Me Myself and Irene
New member
בייביסיטר
אהה ורציתי גם להגיד שאני חדשה פה- אז היי
הייתי בבייביסיטר אצל השכנים שלו.. רק המחשבה על להיות כל כך קרובה אל הבנאדם הזה עשתה לי צמרמורת בכל הגוף.. שיעמם לי... הילדה ששמרתי עליה כבר ישנה.. זיפזפתי לי בערוצים .. אין כלום. אולי אני אלך למחשב.. להפתעתי- הוא היה מחובר. אני: היי הוא : היי מה המצב? אני: הכל בסדר.. אתה יודע שאני אצל השכנים שלך? הוא: באמת, איזה? אני: אלה עם הדלת הכחולה.. מימין לבית שלך הוא: טוב, אני בא. המשתמש התנתק. אני מתרוצצת כמו משוגעת.. הוא היה רציני?! מה? הוא בא לפה?.... עכשיו?!? מזל שהילדה ישנה- רק שלא תקום. בקושי קמתי מהמחשב- נקישה בדלת. פחד מצמרר עטף אותי.. לא הייתי בטוחה למה.. אני מסדרת את השיער עם האצבעות..ופותחת את הדלת הוא עומד שם עם מבט כל כך סקסי רציתי לקפוץ עליו-שם באמצע הרחוב. "הילדה ישנה"? שאל באדישות "כן" עניתי בטון יבש שנינו יודעים למה הוא שם. "אמממ רוצה לשתות?" שאלתי הוא הנהן עם הראש תוך כדי שהוא בוחן את הבית לקחתי כוס והלכתי לכיוון המקרר- פתחתי את הדלת שמעתי אותו מתקרב לאט לאט אבל איכשהוא הוא הצליח להפתיע אותי כשהוא תפס אותי מאחורה. הכוס נשמתה מידי והתנפצה לאלפי חלקים על הרצפה. לא היה לי אכפת הוא נישק לי את הצוואר- אני הסתובבתי ונישקתי אותו.. אחת מהנשיקות הפרועות האלה שאתה מרגיש את התשוקה פשוט נשפכת החוצה מכל כיוון. שנינו דוחפים ונדחפים תוך כדי הנשיקה אני נצמדת לדלפק משיש ובפתאומיות הוא תופס לי את הירכיים ומרים אותי.. התישבתי על הדלפק כל כך רצינו אחד את השני איך שהוא הגופייה שלי נעלמה וישבתי שם בחזיה הלבנה שלי והגינס כשהוא בין רגלי מנשק לי את הצוואר- החזה- הפה - המצח ואני אותו בחזרה.. משכתי לו את החולצה מעל הראש... הכרתי את הקעקועים שלו אבל עכשיו הם ריגשו אותי יותר מתמיד נישקתי לו את הקעקוע על זרועו העליון ובגב שלו.. מאחורי בכתף... לא יכולתי לשבול את זה יותר.. הייתי חייבת אותו - בתוכי- עכשיו פתחתי לו את החגורה ומשכתי אותה מהמכנסים שלו.. זרקתי אותה על הרצפה תוך כדי שהוא כבר מוכן לתפס עליי היתרתי את הכפתור ואת הרצרץ שלו הוא עמד שם בבוקסר.. עכשיו הגיע תורי..הביישנות שלי נעלמה לחלוטין ועזרתי לו להוריד את המכנסים שלי ואת החוטיני השחור שלבשתי "עכשיו.. חזק" נאנחתי ראשי ניטה לאחור.. הרגשתי אותו בתוכי... ממלא את כולי...כאב לי.. נהנתי..הקצב גבר וגבר נאנחתי "שששש" הוא לחש לי והגניב לי חיוך שגרם לי לרצות אותו עוד יותר.. הוא הרים לי את הידיים מעל הראש והצמיד לי את המפרקים לארוניות שהיו למעלה.. הוא היה כל כך חזק... הרגשתי שאני גומרת "אל תפסיק"..אמרתי "אהה אהה אהה".... צמרמורת שטפה את כל גופי ורעדתי כולי ..הוא השמיע קול והרגשתי את הנוזל שלו בתוכי.. הוא התמוטט והשעין את ראשו בין שדיי... הוא נשאר בתוכי מספר שניות תוך כדי ששנינו נושמים ומתנשפים. פתאום נשמעה דלת נפתחת... הוא יצא ממני במהרה והתחבא מאחורי השולחן ואני זרקתי מעליי את הגופיה שלי ונעמדתי מאחורי השולחן שיסתיר את ערומי. הילדה התגלתה פתאום "שמעתי רעש"... אמרה. "נפלה לי הכוס- תחזרי לישון חמודה" עניתי לה תוך כדי שהוא מלקק לי את הכוס מתחת לשולחן. "יש פה מישהו"? היא שאלה אותי בחטטניות. "לא - רק אני ואת חמודה.." תוך כדי שאני נושכת את השפה כדי לא לפלוט איזה צליל מהלשון החמה שלו שליקקה את כולי.. "טוב- לילה טוב"... ענתה הילדה והלכה חזרה לחדרה.. הרגשתי כזאת הקלה התכופפתי אליו.. הוא היה כבר לבוש.. הוא נישק אותי , נעמד ויצא לכיוון הדלת.. הוא פתח אותה ונעצר "תודיעי לי בפעם הבאה שאת עושה בייביסיטר טוב?" אמר וחייך אליי את החיוך
אהה ורציתי גם להגיד שאני חדשה פה- אז היי