ביט 69

H A J Y

New member
ביט 69

רציתי לדעת מי אתם שאתם יוכלים לצחוק על אומנים אחרים ?(בקומונה ירדתם על דוד סלם מכוכב נולד ) למה אתם יותר טובים מי אתם בכלל? 3 ילדים ששרים על במבה, ואל תגיד שזה לפני 3 שנים, כי אם זה מלפני 3 שנים אז למה אתם עדיין שרים את זה בהופעות? ראיתי ששרתם את זה בכתבה) ואל תמחקו את זה ואל תתנו לי באן כי אני באמת רוצה לדעת את התשובות ולא באתי כדי לרדת אליכם...

dweck2k

New member
אני אגיד לך מי הם

הם להקה מעולה, הם מנגנים בנזונה, אני בחיים שלי לא ראיתי משהו כזה. הם עושים פאנק רוק בעברית שיש אולי להקה אחת בקושי שעושה את זה בארץ. הם שרים שירים מלפני שלוש שנים, ומלפני שנה ומלפני חצי שנה. אני לא ראיתי את שלום חנוך מפסיק לשיר שירים שהוא כתב בגיל 20, למרות שהוא בן 50. אז בבקשה. ואני אומר את זה פעם אחת ודי - הלהקה הזו השיגה כל מה שהיא רצתה בחיים שלה לבד. לא קשור להורים שלהם לא קשור לכלום. קפיש?

vnskhe

New member
חח איך את מעיז?..

להזכיר אותם ואת שלום חנוך בנשימה אחת? אני אמרתי לכם את זה ואני אגיד עוד פעם אני לא מכבד אתכם בגלל שאני חושב שאתם חרא של בני אדם אם הייתם מכבדים אותי בהודעות שכתבתי לכם בקומונה שהייתה ולא מוחקים לי אותם ועונים בהתאם באמת שהייתי כותב פה תגובות חיוביות. במקום לדבר תעשו מוזיקה ותגידו תודה על הדרך שהגעתם אליה כי יש אלפי ילדים שהיו מתים להיות במקומכם ואני בטוח שיש גם כמה אלפים יותר מוכשרים ממכם אז תפסיקו לדבר לזלזל ולהשוויץ תתחילו לעשות יתר מוזיקה והרבה פחות דיבורים בנתיים לא ראינו כלום לא תקליט לא חומרים מעניינים, מורכבים, חדשים. עושים רוח מכלום. והכתבה ב"my music magazin" להקות כמו שייגעצ לא מקבלות שם יחס ושעות מסך אז אתם? נו באמת וזה בגלל המוזיקה שלכם.

dweck2k

New member
שלום חנוך הוא לא אלוהים.

ועשה לי טובה, זה בסך הכול הייתה דוגמא. רוצה עוד דוגמא: נמרוד לב. הוא עדיין שר שירים שהלכו לו לפני עשור. רוצה עוד דוגמא? מאור כהן שעושה שירים של זקני צפת שהלכו לו לפני עשור. נו באמת. הודעות מבזות שלא נותנות כבוד ראוי אלא רק מכפישות ימחקו. וזו הודעת מנהל. זה עובד ככה בכל פורום ותפנים את זה. בקרוב הדיסק. וכן, עושים כאן מוסיקה. ואגב, חלאס. חרשתם כבר עם התלונות. דוויק

vnskhe

New member
ההודעה שלי לא הייתה מכפישה בכלל

כתבתי יפה אמרתי את מה שאני רוצה בצורה מכובדת והם פשוט ליגלגו עלי וזילזלו שירגעו ושיתחילו להיות בני אדם כי יהיה קשה להצליח ככה

dweck2k

New member
ואגב - כן

יש ילדים יותר מוכשרים, אבל לא כולם בביט 69. לא כולם עובדים ממש קשה בשביל זה. תאמין לי שהלהקה הזו עובדת יותר קשה מכל להקה אחרת. אז בחייאת. דוויק

טוב די חרשתם עם הקטע הזה

כל הודעה שנייה שלכם 'אתם עשירים זה למה הצלחתם והמוזיקה שלכם היא בלהלהלהלהלהלה' כמה זיוני שכל אפשר לשמוע? לא אוהבים אז תלכו תפסיקו להיות ממורמרים גם אם הם "שיחדו" את כל העולם עם הכסף שלהם אז למי אכפת שתקו כבר.

1n2o3a

New member
נדמה לי שאני גם צחקתי על כוכב נולד.

לא על הדוד הזה פשוט כוכב נולד יצא מהכל החורים וזה אז צוחקים זה מה יש.. ובנאדםם יצאת טיפש שאמרת שירים לפנ שלוש שנים לא שרים...כאילו לא היית בהופעה של כל להקה כל שהי הרהבה זמן אה?...

למעלה