ביי גולדן

FrecCo

Active member
עייפים, מותשים, מובסים, מושפלים
הרגליים של סטף עייפות מדי והניתור לא טוב והזריקות קצרות. קליי לא פוגע בהגזמה ומאבד ביטחון. וויגינס אנמי לגמרי. על הנזק של פול אין מה להרחיב.
דיווינצ'נזו כמעט היחיד שפוגע אבל זה טוב רק למחצית אחת, בקושי. דריימונד ולוני כמעט היחידים שעוד נשארה בהם קצת רוח לחימה. אבל זה יספיק רק להגנה טובה שניים וחצי רבעים.
וסטף, גם סטף מנסה להילחם, אבל הוא פשוט לא פוגע מספיק וזו כבר לא אותה קבוצה שמחה ותוססת וסוחפת שכל פוזשן הוא ריקוד וכל התקפת טרנזישן היא היילייט וכל אקסטרה פאס מוצאת שחקן פנוי שתופר שלשה במהירות המצמוץ.

בצד השני בערך כולם הגיעו, בעיקר לברון שהגיע למשחק ההתעלות המדובר בדיוק בזמן ודייויס שמצליח לחבר כמה משחקי שיא ברצף.
וכל הרול פליירס של הלייקרס הם מאני, באותו ערב.
דריימונד ושרודר המשיכו לריב ושוב היו על האדג' של לממש את התחזית שלי (כדור לפרצוף לא נחשב?)
וכבר הקדמתי לדבר על מה שיהיה סיום השושלת של גולדן, לדעתי. באמת אין טעם להמשיך בהרכב הנוכחי.

השדר זרק שהליגה מפנטזת על גמר בוסטון-לייקרס לזכר הימים הטובים.
ואני מפנטז על סדרת גמר המערב שכבר אמרתי שהיא תהיה גמר הNBA האמיתי, אני לגמרי מצפה מהמנצחת לשייט יחסית בפיינלס (אני אזרוק שלדעתי כל הרכב קבוצות שיהיה בפיינלס יגמר ב4-1 למערבית, נו דיסריספקט. אולי 4-2 אם זה לייקרס-בוסטון.)
יוקיץ'- דיוויס אחד המצ'אפים המעניינים.
אמרתי בתחילת הדרך שזו השנה של יוקיץ'.
אמן

OrEl74

Well-known member
מנהל
קשה לנצח כשרק סטף מגיע לסדרה.
הלייקרס שיחקו כדורסל טוב יותר והם פשוט היו הקבוצה הטובה לאורך כל הסדרה ודיוויס, וואו!
אני לא זוכר אותו ביכולת כזאת, תענוג לצפיה והמאץ הצפוי בינו ובין יוקיץ יהיה מעדן אמיתי.

בתקשורת האמריקאית כבר עוסקים בשאלה האם דריימונד גרין ישאר או לא וזה באמת מעניין לראות מה יהיה איתו ומה הכיוון שגודלן יחליטו ללכת אליו.
האם הם יפרקו את הקבוצה הנוכחית ויבנו מחדש תוך כדי תנועה או שיתנו להרכב הזה עוד סיכוי?

פולגאר

Well-known member
קשה לנצח כשרק סטף מגיע לסדרה.
הלייקרס שיחקו כדורסל טוב יותר והם פשוט היו הקבוצה הטובה לאורך כל הסדרה ודיוויס, וואו!
אני לא זוכר אותו ביכולת כזאת, תענוג לצפיה והמאץ הצפוי בינו ובין יוקיץ יהיה מעדן אמיתי.

בתקשורת האמריקאית כבר עוסקים בשאלה האם דריימונד גרין ישאר או לא וזה באמת מעניין לראות מה יהיה איתו ומה הכיוון שגודלן יחליטו ללכת אליו.
האם הם יפרקו את הקבוצה הנוכחית ויבנו מחדש תוך כדי תנועה או שיתנו להרכב הזה עוד סיכוי?
הם היו צריכים שומר כמו דני אבדיה.

Rapgamer

Well-known member
אז עם כל הכבוד להדחה של הניקס, בסדרה שנהייתה תחרותית יותר מאז שהם הביאו יותר שמירות כפולות על ג'ימי (וגרמו לתהות היכן הניסיון הזה היה מצד בודנהולצר), הסיפור המרכזי הוא כמובן ההדחה של גולדן.

