ביי ביי

ביי ביי ../images/Emo7.gif

אתם יודעים, שבאתי לפורום הזה בפעם הראשונה, התרשמתי שלהבדיל מרוב הפורומים האחרים, פה מדובר בפורום עם אנשים נחמדים, בלי קללות, עלבונות ומריבות. אבל מסתבר שטעיתי. יש פה לא מעט (אבל גם לא הרבה) אנשים שתוקפים אותי על ההודעות "המפגרות (ואני מצוטטת) המעצבנות, והמיותרות שלך". אז לכולם אותם האנשים, ההודעות המפגרות המעצבנות והמיותרות שלי ייפסקו עכשיו, כי אני לא מתכוונת להגיב יותר על שום הודעה (למרות שאני אמשיך לקרוא את הפורום). יכול להיות שאני מגזימה, אבל בניגוד לדעת הרווחת, מאחורי הדמות 'סבתא חרירה', מסתתר בן אדם עם רגשות, רגשות שנפגעו. סליחה שהצפתי את הפורום עם עוד הודעה עופית, סבתא חרירה. נ.ב: אתם מוזמנים לכתוב לי מפגרת וכו', זה כבר לא משנה לי. וכן, אני יודעת שזה דבילי להכריז שאני עוזבת את הפורום ולא לעשות את זה בשקט- אבל אולי אחרים ילמדו מהטעות שלי: לא לשרשר הודעות עופיות, ארוכות שאמורות להיות מצחיקות למרות שהן לא.

Human Nature

New member
../images/Emo4.gif |טל|

אם היית מסתכלת יותר טוב, היית מגלּה שרום צחק. זה שהוא פוצץ את הודעתוֹ ב"חחח" אימתני שיוציא לכולנו את העיניים, לא אומר שהוא היה רציני. ואמרתי בעבר- מה הקטע בלעשות רעש כשאתה עוזב? לא נֹח לך- לֵך, עד כמה מרושע שזה נשמע. אני לא יודע, בעיניי את דווקא נחמדה

זה לא בגללו

אני פשוט מצוברחת היום (אולי זה בגלל עקבות הדם שהובילו לציפור מפצולחת עם קיבה בחוץ, ראש שהעין נפלה ממנו, הרבה נוצות וגרגיר תירס אחד, וממול יושבת החתולה שלי מבסוטית. <--- וזה אמיתי לגמרי :(. ואולי זה בגלל הדמעות והקיא שבטח סתמו את כל הביוב של חיפה, שיצאו לי אח"כ) אבל אני פשוט לא מתאימה לפה.

חרירה!!! את יודעת שזה לא נכון לעזוב

זוכרים איל החלטתי אולי לעזוב ת'פורום לא מזמן(סטייל מי תחליף את לימור ובסוף לימור החליפה את לימור ונשארתי?) אניש מחה שנשארתי והתחלתי להשתלב פה בזכותך!!!! כיף ליכאןו בגללך!!!!!!!!!! את לא עוזבת כי את פשוט לא צריכה לעזוב את לא מבינה? גם לי תמיד אומרים שאני מציפה כותבת הודעות "מטומטמות" כותבת בלי הפסקה "יותר מדי " וכאלה אבל לא צריך להעלב וכשכתבתי את זה למישהו בפורום(אני לא אגלה לכם מי נמאס לי לשץף את כולם בקורות חיי ושאז כולם מתעצבנים כמוש היה בפורום "קשת"!!!!) אמרו לי שהם לא אומרים את זה בכוונה להעליב ושזה בצחוק ושזה ככה וככה........ וראיתי אחרי שבוע שדווקא נורא אוהבים את ההודעות שלי!!!!! אז אותו דבר אוהבים גם את ההודעות שלך!!!(שם אולי אונבים את זה אבל אני בספק אם אתם אוהבים ת'הודעות המוזרות שלי פה....) בקיצור אל תעזבי את תראי שתוך שתי שניות את תתגעגעי!!!!!! ואז מה אם לפעמים הודעות קצצת מעצבנות? זה חלק מלהיות בפורום!!! בפורוםה ארי פוטר שאני נמצאת בו שנה שלמה(!!) מתלוננים לפעמיםא בל מאוד מאוד אוהבים אותי שםואני אחת מהותיקות של הפורום וחלק גדול מהפורום ויום אחד בלי ההודעות ה"מוזרות שלי"וכבר מוזר להם בפורום אז אותו דבר איתך זה את חלק מהפורום ו אנשים ילמדו להתרגל להרגליך ולאהוב אותך אנחנו אוהבים אותך תשארי!!!!!!!!!!!

