ביישנות

oy vaavoy

New member
ביישנות

שלום לכולם ! אני בחור בן 25 מאיזור המרכז. עד לפני חצי שנה בערך לא נישקתי בחורה אפילו פעם אחת. לפני שנה בערך פגשתי מישהי באינטרנט ואם היא לא היתה יוזמת אז לא היה קורה גם אז כלום... הבעיה היא שאני ביישן וממש אין לי מושג איך מתחילים אם מישהי... תמיד חשבתי שזאת תופעה שתעלם אחרי שתהיה לי חברה אבל מסתבר שה4 חודשים עם זאת מהאינטרנט לא ממש עזרו לביטחון העצמי שלי (ד"א אני עזבתי אותה כי היא היתה ילדותית מדי לטעמי) אפילו הלכתי לייעוץ במשך חודשיים בערך, המטפל אז נתן לי כל מני תרגילים לעשות במשך השבוע : לתת מחמאות לאנשים שאני מכיר, אח"כ לפתח שיחות עם זרים ברחוב או לתת מחמאות לזרים ברחוב. כל זה לא ממש עזר ואני עדיין מוצא את עצמי יושב לבד בבית אחרי יום עבודה ושוקע במחשבות של : "מה יהיה איתי" בבקשה אם למישהו יש רעיון אני ממש אשמח לשמוע.

qt1

New member
oy vaavoy../images/Emo15.gif

היי. אני מקווה שזר הפרחים שצירפתי להודעתי יפתח לכבוד הגעתך אל הפורום הכי:
... ולהודעתך: ביישנות ניתנת לשינוי לא רק בטיפול אישי אלא גם בטיפול קבוצתי. כל מקרה לגופו... כשאני קוראת את ההודעה שלך ,אני תוהה מה גרם לך להפסיק את הטיפול לאחר כחודשיים , תרצה לשתף?(לא חייב!) לאיזו קופ"ח אתה שייך? (לפי קופ"ח אפשר להפנות אותך למרפאה מסובסדת...) הבינותי שאינך סטודנט ולכן האפשרות של טיפול במסגרת האוניברסיטה יורד מהפרק. תוכל לכתוב טיפה יותר על הקשר שהיה לך עם הבחורה? תארת אותה כילדותית מחד ומאידך כתבת שהיא הייתה זו שיזמה את הנשיקה. במה התבטאה הילדותיות שלה? לדעתך? בכל מקום תקבל עיצה אחרת לשאלתך , יהיו מטפלים שירצו לדעת הרבה על העבר שלך , יהיו שירצו לעבוד איתך בשיטה של היפנוזה , יהיו שירצו לעבוד איתך בשיטה של פגישה-שתיים ועוד כהנה וכהנה... יש אינספור שיטות! (איך בחרת במטפל הקודם שלך?) אני כן יכולה לכתוב לך שאתה מאוד אמיץ בעיניי על שהעלית את הבעיה שלך על הכתב אני מכל מקום רואה בכך צעד מאוד משמעותי לקראת השינוי בו אתה חפץ ואשר מפריע למהלך חייך. להתראות qt1

oy vaavoy

New member
תודה על הפרחים :)