זו הפעם הראשונה שהם מפסידים סדרה במערב בעידן סטיב קר. how about that. הווריורס היו קבוצה טובה-אך-לא-מבריקה, הלב והיכולת שלהם להתעלות חילצה אותם מפיגור 2-0 בסדרה מול הקינגס ובגיים 7 בחוץ אבל יש גבול כמה פעמים אתה יכול לחלץ את עצמך מצרות. ההפסד בגיים 4 הרגיש שהכריע את הסדרה.
אני חושב שההדחה הזאת שלהם בסיבוב השני, שדי משקפת את הכוח האמיתי שלהם, שמה בפרספקטיבה עד כמה הייתה מיוחדת האליפות שלהם בעונה שעברה.
מסכים עם ההערכה שהצוות המסייע של סטף אכזב אותו לאורך הפלייאוף. קליי מול הלייקרס בסדרת הקליעה הכי גרועה בקריירה שלו לדעתי. ג'ורדן פול שאחראי על כוח האש מהספסל התנדף. וויגינס בסדרה התקפית לא מספיק טובה, כשהם היו זקוקים ממנו לאקסטרה. ולצפות למשחקי סקורינג גדולים מהיתר זה לא הוגן.

זה בהחלט מרגיש כמו תקופת מעבר בווריורס. שחקני הגרעין נמצאים מעבר לשיא, הסגל יקר באופן מחריד והעובדה שהם ניצחו 5 סדרות פלייאוף ב4 השנים האחרונות במצטבר די משקפת את הסיכוי שלהם לזכות בעוד אחת סביב הגרעין הנוכחי.

אנשים יתמקדו בחוזה של גרין לקראת הקיץ הקרוב אבל אני חושב שהשאלה המעניינת יותר היא לגבי סטף. כבר בן 35(!), זה מדהים כמה שהוא טוב בגיל הזה אבל גם ברור שאין לו עוד הרבה שנים ברמה דומה. השאלה היא האם הוא ירצה להמשיך לבלות את הקריירה בגולדן כדי לפרוש שם בתור warrior for life, או שיש בו עוד רעב להתחרות בשלבים המאוחרים ביותר, מה שיצריך כנראה טרייד. אני בטוח שההנהלה והאוהדים יקבלו את זה בהבנה, בסגנון הטרייד של KG ממינסוטה בזמנו.

הלייקרס ממשיכים במסע המטורף שלהם העונה, שנפתחה במאזן 2-10 שלילי וממשיכה לכתוב את עצמה. כל הכבוד לדרווין האם על הניהול של הסדרה, בהחלט היה יריב שווה כוחות לסטיב קר. עבר בעצמו להרכבים נמוכים יותר שניטרלו את ההרכבים הנמוכים של גולדן, עבר להגנה שמתבססת ברובה על חילופים ולמעשה מאותו שלב (במחצית השנייה של גיים 5) הלייקרס היו הקבוצה הדומיננטית יותר בסדרה. אני יודע שאמרתי שגיים 4 הוא שהכריע את הסדרה אבל אפילו אם גולדן הייתה מנצחת אותו אני לא בטוח שהייתה מצליחה לסגור בגיים 7 אצלה בבית. אוסטין ריבס פתח את הסדרה לא טוב והלך והשתפר תוך כדי, זה מאוד חשוב עבורם לקראת גמר המערב בו יפגשו משוכה גבוהה בהרבה ממה שראו עד כה.

Krit123

Well-known member
ל"א - גולדן
אז המאבק המתמשך סביב קו העונשין אכן הכריע את הסדרה. במפגשים בהם הלייקרס העפילו עליהם בכמות הביקורים הם גם ניצחו. זו הדרך היחידה שלהם להכתיב קצב גבוה, בעיקר לכיוון אחד (החולשה המרכזית שלהם היא הירידה להגנה) מבלי להתפרק, בעצם לאפשר ללברון ואיידי לנוח, בידיעה שאין להם תחליף.
בחצי השני של הסדרה הם השתמשו ביתרון הסייז שלהם, לברון בפרט.

בעקיפין עסקנו לאורך הפלייאוף ביחס הדקות של ואנדו-שרודר, אז רק נספר שהלייקרס במאזן 8-1 במשחקים בהם שרודר משותף ל20 דקות לפחות. אפשר להוסיף שבהפסד היחיד, הוא היה +14 בזמן ששהה על המגרש, פער מטורף בהשוואה לחמישייה הפותחת (לצורך העניין ואנדו היה -16).
החזקתי ממנו לא מוערך מספיק בתקופה בת'אנדר, מאז הוא התנדנד וכעת שב להיות שחקן טוב. אם תתמקדו בו תשימו לב שהוא כל הזמן מתקשר בהגנה, ולא לוקח plays off. הוא הכי רחוק מלהיות חף מחסרונות, רק שיש לו השפעה חיובית בינתיים.
כאמור המעבר של האם להרכבי גארדים והתקומה של האצ'ימורה/לוני ווקר עיבתה את הקו האחורי בצמד יוצרים-שומרים נוספים, היפני בכלל מפתיע בבחינת זריזות הרגליים. מאותו השלב הם סימנו את קרי ללא הרף וגרמו לו לעבוד. הוא סיים את הפוסט סיזן עם 36% מחוץ לקשת (34 בסדרה), הנתון הנמוך בקריירה.

