לא לכתוב בפורום מסויים רק בגלל המשתמשים האחרים שכותבים בו זה ממש ממש טיפשי כי אתה לא סתם נכנס לפורום ומחליט: "היי! בפורום הזה בא לי לכתוב!" בדרך כלל יש קשר מסוים בינך לבין השם של הפורום. ואני בטוחה שאני חושפת בפניך עולם ומלואו כשאני אומרת את זה אבל הפורום הזה הוא פורום חטיבת בני המושבים. אתה חלק מהתנועה הזאתי ואני חושבת שהויכוח הזה שהיה לך עם עופר לא שווה את זה שתפסיק לכתוב פה. ואני בטוחה שבכל פורום שאתה תכתוב בתפוז אתה תמצא אנשים טובים יותר ופחות וכל אחד מסתדר עם מי שנוח לו אבל אני יכולה להגיד לך לגבי עצמי, שלי, יהיה חבל לא לראות יותר את הניק שלך בפורום. זה לא לעניין בגלל זה וכי אני בטוחה שיש אנשים בפורום שאתה עדיין אוהב (כמוני! אתה אוהב אותי! נכון שאתה אוהב אותי? אתה חייב לאהוב אותי!) ושאוהבים אותך לאללה!! *אהם* *אהם* קיצר תישאר ותמשיך לכתוב

WillbiTe

New member
נכון אני חלש מהתנועה..

אבל אני לא מרגיש חלק מהפורום הזה כבר וכבר לא נעים לי להיות פה אני מרגיש שסתם אני כותב תגובות לא יודע למה....וזהו...אני לא נשאר..

שקסי

New member
תשמעו כל חברי הפורום!!!חשוב!

משיחה שהייתה לי עם אבירן התברר לי כי הוא יצא עם הרגשה חרא מתי שהוא עזב (בערך עכשיו) והכל בגללנו! אז בבקשה מי שחשוב לו להיות אנושי ולבקש סליחה אז שיעשה את זה! אבירן אמר לי שאף אחד בפורום לא רוצה שיהיה פה (או לפחות זאת ההרגשה שלו) וזה ממש לא משהו שאנחנו רוצים להשאיר על מישהו בעיקר אם אנחנו בתנועת נוער וכן אמור להיות לנו איכפת מרגשות של אחרים! אז מי שחושב שזה חשוב להגיד משהו בקשר לזה שיגיד... אולי אבירן עוד יסכים להיכנס לפה מתי שהוא בשביל לראות את זה. בתודה - עדי

THE sky angel

New member
א-ב-י-ר-ן ../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif-../images/Emo70.gif

אני קצת לא מבינה מה קורה... זה מופנה אלייך ולכל האנשים שחושבים או שיחשבו כמוך... אני לא חושבת שצריך לעזוב כל פעם שמשו לא מוצא חן בעיניכם- וכן, אני אומרת את זה מתוך ניסיון! גם אני עשיתי את הטעות הזו, ואני יודעת על לפחות עוד 2 שעשו כמוני, עזבו בגלל שמשו לא מוצא חן בעיניהם אבל אני שמחה לראות שהם חזרו ואיתנו ובמיוחד המתנגד הראשי.. (אני לא אזכיר את שמו מטעמי צניעות..) בכולופן, אבירן, מה שאני רוצה להגיד זה שאתה באמת מוסיף לפורום, כמו כל אחד אחר, כל אחד מוסיף משו בדרך שלו, ואני לא צריכה להיות זו שתזכיר לך כמה מיוחד אתה... אני בטוחה שיש לך מה לתת לפורום מעצמך, הפורום לא נותן לך כלום?? דבר עלזה, כמה שזה מפריע, לא נתקלתי בפעם אחת שביקשת משו ולא עזרו לך, או לאף אחד אחר בפורום... אני אישית חושבת שאתה עושה טעות, אני לא חושבת שבנאדם שיש לו בעיה צריך לברוח ממנה, תתמודד איתה ותנסה לפתור אותה- כידוע במשפט המפורסם- "מפריע לך- תשנה!"... מקווה שתחליט שטעית, ותחזור אלינו, ואם לא, דרך צלחה... אני בטוחה שנקבל אותך בפעם שתחליט שתרצה לחזור...

WillbiTe

New member
טוב...

אני לא עוזב בגלל שמשהו אחד פה לא מוצא חן בעייני אלא הרבה דברים שכבר הרבה זמן לא מצאו חן בעייני וזה כבר נמאס לי...אמרתי את זה מיליון פעם אני לא יגיד את זה שוב...אני לא מתכוון לשנות כלום...ותאמיני לי לא טעיתי ואני לא יחזור

rinani

New member
אני שמחה שנשארת

תראה כל אחד הוא בן אדם בפני עצמו לכן כל אחד גם חושב קצת אחרת נכון שאולי לא צריך לסתום פיות אני מסכימה איתך אבל יש משהו שמאחד את כולנו בפורום הזה וכן חבל שתעזוב חוץ מזה עצה לחיים עם כל הזמן שיסתמו לך את הפה ובכלל בכל דבר שלא יהיה צודק מבחינה כלשהי תעזוב את זה זה לא ייפתר זה פשוט ישאר פתוח וכידוע לך פצע פתוח לא מחלים לכן אתה צריך להתמודד עם הבעיות ולא לברוח מהם.... (וואי אני יכולה להיות פסיכולגית) אבל באמת אבירן אני לא יודעת מה עם האחרים אבל אני ממש אוהבת אותך ואני חושבת שאתה תורם המון לפורום הזה ואני שמחה שהחלטת להישאר אז
ענקי ו
ענקית ממני אוהבת הכי בעולם רנה

WillbiTe

New member
פחחח מי אמר שאני נשאר?!?!?

