ביישנות ומופנמות עקב נטילת אטנט

ביישנות ומופנמות עקב נטילת אטנט

אני בן 26 שוקל 67 קילו ונוטל אטנט 20 מ"ל, הכדור בהתחלה גרם לי להיי ולתחושה מוחית עדינה ומרגיעה.. עכשיו אחרי 5 חודשים שאני לוקח אותו אני פתאום שם לב למשהו ממש מטריד!

איך שאני לוקח את הכדור הזה, זה כאילו נסתם לי היכולת לדבר עם אנשים, אני מדבר פתאום דיבור מונוטוני, ולא דיבור משוחרר וזורם.. אני נהפך להיות ממש ביישן.. :(

אני גם לא יודע אם הוא גורם לי בכלל להרגשה טובה, זה מרגיש כאילו יש לי מחשבות שליליות שאני עליו, ואני מתחיל לעשות מבטים מוזרים ולבצע כל מיני טיקים בשביל להעלים את המחשבות שממש נראות אמיתיות ומפחידות.

הוא גם גורם לי לתחושת ניתוק מהסביבה.. אני ממש קצת כמו זומבי שאני עליו.

ועוד משהו אחרון זה שיש לי כמו מין לחץ בראש שאני עליו, יענו הראש מרגיש כבד ולא קל!

אוליי כדיי לרדת במינון? שקלתי 73 שהתחלתי לקחת 20 מ"ג, עכשיו אני שוקל 67, ניסיתי לקחת חצי כדור, אבל זה גם גורם למופנמות אבל נראה לי שאין את הקטע של המחשבות השליליות.

אני חושב שאני מקבל אשכרה אפקט הפוך ממה שזה אמור לתת, במקום להיות ספידי ונמרץ לעשות דברים.. זה גורם לי להיכנס לתוך עולם פנימי מלא במחשבות שאין להם שום בסיס במציאות!

מוזר.. בהסנפה של כמה פירורים (בקושי חצי שורה) זה נותן לי את האפקט הרצוי.. כלומר אני נהפך להיות ספידי נמרץ ועם ראש קל ובהיר מחשבה ואפילו עם תחושת אופוריה טובה... וגם הוא לא גורם לי להיסתם מבחינה תקשורתית.

יש מצב שאני לא על המינון הנכון? זה לא הגיוני שבהסנפה זה גורם לי רק לתחושות חיוביות, ובבליעה זה גורם לי לתחושות שליליות.

חגי שור

New member
מינון אטנט

ממש לא מומלץ להסניף. בהסנפה החומר נספג יותר מהר, אבל זה עלול להיות מסוכן. וגם לגרום לנזקים במערכת הנשימה.
יתכן ואתה לא במינון הנכון, נראה שיתכן והוא נמוך מידי.
לך לרופא מנוסה בקשב שיתאים לך את המינון.
&nbsp

מינון אטנט

לי נראה שהמינון גבוה מידיי, כי חצי כדור אני דיי משוחרר, אין לי את המחשבות המטרידות, אבל עדיין לצערי גם בחצי כדור הוא קצת מנתק אותי וגורם לי להיות מפונם וביישן ולא לרצות לדבר.
&nbsp
מפחיד אותי לנסות מינון גבוה מ20 מ"ג!
&nbsp
במינון של 60 מ"ג יש סכנה להתקפי לב, זה מעמיס יותר מידיי על הלב.. גם להיכנס בטעות למינון ייתר יכול לגרום להזיות.
&nbsp
זה ממש מבאס כי התחלתי לעבוד בעבודה שאני מדבר עם לקוחות ולא נראה לי שאני אצליח לדבר איתם כמו שצריך כי אני פשוט לא נמצא במציאות כי אני יותר במיינד!
&nbsp
אני ינסה לקחת רבע כדור ונראה איך אני ירגיש... :)

חגי שור

New member
אתה עושה את הטעות הקלאסית

לאנשי ה ADD אין סבלנות בכלל.
במיוחד לא לחכות ולהתייעץ עם רופא. מנהלות של קופ"ח מייאשות אותם.
ואז הם מטפלים בעצמם. הם הרי אינטיליגנטים בדרך כלל ......אז הם יודעים הכי טוב.
אבל מה, אין להם סבלנות ללמוד את הנושא, הם לא למדו רפואה 12 שנה . וגם לא ראו מאות או אלפי מטופלים וצברו ניסיון.
אז הם הרופאים הכי גרועים של עצמם!!!!
לך לרופא מנוסה!
&nbsp

למעלה