בייבי סנס

טל76011

New member
בייבי סנס

היי בנות. אל תשאלו באיזה הלם אנחנו... באמצע הלילה התעוררנו באימה לקול צלצולו של הבייבי סנס זינקנו בהיסטריה ולשמחתנו מצאנו את המלאכית שלנו ישנה בשלווה. הלב דופק עד עכשיו והפחד ממש שיתק אותנו האם יכול להיות שהיא איבדה נשימה לכמה שניות ? פתאום הבנתי שאין אפילו לי מושג מה עלי לעשות במקרה של "אזעקת אמת". לרוב אני מאוד שמחה לקרוא תגובות מנסינוכן האישי הפעם אני ממש מקווה שלא עברתן חוויה דומה .. פשוט מפחיד.

darcp

New member
אין לי ביי סנס אבל

ממה שאני יודעת יכול גם להיות שלא קרה כלום והוא הופעל. למעשה שמעתי שבחדר מיון יש "תסמונת בייבי סנס", הורים שמביאים ילד אחרי שהבייבי סנס הופעל סתם.... יש קורסים בכל הארץ עזרה ראשונה לתינוקות אז את יכולה לברר ולהרשם, זה נראה לי כדאי. אני לא עשיתי את זה כי בעלי חובש במילואים ויש לו ידע. לי ין בייבי סנס כי אני כמו בייבי סנס... אני קמה בלילה לכל רחש אז ממש אין לי צורך שעוד משהו יעיר אותי.... שימי לב שהיום היא בסדר ובררי על קורס, לא יכול להזיק....

ממש מבהיל!!!

אני חושבת שגם לנו היתה אזעקת שוא עם האנג'ל קר...ולמרות כל הכתבות המבהילות לגביו וכן לגבי המוות בעריסה...טפו*3!!! אנו שמנו את רוי לישון רק על הבטן. הוא רצה רק לישון על הבטן וזה הרגיע לו את כאבי הגזים. כיום כשהוא בן 9 חוד' הוא מתהפך כל הזמן ורוב הזמן נוח לו לישון על הצד. הכל מקרה אנו עדיין עם האנג'ל קר דלוק...מה לעשות אני היסטרית.. וממליצה עליו בחום גם אם יש כמה תקלות. לגבי האזעקות אני יודעת שאחותי ביררה לגבי קורס החייאה לתינוקות שמתקיים בטיפת החלב בארץ. פה אנו יכולים רק לראות קלטות ששיכות לטיפת החלב אך גם זה מספיק טוב כנראה....טפו*3 שלא נדע!!!

טל ...

לפני הלידה שאני ובעלי ערכנו מסע קניות ראינו את המוצר הזה בייבי סנס והמליצו לנו לקנות אותו וממש לא רציתי לקנות אותו כי חשבתי שזה רק יטריד אותי יותר ויכניס לי חרדות. אבל לאחר מכן קיבלתי אותו במתנה והתחלתי להשתמש בו אבל בכל אופן לא סמכתי על זה ותמיד הייתי מתעוררת בלילה ובודקת בעצמי את הנשימה של התינוק ושהכל בסדר איתו. כי אישית אני לא סומכת על כל המוצרים האלה כי לפעמים הם יכולים להשתגע ולעשות סתם אזעקות שוא, לכן אני סומכת רק על עצמי ועל חוש האמהי שלי.

טל76011

New member
אהבה ושיכחה

איזה משפט מדהים על אהבה. כל כך פשוט וכל כך נכון..

למעלה