היי דבר ראשון אני רוצה להגיד שזאת לא הפעם הראשונה שלי בפורום הזה אלה הפעם הראשונה שלי בפורום בכלל ואני ממש מופתע לטובה, תודה. אוקיי אז אני אספר קצת על האקסית שלי. פגשתי אותה בIRC, דיברנו בערך חצי שעה ואז היא שאלה אותי מה אני עושה היום בערב ואמרתי שכלום אז היא אמרה לי שיש הופעה של סחרוף ואם אני רוצה לבוא איתה... למחרת ההופעה נסעתי אליה לסדר לה משהו במחשב (זאת עבודתי אגב) ולמחרת יצאנו לפאב ביחד. בבוקר שאחרי הפאב היא שלחה לי הודעת SMS : כמה זמן אני עוד אצטרך לחכות עד שתנשק אותי ??? (ואני חושב שאם היא לא היתה כותבת את זה היא היתה מחכה עד היום). עוד באותו לילה כבר שכבנו ומאז היא בערך עברה לגור אצלי (אני גר לבד). לאחר שלושה חודשים בערך כבר הבנתי שאני לא אוהב אותה ושאני רוצה אותה רק בשביל הסקס, ברגע שהבנתי את זה התחלתי לחשוב על "איך אני גומר את הקשר הזה כמה שיותר מהר" כי לא רציתי לפגוע בה... אבל זה היה לי ממש קשה למצוא את הרגע המתאים ועוד אלף תירוצים, האמת היא שאני פשוט פחדן. אז במשך חודש שלם פשוט הייתי קר ובקושי דיברתי איתה לבסוף היא קלטה את הרמז ושאלה אותי אם אני אוהב אותה, אמרתי שאני לא יודע והיא הציעה שניפרד לאיזה שבוע שיהיה לי זמן לחשוב ואני כמובן קפצתי על המציאה ולאחר שבוע נפרדנו רשמית. אנחנו עדיין נפגשים מדי פעם למטרות סקס (שוב זה דבר שנעשה ביוזמתה ולאחר שיכנועים רבים אני הסכמתי). בקשר למטפל שלי: זה התחיל בזה שרציתי ללמוד מדעי המחשב באוניברסיטה ולא ידעתי אם אני יעמוד בזה (מבחינת יכולת אישית) אז הורים שלי הציעו לי ללכת לייעוץ תעסוקתי, עברתי שם סידרה של מבחנים וכמה פגישות עם יועצת. בפגישה האחרונה שלנו היא אמרה לי שהיא ממליצה לי ללכת לייעוץ כי אני בנאדם מאוד סגור ושהביטחון העצמי שלי די נמוך ושייעוץ מקצועי יוכל ממש לעזור לי. באותה תקופה חבר טוב שלי הלך למטפל והוא דיבר המון על איזה בנאדם מדהים הוא וכמה הוא עוזר לו אז החלטתי לנסות אותו. הטיפול מתחלק לחצי, שעה אחת אנחנו מדברים או עושים משחקי תפקידים וכאלה.. והשעה השניה מוקדשת לדיקור סיני ושיאצו. בפגישות הראשונות הייתי ממש מוקסם מהבנאדם, הוא פקח את עיניי בכל הקשור ליתרונות ולנקודות התורפה שיש לי והייתי יוצא מהפגישות מאושר ומלא תקווה. בזמן האחרון אני מרגיש שאנחנו די עומדים במקום וחוזרים על אותם נושאי שיחה ותחושת התקווה שהיתה לי בהתחלה כבר נעלמת.. אני עדיין נפגש איתו אבל אני חושב להפסיק בקרוב מאוד כי זה נראה לי סתם ביזבוז של זמן וכסף. וואו זה יצא ממש ארוך ! אני מקווה שהיה לכם כוח לקרוא את כל זה... תודה מראש. Oy

qt1

New member
oy vaavoy ../images/Emo168.gif

יש ל X שלך טעם מצויין במוסיקה
(אבל שלא כמו באחד השירים של סחרוף , בחרת כן לחפש רחוק ) כתבת שאתה מרגיש שאתה והמטפל שלך עומדים במקום , שיתפת אותו בתחושות שלך? אני לא הייתי ממהרת לעבור מטפל אם יש לך כימיה טובה איתו , מעניין מה קרה שם בטיפולים האחרונים שגרם לך לאבד את התקווה , אולי הגעתם לנקודות שאתה לא כל-כך רוצה לפתוח או שקשה לך , וזה קורה בטיפולים , גם בחיים כשאתה מרגיש שדברים עומדים במקום אתה מאבד תקווה? בעבודה שלך למשל? הרי שם גם קורה שדברים עומדים במקום , איך אתה מתמודד? ואולי... אולי אתה באמת צריך להחליף מטפל ,השאלה היא אם לא תגיע לאותו מצב גם עם המטפל החדש. אולי אתה קצת ממהר ואתה הרי יודע שהחיפזון מה... שמחתי לקרוא שהייתה לך חברה ושנשארתם ידידים (נקודה שאתה יכול לזקוף לזכותך ,גם אם הקשר הוא למטרות סקס ), זה אומר הרבה על "הביישנות שלך". למה שלא יהיה לנו כוח לקרוא את ההודעה? היא מאוד מעניינת. אגב ,בסוף התחלת לימודים? ואחרון חביב ולא פחות חשוב בעיניי היא השורה הזו שלך: (שוב זה דבר שנעשה ביוזמתה ולאחר שיכנועים רבים אני הסכמתי).אתה יכול להסביר את מה שכתבת? איך היית רוצה שנפרש את זה? להתראות , מקווה שלא הכבדתי , וכמובן שכל שאלה שלי נתונה לבחירה שלך באם להשיב לי או לא. qt1

oy vaavoy

New member
טעם מצויין במוסיקה ???

