בייג'ינג

myokwang

New member
בייג'ינג

שלום, אומנם עדיין יש לי זמן עד לנסיעה, אבל אני מתחילה לבדוק דברים. אני טסה לחודשיים - חודש לימודים וחודש טיול (לא הרבה), השאלות הראשונות שלי הן: האם כדאי לי לקחת ציוד לטיול מהארץ או שאפשר לקנות בבייג'ינג (נעלי הליכה טובות, מעיל נגד רוח וגשם, תרמיל טוב)? ומה המחירים של ציוד מטיילים בבייג'ינג (כמו בארץ או פחות)? ועוד שאלה: האם מישהו מכיר חנויות ספרים בבייג'ינג (אני מחפשת חנות לקניית ספרי לימוד באנגלית ובסינית)? תודה רבה בתיה

myokwang

New member
כמה דברים שאינם ברורים . . .

ספרי לימוד בנושא רפואה סינית.

GnomeBubble

New member
הכל תלוי בדרישות שלך

נראה לי שאם את עומדת לטייל לחודש בלבד, אז עדיף לקנות ציוד בסין מאשר בארץ (בכל זאת, שם יותר זול). אם יש לך כבר ציוד טיולים טוב מהארץ, אז תביאי כמובן, אבל לקנות תרמיל טוב (עסק של בערך 800 שקל) בשביל טיול של חודש נראה לי כמו קצת בזבוז. עכשיו, בבייג'ינג לא קניתי ציוד מטיילים ואפילו לא הסתכלתי על חנויות מטיילים, אבל אני מניח שהמחיר יכול להיות רק יותר מבמערב. מה שכן, הנסיון המר שלי בבייג'ינג (של פחות משבוע, אז קחי את זה בעירבון מוגבל) מלמד אותי ששמה, בניגוד לשאר המקומות בהם הייתי בסין, כן מנסים לעבוד על הזרים במחירים (ואני לא מדבר על ה-10 עד 50 אחוז המסורתיים שאפשר להוריד בעמידה על המקח, אלא על מחירים התחלתיים גבוהים פי 10 ויותר לפעמים). קשה לי לדעת איך זה יהיה בחנות מטיילים, אבל כדאי לבדוק את נושא המחירים היטב.

Xiaose

New member
לא רק בביג'ינג מנסים לעבוד על זרים

זה די מובן מאליו בכל השווקים בסין

SPnage

New member
בכל סין מנסים לעבוד על זרים

עוד לא קניתי משהו בלי להתמקח על המחיר, לפעמים אפילו אוטובוס... נכון שבשווקים התירותיים בביג'ינג מנסים יותר, אבל לא הבדל משמעותי משאר המדינה. לגבי ספרים, יש חנות עם ספרים באנגלית במדרחוב wanjunjin לא רחוק מטיאנמן ושוק האוכל אולי תמצאי משהו.

שמש א

New member
חנות מעולה ../images/Emo45.gif

קניתי שם גם פוסטרים של מרידיאנים וגם ספרים.

myokwang

New member
תרמיל טוב זה אף פעם לא מיותר

או בזבוז. הפעם זה טיול של חודש, אבל יהיו עוד והתרמיל הישן שלי כבר קצת עייף מתאילנד והודו אז חשבתי להתחדש ולקנות אחד חדש. נראה לי שאני אטוס עם הישן ונראה מה נמצא שם ומה המחיר. תודה על ההמלצות.

davidspring

New member
חנות לציוד טיולים בבייג'ינג-

"sunwind" - חנות שמוכרת ציוד איכותי של מותגים ידועים( לא זיופים)- vaude,columbia,bigpack,millet,gregory,the nf,garmont ועוד. המחירים בד"כ לא זולים מבארץ או בעולם (אע"פ שמיוצרים בסין) כי המחירים במידה מסוימת מפוקחים ע"י אותן חברות. מה שכן- מותגים של יצרנים סינים נמכרים שם במחירים זולים- תרמילים/שק"שים/אוהלים/נעליים/ביגוד, והאיכות בכלל לא רעה יחסית למחיר - הרבה מאותם יצרנים מייצרים גם לחברות מערביות. המחירים כתובים על המוצר ככה שאין עניין של מיקוח, אבל יש עניין של לבקש הנחה על חלק מהמוצרים. סיכוי סביר שנמצא בחנות מישהו שמדבר אנגלית. חנות אחת נמצאת במזרח העיר (מול tuanjiehu gongyuan) ואחת במערב (ליד shoudu tiyuguan וגן החיות), שתיהן על כביש הטבעת השלישי. יש חנות שלישית חדשה שאני לא מכיר. באתר יש מפה. http://www.sunoutdoor.cn/AboutUs-02.htm

omarman

New member
אני חייב לדבר איתך בטלפון

זה יהיה יותר פשוט... אומר.

למעלה