בייביסיטר- הנחיות?

rnavina

New member
בייביסיטר- הנחיות?

אז בפעם הראשונה סוף סוף הילדים יישארו עם בייביסיטר בערב. מה עושים? איזה הנחיות משאירים לה? היא כבר פגשה אותם להיכרות והיא אמורה להשכיב אותם לישון, קודם את התינוקת ואחר כך את הגדולים. אני אקלח אותם ואדאג לארוחת ערב. חוץ ממספרי טלפון שלנו, מה כדאי להגיד לה? או שכדאי להשאיר פתק עם הנחיות וטלפונים? מה כדאי לכתוב בו? תודה מראש

שיבולת76

New member
מה עושים אם הקטנה מתעוררת

למשל בקבוק/ מים/מוצץ. טלפונים לתת את הנייד שלך ושל בעלך. להכין את הילדים. דרכי הרגעה לגדולים במידה ומתעוררים. תהנו

מאורית9

New member
מה שאמרה שיבולת.. תהנו מהערב!!

לאן אתם הולכים? היינו לפני שבועים בשישי בערב בסרט בשבע בערב ואחרי זה ישבנו על הבר בטשרניחובסקי 5 היה מקסים. אוכל טוב ומקום קטן ואינטימי.. איזה כיף שיוצאים ומתאווררים..

לטלפונים שלכם להוסיף גם

טלפון של אדם נוסף (סבא / סבתא) למקרה שלא תענו וגם טלפון של מד"א. ברגעי מצוקה, לא תמיד אנחנו זוכרים מספרי טלפון. אפשר גם לכתוב על דף את שעות ההשכבה של הילדים ודברים חשובים נוספים - טלי הולך לישון עם המוצץ האדום וחיתול בד יאיר הולך לישון עם מוזיקה אביטל הולכת לישון עם אור קטן וכו'

imasarit

New member
להראות לה איפה נמצאים הדברים שאולי תצטרך,

מוצץ, בקבוק, חיתול, מגבונים. לרשום לה: מספרי ניידים של שניכם שעות השכבה של כל אחד להסביר בע"פ: באילו מקרים להתקשר מה מותר לה ומה אסור - לקחת שתיה/אוכל, להתקשר, להזמין חבר/ה.

rnavina

New member
המממ. היא בת 28. אני באמת צריכה להגיד לה

שאסור לה להזמין חברה?

כן

דבר ראשון - שום דבר הוא לא מובן מאליו, ואם את לא תגידי מפורשות דברים שחשובים לך את עלולה לגלות שהם לא כאלה ברורים מאליו לצד השני. דבר שני - ידוע לי שיש כאלה שזה דווקא כן מקובל עליהן שהבייביסיטר תזמין חברה.

rnavina

New member
אז גם להגיד לא לחטט בארונות?

אוף. אני שונאת את הקטעים האלה.

לא

אבל כן להגיד - יש עוגיות במגרה הזו (או להשאיר לה על השולחן) להנחות אותה איפה הקפה/תה/כוסות/כפיות לכבות את המחשב אם את לא רוצה שהיא תגלוש ממנו

מאורית9

New member
להשאיר לה צלחת עם עוגיות או פרוסת עוגה..

שיהיה לה נעים וטעים להעביר אצלך כמה שעות אחרי שהילדים נרדמים להסביר לה על השלט טלוויזיה (לנו יש שלט אוניברסלי וזה מינימום תואר ראשון על מנת לתפעל אותו ..

הורים10

New member
בהצלחה :)

הכי חשוב שתזמיני את הבייביסיטר כשעה לפני כדי שהילדים יתרגלו אליה :)

למעלה