ביי בינתיים...

סתיו מם

New member
ביי בינתיים...../images/Emo24.gif

לכל חברות הפורום המהממות...
לא נהיה פה כמה ימים כי אנחנו נוסעות ללוס אנג'לס
(אסור לי לספר עוד פרטים בינתיים, אבל כרגיל אתן הראשונות שתדעו מזה...) אז תכתבו מלא מלא כדי שיהיה לנו מה לקרוא שנחזור... וחג שמח לכולם

תומסקה

New member
טוב אז אני כותבת מלא מלא....

מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא נו, אתן לא יכולת להגיד שאני לא בנאדם מתחשב...
צ'או צ'או ותהנו...
<חי חי חי חי...>

0Pink0Angel0

New member
ביי

ויש לי שאלה.. אתם באמת טסות לחו"ל בשביל לראיין סלב או שזה סתם בקומיקס בצחוק?!

תומסקה

New member
נראה לך?

לפי דעתי הכי רחוק שהן נוסעות השבוע זה לדודים בליל הסדר...
סתם... לא יודעת אבל לא נראה לי שהן באמת נוסעות... (אם כן, <דנה, רוני וסתיו> תקנו אותי!)

Roniii

New member
ברור שבאמת

אבל כבר נמאס לי מכל הטיסות האלה, ואת זאתי של הפעם ממש אין לי כוח לראיין!

תומסקה

New member
../images/Emo13.gif

0Pink0Angel0 ספרי קצת על עצמך... איך קוראים לך ובת כמה את ומאיפה?

0Pink0Angel0

New member
תומסקה..

קוראים לי דניאל אני בת 14 וחצי עוד 3 חודשים 15
ואני מראשון ואת?

תומסקה

New member
דניאל...

קוראים לי תום, ואני בת 13 וחצי מחור מחורבן ליד רעננה!...

i l i

New member
גמני אתגעגע!

אבל אני לא בכיינית.. <אהמ רמז פרו>

i l i

New member
חחחח../images/Emo20.gif

פרו את יודעת שאני אוהבת אותך.. אל תקחי ל

p r u d e n s

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo159.gif|אאומר||מרי|

(אין לי כוח להשתמש במילים)...

C honey

New member
רגע... |אראגורן|../images/Emo185.gif|בנחוש|

למה אתן נוסעות?, בשביל מה?, מדוע?, לאן?, איך?, את מי אתן מראיינות?, ומתי תחזרו??...
חח, סתם!!.. תחזרו בשלום!
<אני יודעת שכבר בטח נסעתן..., לא נורא!
>

למעלה