ביי ביי.

the iron fairy1

New member
ביי ביי.

אני והילה עוזבות.. אבל רק עוד יום שישי.. טיול שנתי :) יהיה כל כך כיף.. אני לא מצליחה להפסיק לקפוץ ולקשקש בזנבי בפראות! :) ממ.. תתגעגעו?. לאאאאאא.. בוקר טוב.. צהריים טובים.. ערב טוב.. בוקר טוב .. צהריים טובים.. ערב טוב.. בוקר טוב .. צהריים טובים.. ערב טוב.. (זה לכל הימים שאני לא יהיה פה.. הכנתי מראש..)

ל י מ ו ן

New member
ואאאאאאאאאאאייי...

איך שבא לי על טיול שנתי עכשיו... ואי..ממש ממש תהנו
לונורא..בחופש אני כנראה הולכת לטיול שנתי של חודשששששש.. חודש לצאאאת מהבית המעעעעעעעפן הזה... יש גדנ"ע-אני מקווה שהולך ליות פצצות... כי...גם יש תקטע הזה של המסלולים..חח..ואני פדלאה
אגב,מישו עשה תדבר הזה פעם או שמע על מישו שעשה?(זה ממש יעזור לי..אני גם ככה בהתלבטות..)

N E Z E K

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

במקום צבא, תעזרו לאנשים שבאמת זקוקים לעזרה שלכם כמו ילדים חוסים וכו'..

edlessme

New member
גדנ"ע זה בסט!!!

הייתי ומה זה נהניתי... זה כמו טיול שנתי של חמישה ימים.. מה גם שאני הייתי חניך תורן (זה שמקבל את המפקד) ככה שלא היה לי קול שחזרתי... אבל לא משנה... זה הכי כיף בארץ.. ואוכל של צבא זה גם ממש לא נורא... דייסה בסט... שניצל טוב... מה רע? וסתם בשביל להשביץ... אני קיבלתי חניך מצטיין.. מחלקתי!

ל י מ ו ן

New member
חחחח.........

איזה התקפה אמאלה...אפשר לחשוב צבא.. זה שלוחה של הצבא...ואני בת 14..ואני לא מתגייסת לצבא... הגדנ"ע שאני הולכת אליו לפחות זה חודש..שאמריקאים באים לארצ...ואנחנו פשוט מארחים להם חברה וזה מסלולים בכל הארץ... זה גם חשוב לדעתי...וזה בא-מאצלי לפחות מהקטע של הציונות..בלי קשר לצבא..

sHotZy M

New member
כפרע....

כולי בכי בגללכן, תראי-
לא יפה לעשות לי ככה! אבל.... תהנו מהטיול שנתי ותמצו אותו עד תום
תתפשו איזה גברבר חסון
ותעשו כייף חיים!! איזה פנאן!!!! ב-
שiצי...

למעלה