שלום לכן, אולי מישהו יודעת או יכולה לשלוח לינק להסבר בנושא binding ל- quilt משושה. הכוונה לפינות כמובן. איך צריך לקפל ועל מה להקפיד. אני מניחה שיש משהו שצריך לעשות קצת אחרת . חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי בנתיים. תודה מראש , vanula
היי Vanula, לפני חודש בערך כתבתי פה בפורום הודעה בעניין הזה. בסרטון המעולה שמקושר שם היא מסבירה כיצד להכין biased binding שהוא נדרש עבור טיפול בזויות שאינן ישרות. אם הסרט ארוך מדי אז הנה מאמר שמסביר בקצרה איך להכין אותו. אני ממשיכה לחפש מאמר שמסביר איך לטפל ספציפית בזויות של המשושה.
לפי מה שקראתי בתחתית הדף הזה תחת הכותרת Other "Irregular" Bindings נראה שבשביל משושה לא חייבים biased binding. היא מתייחסת בתשובה לזויות /\ וזויות \/ ולפי מה שהיא מסבירה הזויות החיצוניות נעשות כמו זויות 90 מעלות והזויות הפנימיות נעשות בצורה קצת שונה אך עדיין פשוטה (ואת זה ניתן לראות בסרטון בתגובה הראשונה שלי). כמובן כדאי שמי שהתנסתה בזה תכתוב את תגובתה
גם אני הגעתי למאגר הקישורים שציינת בעקבות חיפוש הנחיות ביינדינג למשושה. את הקישור פירסמתי בהודעה נפרדת כאן למטה תחת הכותרת "מאגר סרטונים" כי הוא אכן מאגר מעולה, אך אם תעברי על הסרטונים טוב טוב את תראי שאין שם אף סרטון שמסביר את הנושא שלשמו התכנסנו
פשוט אני נפלתי באותו פח. הם גרמו לכך שהם יופיעו בתוצאות חיפוש שלא ממש קשור וכך גם אני הגעתי אליהם. הקישור ששמתי הוא לא לתוצאות הללו אלא לכל הסרטונים שעוסקים בעבודת טלאים.
הסיבה שהסרטונים מופיעים בתוצאת החיפוש ב- google היא כנראה בגלל ששלושת המילים מופיעות בעמוד הזה, אפילו שלא בצמידות. ואין ויכוח, הם מכילים מידע חשוב, רק לא בנושא הנידון. ולגבי גימור שמיכת המשושים, את לא חייבת להוסיף חצאי משושים על מנת ליישר את הקצוות. הרבה משאירים את הצורה המקורית בשוליים. כפי שהבנתי מהסברים שונים את ה - \/ עושים כמו ב - 90 מעלות ובשביל ה - /\ פשוט יוצרים כפל וזה מוסבר בסרטונים שמופיעים בתגובה הראשונה שלי. אל תוותרי על מה שאת אוהבת