ביי ביי

Mad-DawG

New member
ביי ביי

קחו לתשומת לבכם. ביי ביי http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=5474734

D.O.D

New member
אך... עמית עמית...

אח שלי, קשה להיות שם לפי מה שקראתי בהודעה שלך לא עדיף שתעבור לרשום פה? פה זה סבבה, נחמד וגם פורום מאוד נוח רוצים אותך פה אח שלי יהיה טוב L.S

אפשר להרוג אדם באבן אך אי אפשר

להרוג מטרה. גם אתה בוואלה גם תותי הכפרה עליה כאן וגם אנחנו באתר של ביפ והעסק מנסים להיות אבן היוצרת מעגלים לאחר שנזרקה למים,אני רואה בך אח בתותי אחות ובכל הכותבים והכותבות משפחה-גם אם השונאים והטיפשים ינסו להחריב את מה שהשגנו ואנחנו עדיין משיגים כל יום הם לא יצליחו,אנחנו מחזיקים לך את היד ותותי את שלנו וכל מי שכותב כאן או שם או אצלנו הודעות שבאות מאהבה מצטרף למעגל הזה שאותו כבר אי אפשר לשבור.אין מקום לפחד ואין מקום לשנאה אין חשש ואין כמו עם המשפחה

מלים כג´חנונים! ../images/Emo21.gif ../images/Emo48.gif

יש לנו
כ"כ חזק אחד עם השני (רובנו לפחות) שאפילו סטקייה על גלגלים לא תזיז אותנו מהמוזיקה הנהדרת הזאת! Keep It Real ... עדי - שלא החליט מה לאכול ל NighEst (ארוחת לילה-בוקר)

*בובה*

New member
בבקשה לקרוא את זה...

טוב אומנם אני לא "מהפורום הישן" ואני עדיין מרשה לעצמי לקרוא לעצמי "אחת מכם" כי אני מרגישה שייכת פה... קראתי את מה שעמית כתב וזה ממש ממש נגע לי כי אני פשוט מזדעזעת מלקרוא מה כותבים בפורום בואללה על טי אן ובכלל על כל "המצב". יש יותר מידי גורמים מסביב שמפרקים אותנו ומרחיקים אותנו. חבל לי מאוד שזה ככה ואני רוצה לעשות משהו שיחזיר הכל "לאיך שהיה". ולפי דעתי הדבר הראשון שצריך לעשות זה להפסיק לפתוח פורומים חדשים כי זה רק מפרק ומפלג יותר! והדבר השני שצריך לעשות זה פשוט לשמור על איחוד ולא לתת למצב בארץ שלנו להשפיע עלינו בתור קהילה שגדלה וגדלה כל הזמן! כבוד לכולם!

למעלה