בעע... אנשימים, הצילו, ואחד גדול!!!
טוב, תקשיבו, אספתי כלב מהרחוב. אישה אמרה שהכלב "שייך" למישהו. ראיתי איפה הוא "גר". הוא מסתובב בכל מקום חפצו, יכול להדרס, אתמול הוא אכל פגר של ציפור מתה, היום הוא אכל צ'יפסים מלאים בחול. קערת המים שלו מלוכלכת ולבעלים שלו לא אכפת ממנו. פגשתי בדרך, שסחבתי אותו על הידים, שוטרת, שאמרה לי שזה בדיוק הכלב שהיא דיברה עליו, כלב מסכן שמסתובב כל היום בחוץ. הכלב בעל המון שמחת חיים, גור שובב לא יותר מחצי שנה, ונראה לי יהיה כלב בינוני פלוס מינוס. ידוע שאם אני אתן אותו לעמותה, הוא יומת, כי אף אחד לא מאמץ בתחילת השנה כלב, במיוחד בגלל הלימודים והכל, אלא בעיקר בחגים. בבקשה, אם מישהו יכול לתת לכלב המקסים הזה, אפילו בית זמני, הוא יודה לו מאוד. הסיבה שאני לא יכולה להחזיק את הכלב זה גם שאמא שלי לא מרשה לי, וגם הכלבה שלי כל הזמן תוקפת אותו בזעם רב, והוא ממש אומלל. הבאתי לו אוכל והוא טרף את זה (שתי כוסות אוכל שלמות ומלאות!!!) אנא, מישהו, זה דחוף, לפני שיברח החוצה מהלובי של הבניין וידרס!!!!

דרך אגב, האשה אמרה לי גם שהוא לא מסתובב הוא קשור ברצועה, והשוטרת אמרה לי שהוא נורא מסכן ואני עושה את הדבר הנכון. לכלב הזה פרווה מבריקה, עיניים יפופייות, אופי משגע, אז בבקשה שמישהו ידאג להוסיף לרשימה הזאת גם חיים ארוכים!