ביירון קייטי

ביירון קייטי

האישה שמבינה יותר מכולם את תהליכי המחשבה שלנו והיחס שלהם עם העולם, מדברת על יצירת המציאות בווידיאו הזה.

kikona126

New member
היא כתבה את דרך האומן לא?

אני לא יודעת אם היא כל כך הבינה כמו שהיא הסתמכה על דרכם של אומנים בשנים 1800-1920... לדוגמאת הדדאים והאוטומטיזם... או הסוריאליזם בכלל

kikona126

New member
לא עולה לי.......

אבל ניראה לי שאני יודעת מה היא כתבה - להדליק אור בעבודה (נכון?) אני אנסה להכנס ללינק שוב

ע ו פ ר ה

New member
היא כתבה את "לאהוב את מה שיש"

היא עובדת עם 4 שאלות והיפוכן. שיטה יפה. באהבה עופרה

kikona126

New member
אה!!!, אה!!!

אני יודעת למה השם והפרצוף בסרט היו מוכרים (לא הפעלתי רמקולים...) כי היא באה לארץ לעבוד עם פושעים נכון?, אני יודעת למה השם והפרצוף בסרט היו מוכרים (לא הפעלתי רמקולים...) כי היא באה לארץ לעבוד עם פושעים נכון?

זה לא ממש מעניין אותך הא?

איזה קטע איתך ... נכנסת להסתכל רק כדי להיזכר מאיפה שמעת עליה.. לא הפעלת רמקולים .. למה? הבאתי לכם את זה כי זה מדהים.. זה הרמה הבאה אחרי כל הדברים הדברים האלה.. אף לא אחד הסתכל.

kikona126

New member
לא הפעלתי רמקולים

כי כרגע זה בין הדברים שלא פועלים אצלי במחשב
(צנח הארדיסק, לקחתי את המחשב לתיקון, ואיתו המחשב לקח עוד דברים כמו המאווררים - שאותם תיקנו, לא שמו לב שגם הרמקולים והעכבר הימני לא פועלים, וכרגע אני בלי, עד שאני אחזיר אותו לתיקון... - ואת האמת, אז זה שהרמקולים לא פועלים גיליתי רק אחרי שניסיתי לראות את זה עם רמקולים) אני כרגע משאירה את המחשב אצלי כדי לראות אם יש עוד תקלות לפני שאני מחזירה להם אותו...

למעלה