היי דבר ראשון אני חייב להגיב על המשפט : "יש ל X שלך טעם מצויין במוסיקה" היא מעריצה של ברי אך ורק בגלל שהוא נראה טוב, היא בקושי מכירה שירים שלו. ויש לה באוטו שלושה דיסקים של שירי הנושא מתוכניות ילדים ישנות. בתור מעריץ מושבע של פינק פלויד וביטלס פשוט צרם לי לשמוע שיש לה טעם טוב. בקשר למטפל שלי, אמרתי לו שאני מרגיש אותו דבר ושאין ממש שיפור במצבי וגם שאלתי אותו עוד כמה פעמים נצטרך להיפגש עד שנפתור את הבעיה, הוא אמר לי שזה תהליך הדרגתי וזה לוקח זמן ושאין לי מה לדאוג בקשר לעוד כמה פעמים ניפגש, הוא יידע לשחרר אותי כשיגיע הזמן. זה לא שקרו דברים בפגישות האחרונות, פשוט הפסיקו לקרות דברים, בפגישות הראשונות הרגשתי שהוא ממש נתן לי המון חומר למחשבה וזה כבר לא קורה... בקשר לשאלתיך איזה סוג מטפל הוא ? אני לא ממש בטוח... הוא אמר לי פעם שהוא היה מתקשר\מיסטיקן והיום הוא פשוט מנסה לעזור לאנשים. התחלתי להשלים\לשפר בגרויות כי אני רוצה ללמוד באוניברסיטה אבל, ירדתי מהרעיון של ללמוד מדעי המחשב, בייעוץ התעסוקתי אמרו לי שאני בהחלט יכול להצליח שם אבל, בדקתי את הנושא קצת יותר לעומק ומסתבר שבערך 60% מהלימודים זה מתמטיקה ואני ומתמטיקה לא ממש אוהבים אחד את השני. בקשר לשורה על היוזמה והשיכנועים : אחרי הפרידה היא רצתה שנמשיך לשמור על קשר ואני הייתי בדעה שזה רק יגרום לה להרגיש רע לראות אותי ועל אחת כמה וכמה לעשות איתי סקס. היא טענה שהיא בחורה ושיש לה צרכים ושהיא רוצה בסך הכל סקס ולא יותר מזה. ואני עדיין הייתי נחוש בדעתי לא לפגוע בה יותר משכבר פגעתי.. התייעצתי עם אחותי בנושא והיא אמרה לי שאם זה מה שהיא אומרת אז אני רק יפגע בה יותר אם אני לא יאמין לה. אז לאחר כל המחשבות ההתייעצויות וקרב אגרופים שערכתי עם המצפון שלי, הסכמתי שנמשיך להיפגש למטרות סקס. תודה רבה לך על התמיכה והעידוד Oy

oy vaavoy ../images/Emo24.gif

לא קל לשבת בבית ללקק ת'פצעים ולשאול..."מה יהייה איתי"..זה מוביל ל...עוד ועד הסתגרות. הביישנות בעצם מכסה על חוסר ביטחון ו דימוי עצמי נמוך, מופנמות ,פרפקציוניזם ועוד. בגדול יש לא מעט אנשים שסובלים מכל הנ"ל אך אין זה מפריע להם להכיר , ליצור קשר ולהגיע למגע פיזי. במיקרה שלך voyvoyשנים שאתה נמנע מלהכיר לצאת וכו' דבר שרק קיבע והחמיר ת'תופעה. עובדה אחת קיימת ואיתה אי אפשר להתווכח...you can do it !!!! כי היית עם אחת! (לא פרטת עד לאן זה הגיע...אבל זה היה!). אין לי גם מושג מאיזה רקע אתה בא ועד כמה רקע זה טבע חותם באישיותך. בנוסף אין לי מושג איך אתה מתייס למראה החיצוני שלך ומה אתה עושה (אם בכלל) כדילהרגיש טוב עם עצמך. עצם זה שפנית לטיפול מציע על כך שהירגשת שאתה זקוק לעזרה וייעוץ מיקצועי. זה שלא התחברת למטפל לא אומר שאין הוא טוב ,אך גם לא אומר שלא תוכל להפיק מאחר...יותר!! החוכמה היא להפסיק להמנע!!!! מי שלא מעיז לא מתיז!! גם כשלמדת לנהוג,(למדת??!!) כבה לך הרכב מספר פעמים והמורה כיוון לך ת'הגה. ככה זה בחיים כל ההתחלות קשות!! אף בעל מיקצוע לא יעשה ממך ברד-פיט..ואז יוציא אותך לדרך. יש מקום שתעזר בבעל מיקצוע שיעזור לך להרגיש יותר בטוח עם עצמך ועם תחושה של מסוגלות... אל תכתוב לנו בגיל 30 שאתה עדיין בבית וחושב מחשבות קשות! בהצלחה שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

qt1

New member
עידן? לאיזה בעל מקצוע?

