ביטחון בישוב

ביטחון בישוב

שלום לתושבי לפיד איתן ג'מיל המשק הקהילתי ואנוכי נשמח לענות בפורום ולהתיחס לבעיות בתחומי השיטור והבטחון נשמח לענות ולתת עצות בתחום. בברכה : ליאור נח מפקד בסיס הפעלה לפיד

JACKY35

New member
ביטחון

ברוכים הבאים והנכנסים לפורום היי ליאור, היי איתן, זאת הזדמנות פז לבקש מתושבים להצטרף יחד איתנו למשמר האזרחי אז בהצלחה ואם צריך עזרה אני כאן ג'קי

רולקה

New member
לגבי תאונות בצומת לפיד

ליאור שלום, נראה שמאז השינויים האחרונים בכביש הראשי ובסימונים שלו ישנם יותר תאונות בצומת, נראה כאילו מסלול ההשתלבות ביציאה מלפיד לכיוון מודיעין הוקטן בצורה שגורמת ליותר תאונות. שלא לדבר על סימון הכביש בצומת הכניסה לשילת, שם הסימון למסלול לפניה ימינה מתאים לאופנוע ולא לרכב. למי פונים כדי לתקן את הסימונים בכביש? יובל.

אירילה

New member
צומת לפיד

סתם הערה לגבי מה ניתן לעשות : יש מה שנקרא מהנדס המועצה ויש מה שנקרא מהנדס משרד התחבורה ויש גוף שנקרא מע"צ ויש גוף שנקרא משטרת ישראל - מחוז מרכז ויש מה שנקרא "ועד הישוב" ואם ועד הישוב היה פעיל ויוזם פגישה עם כל הנ"ל ומביאים אותם לשטח , אני בטוח שלא היינו זוכים לתאונות מידי יום כמו ביומיים שחלפו. כבר הערתי באחת מהודעותי כאן בפורום שצריך ליזום פגישות ולא רק טלפונים ולכן הדברים ניראים איך שהם נראים כיום , כמה עצוב הוא לראות שהדברים הגיעו עד כדי תאונות דרכים עם נפגעים.

צומת לפיד

איתן ג'מיל ואנוכי העברנו לגורמים המתאימים את בעיתיות הנושא ואני מקווה שבימים הקרובים יפנימו את הדברים ויטפלו בנושא לפני שיהיה מאוחר....

למעלה