ביייבלייד!!!

זה הזמן לדו דו דו דו דו דו דו דו

דוקים! עוגי-יות! (עזבו, חברים שלי חולי נפש אוהבים להמציא שטויות)

OFIRB9

New member
גם אני עושה את זה לינה

אני מציירת את מייאנמון והתתפתחויות שלה, היום העיפו אותי מהכיתה ומתתי מחום בחוץ אולי כשאני אכניס תציור לסורק יהיה לי מייאנמון ואנולימון משלי!!!

Light woman

New member
בעע... אנשימים, הצילו, ואחד גדול!!!

טוב, תקשיבו, אספתי כלב מהרחוב. אישה אמרה שהכלב "שייך" למישהו. ראיתי איפה הוא "גר". הוא מסתובב בכל מקום חפצו, יכול להדרס, אתמול הוא אכל פגר של ציפור מתה, היום הוא אכל צ'יפסים מלאים בחול. קערת המים שלו מלוכלכת ולבעלים שלו לא אכפת ממנו. פגשתי בדרך, שסחבתי אותו על הידים, שוטרת, שאמרה לי שזה בדיוק הכלב שהיא דיברה עליו, כלב מסכן שמסתובב כל היום בחוץ. הכלב בעל המון שמחת חיים, גור שובב לא יותר מחצי שנה, ונראה לי יהיה כלב בינוני פלוס מינוס. ידוע שאם אני אתן אותו לעמותה, הוא יומת, כי אף אחד לא מאמץ בתחילת השנה כלב, במיוחד בגלל הלימודים והכל, אלא בעיקר בחגים. בבקשה, אם מישהו יכול לתת לכלב המקסים הזה, אפילו בית זמני, הוא יודה לו מאוד. הסיבה שאני לא יכולה להחזיק את הכלב זה גם שאמא שלי לא מרשה לי, וגם הכלבה שלי כל הזמן תוקפת אותו בזעם רב, והוא ממש אומלל. הבאתי לו אוכל והוא טרף את זה (שתי כוסות אוכל שלמות ומלאות!!!) אנא, מישהו, זה דחוף, לפני שיברח החוצה מהלובי של הבניין וידרס!!!! :( דרך אגב, האשה אמרה לי גם שהוא לא מסתובב הוא קשור ברצועה, והשוטרת אמרה לי שהוא נורא מסכן ואני עושה את הדבר הנכון. לכלב הזה פרווה מבריקה, עיניים יפופייות, אופי משגע, אז בבקשה שמישהו ידאג להוסיף לרשימה הזאת גם חיים ארוכים!

Digi Lista

New member
חחחחחח יובל קרעת אותי עכשיו../images/Emo3.gif

איזה ליצן הבנאדם,"חשבתי שאם את כותבת ככה אז אולי זה כיף(תרגמתי לנוחיותי)...אבל זה לא..."פחחחחחחחחח,אדיר!מה הניסוי הבא שאתה הולך לנסות כי אולי זה כיף?

טיקיי

New member
אני מתלבט...

או שאני ארכיב משקפי ראיה (זה בטוח כיף, אחרת למה מלא אנשים עושים את זה?), או שאני אנסה להפריע בשיעור, כדי שיעיפו אותי לבקר את המנהלת (זה חייב להיות כיף, כי חצי מהכיתה שלי עושה את זה... אולי המנהלת מחלקת להם שוקולד!)... מה נשמע לך כיף יותר?

משקפיים? נדפק לך השכל?

להסתובב עם הדבר הזה על הפרצוף כל היום (ואני מדבר מניסיון)? אפילו מכות אי אפשר ללכת בצורה כזו. אבל תתעלם ממני, כי אני גם נגד האפשרות השנייה.

אהההההההה ;___;

הורים רשעים שלי(או בקיצור- אבא שלי) לא רוצה שיהיה לי חיה חמודה ומתוקה בבית ;___; אז אני לא יכולה, אפילו שבא לי אמץ את כללללללל החיות בצער בעלי חיים *-*

Light woman

New member
;;;;;;;;;;;;;;.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ירדתי למטה לבדוק מה שלומו, והוא לא היה שם... :( איש רע זרק את קערת האוכל שלו ואת העצם שהבאתי לו והבריח אותו.... נקווה שהוא יחזור "לבית" שלו או שימצא בית טוב, ושלא ידרס! :( רואים איזה אנשים רעים יש בעולם?! ><

Light woman

New member
סוף טוב^^^^^^^^^^^^^^^^^^

הכלב אומנם ברח, אבל מצא בית אצל איש אחד שראה אותו ברחוב. שהלכנו ממנו אחרי שפגשנו אותו הוא נורא בכה והאיש שלקח אותו כעס עלינו, ואז שעברנו שוב בסביבה הוא שוב בכה וברח אחרינו, והאיש נורא התרגז וקצת התחצף, אבל זה כנראה בגלל שהוא דואג לכלב^^ איזה יופי!!!

moon flower

New member
כרזת מבוקשים של פאנגירלס? אייק!

חמוד, סטו חמוד, אחיו הקטן חמוד עוד יותר, יוגי אני מניחה שבסדר, ג'ואי מתוק (באיחוד במשחק הDDM שכש הוא מנצח אותך אז הוא אומר (תרגום): עכשיו טעמת גם אתה מהפופופופופו העוצמתי של ג'ואי! XD), עזבו, בישים...

Light woman

New member
מוקובה הוא סתם קופיף P:

ויוגי סתם קרצי נמוך שמאוהב בטיה, יאמי לשלטון! בלי יאמי יוגי לא היה גיבור הסדרה...

moon flower

New member
כל התמונות האלה! המוזה של אחותי

תוקפת! קואיצ'י/קוג'י (בניגוד לאחותי אני מעדיפה את השמות היפאניים!)

moon flower

New member
היה לי איפשהוא עוד אחד, אני צריכה ל

מצוא אותו, אוווך, כמה פיקים (למעלה מ750 מה הפלא?!), עוד מעט, חכו חכו המוזה עוד תנקום!

OFIRB9

New member
גוועלד

יוגי הו השתלט על הפורום מי לדאתכם המפלצת הכי שווה? לא מבחינת כוח (כמו שאומר סלומון דג טונה סבא של יוגי יש את לב הקלעעעפים כן בטח...) אז מי? אני אוהבת את האלפית המיסטית בגלל הכוחות שלה, כל הזמן מוצאים לה משהו מיוחד אחר, אבל אני בהחלט אוהבת אותה----> מקווה שזו התמונה הנכונה

Yuske

New member
נכון זה פורום דיג'ימון...אבל

דיג'ימון זו אנימה אז אני מניח שאפשר לדבר גם על אנימות אחרות לפעמים לא? (למרות שיש את פורום מנגה ואנימה אבל עזבו את זה...) המפלצת שאני הכי אהבתי היא לא אחרת מ.....Dark Magician Girl ^_^ הוא פשוט חמודה

למעלה