אחרי השירשור הזה לא תראי יותר הודעות שלי..איך הגעת לזה שאני נשאר

WillbiTe

New member
הודעה אחרונה ואני עף..

בקיצור כל מי שחושב שאני עוזב כדי לברוח מהבעיות טועה כי אני לא ...פשוט נהיה פה חרא ואני לא יהיה זה שיתקן את זה כי זה לא ממש מעניין אותי אז אני עוזב לא כיף לי להיות פה ...ואני לא תורם כלום חוץ מהודעות מפגרות שאפילו אני לא מבין מה כתבתי בהם וזהו ...וזה מעצבן שכולם חושבים ככה ושכולם פתאום נגדיבמקום להיות נחמדים....ביי

שקסי

New member
תישאר!

בבקשה... אוקי אז יש פה כמה פסיכולוגים גדולים שלא יפתרו לך שום דבר בדיבורים אבל אני מבטיחה לך שאני אישית יכסח מכות כל מי שיציק לך! חבל סתם ללכת... אתה חלק ממנו... ואנחנו בכל זאת אוהבים אותך (או שרק אני לפחות)... החלטה שלך- תעשה מה שאתה רוצה! אני מקווה שתבחר להישאר פה! אוהבת- עדי

fresh mishmesh

New member
אבירן דארלינג...

תשמע חבוב, אנחנו לא מכירים כל כך, אבל בכל זאת הרשיתי לעצמי לכתוב לך הודעה של "לא! אל תלך...!" תראה, אני מבינה אותך לגמרי... יש קטעים (ומצטערת אם זה פוגע בכם מנהלים יקרים) ששי ומור נסחפים טיפה עם תפקיד הניהול... שי לפעמים מרגיש כמו שוטר...
אבל חפיף... לא נראה לי שהוא התכוון להגיד לך משהו רע בזה... פשוט בעיניו הומו זו לא קללה (גם בעיני לא, אבל לא משנה... אבל אני לא מעירה לך על זה, כי לפעמים לומר "הומו" זה סתם ביטוי בצחוק, מילה שנשלפת בשניה...) בקיצור- אל תעזוב... גם לי היו קטעים שממש התעצבנתי בפורום, ואפילו הכרזתי על פרישה פעם אחת, אבל גררו אותי בחזרה...
אל תעזוב, לכל דבר יש פתרון וחוץ מזה- באמת נתראה בטיול חנוכה!

....

ביי ביי :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) !! אני "מאוווווד" יתגעגע! ועשה טובה אל (!!) תבוא לטיול חנוכה ....!!!! רואה איך אני גורמת לך להרגיש רצוי? אז זהו שזה מגיע לך! על זה שאתה אידיוט!

kedeman

New member
וואו להרגיע!

למרות מה שמי שכתבה את ההודעה הזאת מרגישה, אבירן כן רצוי פה בפורום אם הוא רוצה לעזוב - אנחנו לא מחזיקים פה אף אחד בכח ולא מכריחים אף אחד להישאר כמו שאתם לא יכולים להכריח אף אחד להדריך/להיות פעיל/לבוא לטיול/לבוא לפעולה ההשתתפות מונעת מהרצון החופשי שלו זה שאבירן החליט לצאת מפה זה גם בעיה שלנו (כן, גם שלי) כי הפורום הזה צריך להיות פתוח לכולם וכולם מוזמנים להיות ולהשתתף בו. וכמובן גם להרגיש רצויים מה שאני מאמין שכולם פה משתדלים לעשות, למרות שלכל אחד יש את היציאות הטיפשיות שלו. כבר אמרתי הרבה פעמים כשאני רואה הודעה שאף אחד לא חתום עליה אני ממש לא מעריך את מי שכתב אותה מי שמספיק כלי כדי לצעוק ולקלל מישהו צריך להיות מספיק כלי כדי לעשות את זה בשם שלו ולא כשהוא מתחבא אבירן מוזמן להיות בטיול חנוכה!! כמו שכל חניך אחר בתנועה מוזמן (ולא משנה גם אם כל הצמ"ר שונא אותו לאף אחד אין זכות לא לתת לו להשתתף) ואבירן תמיד מוזמן להישאר או לחזור או סתם לקפוץ לביקור בפורום מתי שמתחשק לו!! ואין לאף אחד זכות לומר לו (וגם לכל אחד אחר!) לא לעשות את זה אני אפילו לא רוצה לדעת מי כתב את ההודעה הזאת כי אני מאוד מעריך את האנשים שנמצאים בפורום ואם אני אדע מי זה אז הרבה מההערכה שלי תרד ויש פה הרבה מקום מצד מי שכתב אותה גם להזדהות וגם להתנצל אני יודע שנורא קל לקלל כשעצבניים ומאוד קשה להתנצל אחרי זה ולהודות בטעות

למעלה