ביטיס

salingre

New member
ביטיס

של מי הביטיס שבגלריה "זוחלים של חברי בפורם"???

gaichuk

New member
ביטיס?

אם תוכל לשים קישור לתמונה המדוברת אני אודה לך מאד. פשוט יש שם כ"כ הרבה תמונות (של אותם הנחשים
) שדי מדכא לעבור על כולן. אתה בטוח שלא בילבלת עם בואה במקרה?

salingre

New member
הינה

מצורף כתובת לדף... התמונה תחת הכותרת not a toy גיא אתה יכול בבקשה בבקשה לשים את התמונה של הביטיס הקרנפי שהיה לך?

salingre

New member
אם הביטיס שלך...

הוא מנותח? רגיל לידיים?" ו שרק ליופי???... וזה חוקי בארה"ב להחזיק ארסיים? כיף לך אני מקנא בך... אבל יש את הביטיס הכי יפה... לא זוחר את השם באנגלית אבל בעיברית זה "ביטיס קרנפי" יש לו דוגמאות של פרפרים כחולים על הגב לפעמים!! ולפעמים ירוקים...

o r i 6 6 6

New member
כמה דברים

קודם כל כן יש שם תמונה של ביטיס גבוני שמישהו שם... ודבר שני הערתי לרע כבר על הענין הזה שגלריה היא לתמונה אחת, מקסימום 2 נבחרות של נחש מסוים ולא כמו שרשורים בפורום לשים מלא תמונות של כל הנחשים..לדעתי יונתן כדאי למחוק זה סתם תופס המון מקום בגלריה.

rea3

New member
אורי, צודק......

אני העלתי הרבה תמונות של כל אחד מהנחשים שלי במקום תמונה אחת, יונתן אם אתה רוצה תמחוק את כל התמונות ובהזדמנות אני כבר יעלה תמונה של כל נחש. סליחה!

bitis gaboonica

New member
it is not a boa

i hope that you were joking and that you know the difference i am sorry that i dont have a link to my snakes collection

Liron Samuels

New member
bitis gaboonica

כן, גיא יודע מה ההבדל בין הנחשים (כנראה שאתה לא יודע איזה נחשים היו לו...). למה אתה כותב באנגלית כל הזמן? אגב, ברוך הבא לפורום!
נ.ב. יש לך טעות בשם. השם הלטיני הוא Bitis gabonica, ולא bitis gaboonica. רק בשם הלועזי (gaboon viper) יש שני "o".

Liron Samuels

New member
הרגע ראיתי למה אתה כותב באנגלית...

כתבת הסבר בשרשור אחר בדיוק באותה דקה שאני שאלתי למה...

gaichuk

New member
נחש יפיפה (ושמן כמו שצריך...../images/Emo8.gif)

אני מכיר את ההבדלים אבל לא היתה לי סבלנות לעבור על כל התמונות... במבט חטוף ראיתי שיש כפילויות וויתרתי... אשמח אם תספר קצת על הנחש. בעבר גידלתי אחד כזה ואם יש צפע שהייתי ממליץ עליו זה- זה! ברוך הבא לפורום.

salingre

New member
bitis משו...

תיסלם על הארסיים שלך!!! מצורפת כתובת נילוות

salingre

New member
שמות...

baby 2 איזה סוג זה?? וbaby 3 זה 3 אכסניים בייביז ?

gaichuk

New member
בייביס קטלניים ביותר...

הבייבי 2 זה צפע הודי -Vipera russelli שלעניות דעתי הוא קצת שמן מדי... הבייבי 3 (אם אני לא טועה) זה Crotalus adamanteus הביטיס עם ה"פרפרים הכחולים" שהזכרת קודם, זה Bitis nasicornis. יש עוד תת מין של הגבוני שיש לו גם כן קרן קטנה על האף. ההבדל הבולט (חוץ מהקרן כמובן) זה כתם נוסף ממש מתחת לעין חוץ מהכתם המשולש שיורד מהעין לכיוון הצואר. (לגבי מקום מגוריו של ידידנו החדש 'ביטיס גבוני', אני לא חושב שזה ארה"ב אלא גרמניה...תקן אותי אם אני טועה,'ביטיס')

salingre

New member
צודק.... כי רק בגרמניה אפשר לגדל

דברים כאלו... מי בעל ארס יותר קטלני.. הביטיס שלו או הצפע ההודי?? ולצפע הודי יש שיני ארס באורך של 5 ס"מ? זמעתי על זה איפה שהוא... זה נכון?

salingre

New member
ו"ביטיס" שאלה לי אליך..

הנחשים הללו מנותחים?? הם רגילים לידים?

salingre

New member
תמונה

מצורפת כתובת נילוות... שווה להעיף מבט!!! נכון הוא מדהים?!?!?!

gaichuk

New member
לא רק בגרמניה...

לגבי מידת הארס , אם זכור לי נכון, הארס של הביטיס חזק יותר (וגם מוזרקת כמות גדולה יותר), אבל שכיחותו של הצפע ההודי ומספר ההתקלויות שלו עם אנשים, הופכות אותו לנחש 'קטלני' יותר מהביטיס. בהודו ה'דבויה' מתחרה עם הקוברה על מי הורג יותר אנשים. והתחרות צמודה. שיני הצפע ההודי די זהות לשל הצפע שלנו (וגם הגודל הכללי של הנחש). מצד שני, השיניים של הביטיס מגיעות ל-5 ס"מ ...
הן אפילו יותר ארוכות משל אחיו הביטיס המקורנן (זה עם ה'פרפרים הכחולים') שהאורך הסופי שלו גדול בכמעט חצי מטר...

o r i 6 6 6

New member
חשבתי

שקוראים לו "ביטיס קרנפי" וגיא, איפה עוד חוץ מבגרמניה אפשר לגדל נחשים ארסיים בחופשיות?

למעלה