ביי ביי וזו לא קריאה לאיד אלא פשוט ברכת שלום. הכי גרוע זה שאתה העלתם את האולמרט הזה כל כך למעלה.
ג גר1חדש New member 29/3/06 #1 ביי ביי וזו לא קריאה לאיד אלא פשוט ברכת שלום. הכי גרוע זה שאתה העלתם את האולמרט הזה כל כך למעלה.
מ מר אדוני New member 29/3/06 #2 לא אנחנו העלינו את אולמרט הציבור העלה אותו. ככל הנראה הציבור ידע מה הוא רוצה. אבל כשכל-כך קל להאשים את "שינוי" - למה לא לעשות את זה?!
לא אנחנו העלינו את אולמרט הציבור העלה אותו. ככל הנראה הציבור ידע מה הוא רוצה. אבל כשכל-כך קל להאשים את "שינוי" - למה לא לעשות את זה?!
S skeptic New member 29/3/06 #3 מצטער, שינוי די אשמים בגלל ההתרסקות של המפלגה במריבות הפנימיות נוצרו לרוב מצביעי שינוי לשעבר כמה ברירות להצביע וברירת המחדל נהפכה להיות הצבעה לאולמרט. שוחחתי עם לא מעט מצביעי שינוי לשעבר וזו מסקנתי.
מצטער, שינוי די אשמים בגלל ההתרסקות של המפלגה במריבות הפנימיות נוצרו לרוב מצביעי שינוי לשעבר כמה ברירות להצביע וברירת המחדל נהפכה להיות הצבעה לאולמרט. שוחחתי עם לא מעט מצביעי שינוי לשעבר וזו מסקנתי.
N netc New member 29/3/06 #4 והם יחזרו על ארבע בבחירות עוד שנתיים, אחרי שאלי ישי יחזור למשרד הפנים, והחילונים שוב יתחילו לבכות "לוקחים לי", "עושקים אותי", "רוצים שוויון", וכו'...
והם יחזרו על ארבע בבחירות עוד שנתיים, אחרי שאלי ישי יחזור למשרד הפנים, והחילונים שוב יתחילו לבכות "לוקחים לי", "עושקים אותי", "רוצים שוויון", וכו'...