אוי ואבוי לא כתב כאן מה התחום בו התמחה המטפל שלו (אוי ואבוי אתה יכול?) על איזה טיפול אתה כמטפל היית ממליץ? X qt1

לאיזה בעל מיקצוע?!!

יש מספר אפשרויות. בגדול לא נראה לי (לפחות כך משתמע) שהקושי הוא בתחום המיני, לכן יש שתי אפשרויות: האחת, לפנות לפסיכולוג (עדיף לדעתי פסיכולוגית כי שם הקושי...נשים) פניה לטיפול תחזק את voyval'e תעלה את הדימוי העצמי ות'ביטחון שלו וכך יוכל לצאת לדרך ולרכוש מיומנויות. אפשרות שניה היא בעזרת טיפול סרוגייט שיעזור לו במיומנוית אך בעיקר במיומניות במין. פסיכולוגיות יש לא מעט וחשוב שתהייה כימיה,יש מספר מקומות שנותנים טיפול עם סרוגייט . שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

oy vaavoy

New member
אבל...

עידן שלום תודה על התגובות שלך. לפני שהתחלתי ללכת לייעוץ ביררתי קצת על סוגי טיפולים וממה שהבנתי, טיפול אצל פסיכולוג זה עניין ארוך מאוד, לפעמים אפילו שנים... זה באמת לוקח כלכך הרבה זמן ? טיפול עם סרוגייט לעומת זאת נשמע לי הרבה יותר קצר ויעיל הבעיה היא שזה חורג בצורה מבעיתה מהתקציב הטיפולי שלי. אם יש לך עוד רעיונות אני יותר מאשמח לשמוע. תודה מראש Oy

voovy יקר!!

אל לך להיות מקובע בדיעה שטיפול אצל פסיכולוג לוקח שנים. אמנם אפשר להסתייע ולתפנק בטיפול שנים רבות, אך יש כיום גישות וזרמים פסיכולוגיים מאוד עיניניים ומעשיים!!. בנוסף תוכל לקבל טיפול דרך קופות החולים. (טיפול שאינו נופל מטיפול פרטי). טיפול סרוגייט אמנם קצר במבנהו אך גם הוא יכול לקחת לא מעט זמן. אך לא כאן ולא כאן הזמן הוא הדבר המרכזי (לדעתי) אלא יותר היציאה שלך מעבדות לחרות, מקיבעון לעשיה !! תבחר את אשר תבחר... גם אם תבחר לא לבחור אל תשב בבית !!! שלך עידן

עבור הביישן ושאר הגולשים

שלומלום לך, היות שהשאלה נשאלה גם בפורום השכן אני מעביר לכאן את תשובתי משם כך שגם שאר הגולשים פה יוכלו ללמוד ממנה. בעיניי הטיפול הכי יעיל עבורך יהיה כזה שמשולב עם בת זוג חליפית (סרוגייט). בטיפול זה תוכל ללמוד את כל ההיבטים של זוגיות החל מתחום התקשורת הבינאישית, מיומניות חברתיות, מיניות וכו´. הטיפול הוא מאין סימולציה של זוגיות כשהוא מבוסס על משולש טיפולי הכולל אותך כמטופל את המטפל המיני שיעבוד איתך ואת אותה סרוגייט שתשמש בת זוגך לתקופת הטיפול. טיפול כזה יוכל לפתוח בפניך עולם חדש וכך תוכל להפיק את כל מה שברצונך מבחינה זוגית ולממש את הפוטנציאל הגלום בך. לגביי מהי הסרוגייט, אני מצרף לך קישור למכתב שכתבה בזמנו סרוגייט במרפאתה של ד"ר רונית אלוני שהיא בעיניי המרפאה הטובה ביותר בארץ ועד כמה שידוע לי גם היחידה שעומדת בכל התקנים המחמירים ביותר כולל ברמה הבינלאומית. כמו כן אני מצרף לך קישור מתוך אתר המרפאה על הנושא הנ"ל. גם בפורום כאן הנושא נדון כמה וכמה פעמים כולל שיתופים של כאלו שעברו את הטיפול והוא יצר אצלם שיפור משמעותי בחיים. לי אישית מוכרים מקרים של אנשים שברו טיפול זה ואפילו התחתנו בעקבותיו וחיים באושר. שלומלום

למעלה