יופי שוב יש לי טעויות בהודעה!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שכחתי!!!!!!!!!!! את רואה? יתרגלו לזה מתישהו(אני מקווה...) אז אותו דבר יתרגלו "הרגלייך המשונים"(שאגב לא ראיתי שום הרגל משונה ושום דבר פגום בך ) אבל אם יש בך משהן כזה אז יתרגלו לזה!!!!!!

PopPy

New member
חבל שאת בוחרת לעזוב.. לפי מה

שראיתי, מה שנכתב היה בצחוק וברוח טובה, וחבל שלקחת את זה כ"כ ברצינות. אה, וסקייטר גירל יקירתי- את נמצאת הרבה פחות משנה בפורום ה"פ, ואני הכרתי את כל וותיקי הפורום (אני מהותיקים הפורשים)- אותך אף פעם לא יצא לי להכיר. אני עזבתי לפני כמה חודשים בסה"כ (ועדיין קוראת מדי פעם), אף פעם לא ראיתי אותך שם..

דיייי

לא מספיק שאני בדיכי, אתם רוצים שאני אהיה גם בקריז? זת'ומרת, תודה לכל מי שהציף לי את תיבת המסרים (והיו כמה) ותודה לכל מי שרוצה שאני אשאר, אבל זה לא יקרה. ושוב פעם תודה. אבל תעלו ת'גלגלת למעלה ותקראו את ההודעה 'זה לא בגללו'.

Human Nature

New member
וול, מה אֹמר לך? |טל| †

את לא רוצה להִשָּאר כאן- עזבי. ואני באמת חושב שלשרשור הזה יש מקום כאן

Snitch

New member
אולי היא התכוונה ל660? ../images/Emo12.gif../images/Emo165.gif

ו.. אתי- למה "הפורשים"?
[אגב את חייבת לי כתבה. וגם רופ.]

אל תתיחסו למה שהקטין כותב../images/Emo3.gif ../images/Emo16.gif

אי אפשר לדעת מה הוא אומר ברצינות ומה לא..
ניר

תראו... ../images/Emo4.gif

נניח שלא הייתי פה עכשיו בשביל להיעלב, והייתם צריכים להודות באמת (אמת!), רובכם הייתם אומרים שחיסרוני לא יורגש גם לא לדקה, ואני מבינה את זה- סה"כ אני חדשה פה, ואני עושה רושם של דבילית, לפחות על עצמי. איזה דרמה עשיתי מזה
.

Human Nature

New member
למה לרחם כ"כ על עצמך? |טל| †

סורי על החריפות, אבל האם זה שרשור תשומי? אמרתי לך- למרות שלא זכיתי להכיר אותך, את נראית כמו בן-אדם מעניין. את רוצה? תשָּארי, אני יודע שיקבלו אותך כאן באהבה. את לא רוצה? וול, טאף.

צודק...

אפילו לי זה נראה כמו שרשור תשומי, אבל לא... קצת נעלבתי ואפילו אני לא כ"כ יודעת ממה, הרבה הייתי בדיכי, והחלטתי לפרוש בשיא הרצינות. אבל התגובות שלכם נורא נחמדות בכל מקרה :) רק שעכשיו זה יהיה כ"כ דבילי שאני אחזור, כמו שכל הילדים הקטנים עושים בשביל למשוך צומי. בעעע אני מרגישה מפגרת. באט איז טו לייט

Rakbeisrael

New member
כמו שכבר אמרתי פה בעבר... ../images/Emo118.gif

(נראה לי זה היה לסקייטר גירל) תזכרי שגם אורנה עשתה את זה
היא הודיעה שהיא פורשת סופית מרב"י, אבל זה לא הפריע לה לחזור

למעלה