בייבילנד

חיימי13

New member
בייבילנד

מישהי יודעת אם מוכרים כבר כרטיסים?ולאלו שהיו שם כבר האם עמוס שם? האם אפשי לעבור עם עגלת תאומים?מחלקים שם דוגמיות?

לא יודעת לגבי מכירת כרטיסים, אבל היינו פעמיים ועם עגלת תאומים. בשנה הראשונה היה יותר עמוס, בשנה שעברה דוקא היה ממש סבבה זה גם תלוי בשעה וביום שמגיעים. מה שכן, מאוד עזר שהיתה עגלת תאומים כדי לסחוב את כל מה שמקבלים שם.... יש דוגמיות כמעט לכל דבר. בחלק מהחברות זה מותנה בצילום של הילדים והעלאה לפיססבוק שלהם ואנחנו אישית מעדיפים לא לעשות ובחברות כמו של טיטולים זה אחרי שמיעת הסבר קצרצר על המוצר שלהם. כדאי ללכת עם עוד מישהו ואז אחד יכול לעמוד בתורים לקבלת הדוגמיות והשני להיות עם העגלה בצד או בפעילויות לילדים.

Bacio

New member
כבר מוכרים באתר האינטרנט

מבחינת האם כדאי: ש-ו-ו-ה בטירוף.
&nbsp
גם אם לא תאספי אף דוגמית/מתנה, המבצעים שיש בחנות של של הסופר-פארם בסוף שווים מאוד (האגיס מידה 2+ ב- 40 ש"ח, ומיסה 1 + NB ב- 25 ש"ח: אנחנו קנינו ארגז שלם של מידה 1).
&nbsp
בלי קשר, אני ישר הלכתי לדוכן של מאמי-קר (הסיבה העיקרית לבואי), וקניתי מלא משחות החתלה, ואחרי שאמרתי להם שיש לי תאומים, קיבלתי מתנה שמן אמבט בגודל מלא (עולה קרוב ל- 100 ש"ח), חבילת מגבונים ודוגמיות של קרם החתלה On-baby (אם את קוראת דוגמית למשהו בגודל 50 מ"ל).
&nbsp
אנחנו היינו מאוד מכווני-מטרה, הלכנו רק לדוכנים שעיניינו אותנו. כמו "זה תמיד פעמיים", לא הסכמנו לצילומים ומתן פרטים אישיים מדי. עדיין יצאנו עם שקים מפוצצים (וראיתי שם כאלה שבאו עם עגלות שוק ופוצצו אותם במתנות). אני עדיים לא סיימתי את כל הדוגמיות מכל הסוגים, וכבר חלפה לה שנה.
&nbsp
אגב, באתי עם בן הזוג, ואני לא האמנתי כמה הוא נהנה והיה לו כיף (זה היה הסיפתח של חופשת הלידה שלו).

Bacio

New member
וכן, אין בעיה עם עגלת תאומים

אולי רק עם נסיעה ברכבת...

Bacio

New member
אין כאן יותר מדי ייתרון ללייף סטייל

בשנה שעברה אפילו קנינו שני כרטיסים רגילים כדי לקבל שני סלי מתנות, ולא כרטיס זוגי מוזל של הלייף סטייל כי הוא נותן רק סל אחד.

והצלחתם
?

אם אקנה עם חברה כרטיס זוגי מוזל לא נקבל כל אחת סל נפרד?

ומה יש שם חוץ מדוגמיות...?

Bacio

New member
לא. תקבלו סל אחד. זה מודגש.

ברור שהצלחנו, שילמנו על שניים.
&nbsp
מה יש מעבר לדוגמיות? אז מעבר למאמיקר שכבר פירטתי, השלל שלנו כלל מוצצי נוק מתנה, סינרים פשוטים למחוץ לבית, מגוון חטיפים בגודל מלא של heart2, מחיות בגודל מלא של פרינוק. בואי נגיד שגם לבאנדליקו הבכורה הרכבתי שקית מתנות שם.
&nbsp
אם את מחובבות מיננה, יש להם דוכן עודפים ענק. אם את במילא מחפשת מוצר תינוקות ספציפי (כסא בטיחות, פריט ריהוט לחדר, מצעים, שמיכות וכו'), תעשי סקר שוק, יכול להיות שתמצאי מחיר תחרותי. (יש לך פירוט של המציגים, אז את יכולה לבדוק מראש.)
&nbsp
וכמובן, השוס שבסוף: חנות סופר-פארם. חיתולים ב- 40 ש"ח לחבילה (זה לא השתנה בשתי התערוכות בהן ביקרתי: לפני ארבע שנים ובשנה שעברה), ו-25 ש"ח לניו-בורן/מידה 1. מלא מבצעים על מוצרי תינוקות (לא זוכרת, כי ממש לא עניין אותי באותה תקופה).

למעלה