דריימונד היה חד אחושרמוטה בריצה הנוכחית. קיבל החלטות בשבריר שנייה ולטעמי היה טוב בהרבה בהתקפה לעומת הביקור הקודם בפלייאוף. חשבתי שהוא מתחיל לרדת, אולי לא. באמת שהתרשמתי ממנו.

לגבי הניקס, לא יודע אם הם שווים התייחסות. התכלית שלהם היא לקחת את הבמה מקבוצות מסקרנות מהם ולהוריד את רמת העניין הכללית במזרח. רנדל באמת השחקן הכי מסריח לצפייה בליגה, הסגנון שלו נטול אסתטיות או גמלוניות מהולה בחן. אם הוא שירה בתנועה אז לפואמה קוראים לך עם הראש בקיר.

שמח בשביל ברונסון, בשביל גריימס שערך בכורה בפלייאוף, בשביל רובינסון שעשה קפיצה קלה. מסלול הקריירה של מיצ'ל-רוב די הזוי. תחילה היה רים ראנר קל רגליים ומקפץ שמסוגל להכיל גארדים בחילוף, משם הפך לגרוטאה ששומרת טוב רק באזור הצבע אך נחפשת בפיקאנדרול (ד"ש לוויטסייד)), וכעת הפך לסנטר הגנתי שלם באופן יחסי שמכסה את הפיקאנדרול באופן ראוי. תפר שתיים מהעונשין בpressure cooker, לא מובן מאליו.

myway23

Active member
אני שמח שהשושלת שלהם הסתיימה (לדעתי), מגיע להם הרבה קרדיט על מה שעשו אבל מצד שני גם שינו (או הרסו, תלוי את מי שואלים) את המשחק.
לסטף יש עוד כמה שנים לתת לדעתי, דריימונד יעזוב? מי יודע, אולי יקח את השנה האופציונלית (א-לה-קיירי) אם לא ימצא קבוצה שתיתן לו חוזה ל 3-4 שנים (אולי הקינגס?).
תומפסון לא נתן פלייאוף טוב, אבל אני מניח שיחתימו אותו, מעניין אם יסכים לקחת איזה PAY CUT.
מעניין גם לראות מה הם יעשו עם ג'ורדן פול - נתן פלייאוף מזעזע אבל אני לא בטוח שהם יוותרו עליו, אלא אם כן יקבלו איזה הצעה מעניינת.

עוד שאלה ענקית זה בוב מאיירס, בכלל לא בטוח שהוא ימשיך וכמו שאתם יודעים הוא דמות מרכזית בבניית הקבוצה.

הדיווחים על הפיניקס שמונטי וויליאמס וג'יימס ג'ונס על הכסא החם גורמים לי לחשוב שישאירו את מונטי (בכל זאת יש לו 3 שנים נוספות) ויפטרו את ג'ונס במטרה להביא את מאיירס. בכלל פיניקס במצב מעניין אבל זה כבר OFF TOPIC ונדסקס על זה בשרשור אחר בהמשך.

myway23

Active member
אני שמח שהשושלת שלהם הסתיימה (לדעתי), מגיע להם הרבה קרדיט על מה שעשו אבל מצד שני גם שינו (או הרסו, תלוי את מי שואלים) את המשחק.
לסטף יש עוד כמה שנים לתת לדעתי, דריימונד יעזוב? מי יודע, אולי יקח את השנה האופציונלית (א-לה-קיירי) אם לא ימצא קבוצה שתיתן לו חוזה ל 3-4 שנים (אולי הקינגס?).
תומפסון לא נתן פלייאוף טוב, אבל אני מניח שיחתימו אותו, מעניין אם יסכים לקחת איזה PAY CUT.
מעניין גם לראות מה הם יעשו עם ג'ורדן פול - נתן פלייאוף מזעזע אבל אני לא בטוח שהם יוותרו עליו, אלא אם כן יקבלו איזה הצעה מעניינת.

עוד שאלה ענקית זה בוב מאיירס, בכלל לא בטוח שהוא ימשיך וכמו שאתם יודעים הוא דמות מרכזית בבניית הקבוצה.

הדיווחים על הפיניקס שמונטי וויליאמס וג'יימס ג'ונס על הכסא החם גורמים לי לחשוב שישאירו את מונטי (בכל זאת יש לו 3 שנים נוספות) ויפטרו את ג'ונס במטרה להביא את מאיירס. בכלל פיניקס במצב מעניין אבל זה כבר OFF TOPIC ונדסקס על זה בשרשור אחר בהמשך.
רק רשמתי על מונטי והוא עף ...

למעלה