ביית לחיים

ביית לחיים

היי יש למשהוא קצת פרטים עלהביית לחיים החדש שניפתח באיזור הירקון ?מנסה באינטרנט לחפש ואין מדע אשמח לדעת פרטים . או המלצה של הורים שיילדהם נימצאים מסגרת חוץ .הבן שלי אוראלבן 16 בתיפקוד גבוה ואני כבר חושבת על העתיד שלו אנחנו מתבגרים וחושבים על מסגרת בשבילו תודה ו

schlomitsmile

Member
מנהל
יש לך מושג של איזו עמותה הבית?
מה הכוונה איזור הירקון- ליד ת"א?
האם אתם מתעניינים ספציפית בבית הזה,
או באופן כללי מחפשים דיור לבנכם?

ביית לחיים

בכללי אשמח להמלצות .אנחנו רק בתחילת הדרך או המחשבה על כך . כן מתעניינים באופן כללי אנני יודעת לאיזו עמותה שייך ביית אבל הבנתי שבת של אישיות ידועה שוהה שם . תהיתי אוליי מישהוא מכיר את המקום?

schlomitsmile

Member
מנהל
איזה סוג של דיור בנך יצטרך?
כתבת שהוא בתפקוד גבוה- למה כוונתך?
האם הוא עצמאי בהתנהלות היומיומית?
האם לדעתך יוכל ללמוד את מטלות הבית?
יש דיור מוגן- כמה דיירים גרים כשותפים בדירה,
מדריך מגיע פעם ביום לראות שהכל בסדר,
ומלבד זאת הם מנהלים אורח חיים עצמאי בקהילה.
יתאים לבנך?
או אולי הוא זקוק להשגחה צמודה יותר?
אולי למסגרת ביניים- הוסטל שיכשיר אותו לניהול משק הבית שלו,
כדי שבהמשך יוכל לגור באופן עצמאי?
יש מגוון של כלמיני סוגי דיור, עם דרגות עצמאות/חופש שונות.

תיפקוד גבוה אני

מתכוונת עצמאי מבחינת נקיון אישי מקלחות הלבשה והנעלה עים עזרה בלישרוך .כותב קורא מתקשר וגם יכול לקפוץ לקנות לו משהוא מהקיוסק השכונתי ולחכות לעודף חחחחח. כמובן שאנחנו עוקבים. אני חושבת מקום שיכשיר אותו לחיים עצמאים ככול הניתן ובהיתחשב בהתקפי זעם תקופתיים עדיף השגחה .יש נערים בגיל 16 שחיים בדיור מוגן? נראה לי מוקדם מדיי ושכחתי לציין מנגן ושר זה הכישרון שלו . הייתי רוצה לדעת מניסיון של הורים על ההישתלבות של ילדהם מחוץ לביית אני יודעת שככול שהילד מודע לסביבתו יהיה יותר קשה .מה הצעד הראשון בלחפש מסגרת? והמלצות כמובן . ותודה על הסובלנות

dina199

New member
האם כבר היה לכם צו ראשון ?

אני שואלת כדי לדעת אם יש מצב להתנדבות לצבא או לשירות לאומי.

nonili76

New member
תפנו לרווחה

יש תוכניות של הכשרה לעצמאות לגילאי התיכון של החברה בתפקוד גבוהה (למשל נערים בכיתות תקשורת), זה כולל שהות "בבית לחיים" למשך שבוע כדי לתרגל עצמאות... הזכאות היא דרך הרווחה. לא פתרון ארוך טווח, אך נכון לגיל של הבן שלך.

yonitbrk

New member
אם אינני טועה הוא שייך לאלוט

אותו בית מפורסם שיאיר לפיד ,כבוד שר האוצר, היה מעורב בהקמתו.

למעלה