בייצתי בזמן

סנונית 1

New member
בייצתי בזמן ../images/Emo9.gif

אז למרות שד"ר ברקוביץ חשש שאתחיל את הביוץ לילה לפני ההזרעה ונתן לנו הוראה לקיים יחסים בלילה שלפני, אתמול הגענו להזרעה ואופס אני מבייצת בזמן ההזרעה
אפילו הוא נתן לי לראות את הזקיקים וכמנהגו לפני שהוא לוחץ על הקשית להחדרת הזרע הוא אומר בהצלחה ואז לוחץ, חמוד כזה. כולי תקווה כי כיסינו את כל הזמנים יחסים בלילה שלפני ההזרעה, הזרעה, ויחסים בלילה אחרי ההזרעה (למרות שהיינו צריכים שעון מעורר כי נרדמנו, ממש רומנטי
), אז לדעתי ומקווה שגם לדעתו של היושב במרומים זה חייב להצליח הפעם. מלאת תקווה, סנונית שחושבת רק על ילד. בהצלחה לכל בנות הפורום ולכל הנשים שמנסות ולא מצאו את הפורום ובהצלחה גם לי

Big Mama 1

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בשורה מאוד משמחת. חשבתי עלייך כל הבוקר וקיוויתי שתעדכני מהר. מחזיקה אצבעות לך ולכולנו. סוף שבוע רגוע לכולם.

סנונית, בהצלחה ../images/Emo57.gif

ודרך אגב, איך אפשר לראות את הזקיקים בהזרעה, איפה רואים אותם בשלב ההזרעה, ברחם/בשחלות? ושוב בהצלחה ושבת שלום

בולה101

New member
היי ביבי

את הזקיקים רואים כמו בבדיקת אולטרא סאונד מעקב זקיקים. הם נמצאים בשחלות. אני יכולה לספר לך שאצלי תוך כדי ההזרעה האחרונה הרופא הראה לי גם את הזרעים בתוך הרחם (עם מכשיר U.S כמובן בלי ג'ל), שזה מראה מרגש בפני עצמו.

תמרלה

New member
ביוץ בזמן אמת!!../images/Emo6.gif

באמת הגזמת - איזה תיזמון מדהים! לבייץ בזמן ההזרעה!! נו באמת ועוד לראות בזמן אמת את הזקיקים ( את מתכוונת באולטראסנד??? )! זה מענין אותי לדעת, איך הוא או את ידעתם שהביוץ מתרחש ? כשאני עשיתי את ההזרעה הרופאה אמרה לי יש לך ביוץ יפה רואים לפי התרחבות צוואר הרחם,והאמת שגם הרגשתי שאני מבייצת באותו יום! אז מקווה שזה יצליח לנו הפעם!

סנונית 1

New member
היי תמרלה

הרופא שלי תמיד קולע להזרעה בזמן הביוץ ממש. הפעם הוא חשש שאני אתחיל לבייץ בלילה שלפני ההזרעה ולכן (בלי מרשם) אמר לנו לקייים יחסים ושבכל זאת נעשה הזרעה למחרת וכמו תמיד הוא שוב לא פיספס ובאתי בדיוק בביוץ, אין לי מושג איך הוא יודע הוא פשוט מלאך.

זקיקית

New member
זה מזכיר לי נשכחות

זה קרה גם אצלנו, על ההזרעה הראשונה, יחסים לפני ואחרי, ובינגו- הריון, שלמרבה הצער לא שרד. אני מאחלת לך שזה יהיה הריון, בריא, עגלגל, שיסתיים בעוד 9 חודשים עם תינוק מתוק.

בנות, מישהי???? עזרה בבקשה

אפרופו להודעת סנונית, יש משהו שאני לא מבינה: האם באולטראסאונד, רגע לפני ההזרעה, רואים את הזקיקים או לא? ואיפה בדיוק רואים אותם, האם רואים אותם ליד הרחם? אנא תשובה לדוקטוריות שבחבורה...

בולה101

New member
../images/Emo6.gifנשמע מבטיח

הפעם זה חייב להצליח אחרי כזאת השקעה.....

בולה101

New member
למיטב ידיעתי

והבנתי בתהליך ההפריה הטבעי הליך הביוץ מתחיל כאשר ביצית משתחררת מהשחלה (וזה הביוץ), עוברת לחצוצרה ושם אמורה (בע"ה) להתאחד עם תא הזרע. לאחר ההפריה בחצוצרה מתפתחת הביצית המופרת ומתחלקת לתאים ועוברת לחלל הרחם , שם היא שוהה כ 4-5 ימים עד להשתרשות (שתבוא עלינו לטובה). כל עו לא היה ביוץ הביצית מבשילה בתוך הזקיק בשחלה. מה שאת רואה בבדיקת ה- U.S) זה את הזקיקים בשחלות. מקווה שעזרתי

בולה, עדיין לא הבנתי..../images/Emo5.gif

כי לפי מה שאת אומרת, אז הביוץ רק התחיל, אם רואים את הזקיק בשחלה, זאת אומרת שהוא לא בעיצומו - וזה אומר שזה טוב? כי אני לדוגמא, שאלתי את הרופא כמה פעמים, מדוע לא רואים את הזקיק, והוא אמר שזה בסדר גמור... וכן, הבנתי את ה"מסע" של הזקיק לרחם. אבל לא הבנתי האם זה טוב שרואים את הזקיק בשחלה ביום ההזרעה? מצטערת שאני קרציה, אני פשוט רוצה לדעת אם הרופא שלי, שהוא די חמוד בסה"כ, מפספס לי ביוץ, כי בפעם האחרונה, אחרי כוריגון, לא ראיתי את הזקיק, שהיה שם כמה ימים לפני ההזרעה, אז מה זה אומר? תודה ושבת שלום

בולה101

New member
תשובה ארוכה

אם רואים זקיק בשחלה אז עדיין לא היה ביוץ. את הביצית לא רואים ב- U.S אחרי שהיא בייצה. עוד לא שמעתי על רופא שראה בזמן אמת ביוץ. לשאלה אם זה טוב או לא - תלוי מתי. אם הזקיק נראה טוב בשחלה ומספיק גדול יש סיכוי רב שתקבלי כוריגון שיגרום לאותה ביצית לבייץ תוך זמן של 24-36שעות - כלומר לפרוץ מהזקיק- כמו שהרופא שלי אומר.בזמן הזה (לאחר מתן הכוריגון) הרופא מחליט מתי לבצע הזרעה . אצלי ההזרעה היתה בדר"כ יום אחרי מתן הכוריגון. ישנם מצבים והיה לי כזה שהרופא בזמן ההזרעה ראה שעדיין לא היה ביוץ (ראה את הזקיקים בשחלה) אבל לפי בדיקות הדם וה U.S העריך שהביוץ עומד להתרחש. יש מצב שהרופא ממליץ ועושה שתי הזרעות. הראשונה לפני ביוץ והשניה אחרי- שכבר לא רואים את הזקיק. אל תשכחי שלזרע יש אורך חיים של עד - 48 שעות. לגבי הכוריגון- אם לא ראית את הזקיק אז כנראה שכבר בייצת. לאחר ביוץ הרופא יראה בבדיקה נוזל שמעיד שהיה ביוץ. בכל מקרה מקווה שעזרתי הפעם ותסמכי על הרופא שלך. בהצלחה

אני חושבת שהבנתי בולה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תודה על ההסבר. סוף סוף האסימון נפל. והבנתי שפורוטוקל הטיפול של סנוני ושלי לא אותו הדבר. ופה קבור הכלב....(יש שיר כזה)... בכל אופן, באמת תודה

למעלה