בייבי איכה? הפורום מרגיש בחסרונך ובכל מה קורה איתך לאחרונה?
ס סבבב New member 23/9/05 #2 אני שוב מצטרף לקריאתו של יודי בייבי מה קורה עם הפורום? הכל טוב אצלך? יודי, גם ממך לא כל כך שומעים לאחרונה... היחידה ששומרת על קשר היא יום. שבת שלום לכולכם...
אני שוב מצטרף לקריאתו של יודי בייבי מה קורה עם הפורום? הכל טוב אצלך? יודי, גם ממך לא כל כך שומעים לאחרונה... היחידה ששומרת על קשר היא יום. שבת שלום לכולכם...
י יודיX3 New member 23/9/05 #3 אני כותב בפורומים נוספים. מדי פעם אני מציץ פה בפורום אבל רואה ששום דבר לא השתנה וחבל. הכל טוב איתך?
י יודיX3 New member 23/9/05 #5 איזה כיף! אני מת כבר לצאת לחופשה. אני חושב שלא יצאתי כבר לחופשה כמה מאז שנה א' באוניברסיטה כלומר שנתיים וחצי....
איזה כיף! אני מת כבר לצאת לחופשה. אני חושב שלא יצאתי כבר לחופשה כמה מאז שנה א' באוניברסיטה כלומר שנתיים וחצי....
D dkey New member 25/9/05 #8 מה עושים באילת שלושה ימים? אני שואל ברצינות. במיוחד אם החבר אינו חבר רומנטי. לי אישית נורא משעמם לשכב בשמש.
מה עושים באילת שלושה ימים? אני שואל ברצינות. במיוחד אם החבר אינו חבר רומנטי. לי אישית נורא משעמם לשכב בשמש.
ס סבבב New member 25/9/05 #9 מי אמר שהחבר לא היה רומנטי? בכל אופן, לא מדובר בבן זוג, אלא בידיד טוב. אז מה עושים באילת? אוכל, שינה, בריכה, שיזוף, מיטה (והרבה), טיילת , קניות... היה אחלה...
מי אמר שהחבר לא היה רומנטי? בכל אופן, לא מדובר בבן זוג, אלא בידיד טוב. אז מה עושים באילת? אוכל, שינה, בריכה, שיזוף, מיטה (והרבה), טיילת , קניות... היה אחלה...
B BabyBoy1 New member 23/9/05 #6 הנני כאן כמו ציפורים חגות איתי הכל כרגיל...רק שיש לי מבחן יום שלישי הבא אז אני די לומד...מה קורה איתכם??? רוצים לעשות שבוע הבא צ'אט?
הנני כאן כמו ציפורים חגות איתי הכל כרגיל...רק שיש לי מבחן יום שלישי הבא אז אני די לומד...מה קורה איתכם??? רוצים לעשות שבוע הבא צ'אט?