ביי ביי

ביי ביי

טוב אני הולכת להכין קלטת אז ביי בינתיים. נתראה מחר. ובשביל לעשות חשק לפרק הטוב ביותר אז קבלו ממני משהו קטן אבל יפה המביע אהבה אמת.

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

איך שדיויד נראה שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

אני גם רוצה כזה דיויד! פלללליז???

אמאלללללללללללללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה גוף איזה פנים איזה הורס איזה מין דבר מושלם!!!!!! יאמי יאמי יאמי יאמי ! יש לי גלי חום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאל'ה עוד פעם!!!!!!!!!!! תעזרו לי!

../images/Emo163.gifאוי גיל... איזה הורס.....מה ש

אני הייתי עושה לו..... איליין הסתומה הזו!!! איך אחרי שפתי גן העדן היא ויתרה עליו? תמיד חשבתי שסיינפלד זו סדרה דפוקה והיום קיבלתי את החותמת! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף! ראיתם אותו בסוף עם לבוש המוביל החום שלו? כמה שזה היה דומה למדי הטיסה שלו!!!!!!!!!! רציתי לאכול אותו! מה לא הייתי נותנת להיות איתו במשאית הזו...זה היה מקום כ"כ צפוף ..איף יו נואו וואט איי מין.... אויש..איזה לילה של כיף הוא עשה לי... כמה שאני התגעגעתי אליו בשעות האלו של הלילה...
תוחזר ג'אג ב23:25 ומיד!

Dark Storm

New member
יותר מדי פרטים בשבילי.... :)

אבל תרגישי חופשי לדבר ככה על קת'רין בל ומה שהיית עושה לה
סתתתם.... :)

harmless

New member
אם הייתי נכנסת להריון ממנו למשל

בחיים לא הייתי עושה הפלה. צריך להתחיל עצומה- מי בכלל רואה פרופיילר- תוחזר ג'אג לשעות הערב לאלתר!!!!

Nushi G

New member
I SECONED THAT! איך אפשר שלא

לסגור את היום עם הפרצוף והגוף המושלם הזה????? אוי..החלל הצפוף..השפתיים שלו... ולגבי הלבוש החום- בדיוק אמרתי לעצמי "יה! זה ממש דומה ל-FS שלו!!!"

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif:-

פתאום עברה בי צמרמורת של געגוע... אנשים...אני באמת מתגעגעת לשעות שלנו עם דיויד בלילה.... תחזיקו לי את היד?

Nushi G

New member
נחזיק ביחד.. בדיוק על זה דיברתי

קודם זוכרת? זה פשוט נוחת עליי בבת אחת...

צריך לפתוח קביצת תמיכה

ולהוציא את ערוץ 3 אל מחוץ לחוק! אולי ככה החארות יתנהגו יותר יפה ויתחשבו בנו!

shipper heart

New member
תפסיקו יה מגעילות!! חחחחחח זה לא

דומה לFS!!! זה דומה לסרבל טיסה הכחול והמגעיל של הCIA!! איכס איכס איכס... הFS יפה...וסקסי...ויאמי...ורררר...ולא בצבע חום קקה!!!

harmless

New member
הנה תמונה שגורמת לי לגלי חום בכל

פעם שאני רואה אותה.

harmless

New member
חחח עכשיו אני מבינה

למה הארייט מסנג'רת אותו לתקן לה את המקרר... דייויד יש לי בבית כמה דברים שזקוקים לתיקון...:)

גם לי! גם לי! יש לי מללללא דברים

לתקן! בעיקר דברים שדורשים התכופפות! אולי, אולי , אולי יש לי נזילה בכיור? ( חחחח...זה דורש התכופפות רצינית...
חחחחחחחחח.........)

למעלה