ביטחון , איפה?

ביטחון , איפה?

ביממה האחרונה אנו עדים לפיגועים או לניסיונות לפיגוע באזורנו. לא פלא שגורמים עויינים מצליחים לפגע באנשינו,הרי שהביטחון במדינה הופקר כבר מזמן. לא ירחק היום וגם בעיר " העתיד " או "השינה " איך שתרצו יכול להתבצע פיגוע ,מידי יום אנו עדים לתופעה חדשה עשרות נערים ערביים אולי פלשתינאים מסתובבים ברחובות העיר בחצרות הבתים ןחדרי האשפה באין מפריע , למרות תלונות חוזרות ונשנות הן למשטרה והן למוקד העירוני דבר לא נעשה מכיוון ששתי הרשויות הנ"ל עסוקות בויכוח של מי האחריות . בעיר "העתיד" גובים מכל תושב המון כסף לטובת אגרת שמירה , אני חי במודיעין כבר 4 שנים ולא ראיתי ולו פעם אחת ניידת סיור של חברת האבטחה ברחוב שלי . על מה אנחנו משלמים ? למה אנחנו מתפלאים שהביטחון שלנו הופקר? הרי רק בכניסה לרעות מכבים צריך להיות מחסום אבטחה , מעניין אם גם שם מסתובבים ערבים בחופשיות ? חבר'ה הגיע הזמן לפקוח עיניים ,עובדים עלינו במקום הזה. קצת חומר למחשבה. (ראש העיר תושב מכבים רעות , לא?)

שלגיה ו7

New member
ועוד

למה אין שמירה בבתי קפה? החוק קובע שכל מקום שנמצאים בו מעל 50 איש, חייב איש בטחון. שמתי לב, שבזמן האחרון אין שומרים בכמה בתי קפה בעיר. למשל, בבורגר קינג(במודיעין סנטר). שאלתי שם את המנהל משמרת והוא ענה לי שיש שמירה על מרכז המסחרי עצמו, אז למה בהיפר כל עומדים 2 שומרים בכניסה? חבל להכנס לשאננות ולבכות על טעויות אחרי.........

מעניין מאוד

אולי לך יש השפעה כלשהיא , אני מנסה כבר עשרות פעמים והניידת לא מגיעה , למה? אולי הקול שלי לא מספיק יפה ? אולי המקרה שלך הוא 1 לעשרות מקרים שלא טופלו

אליזבט3

New member
ממש לא!

היתה חבורה של 5 ילדים שראיתי אותם ליד ביתי יום אחרי יום. הרמתי טלפון למשטרה למרות שבעלי אמר שבטח הם לא יעשו כלום ואחרי כמה דקות עצרה ניידת העלו אותם וזהו. אני הרי לא מקבלת דיווח מה עושים איתם הלאה. אני מציעה לכל מי שרואה משהו לא תקין לא לשתוק אלא להתריע ולדווח ולתת למשטרה לעשות את שלה. ובאמת זה מפחיד מה שקורה פה לאחרונה! יום טוב לכולם!

GPATNET60

New member
רוכבי אופניים בית-סירא - מודיעין ?

אולי מישהו יכול להסביר את התופעה של מספר רב של רוכבי אופניים הנעים בחופשיות בין בית-סירא למודיעין. אין לי בעיה עקרונית עם זה במידה וזה באישור ותחת פיקוח ביטחוני ראוי.

הסבר פשוט

אני יכול להבטיח לך שזה לא באישור, הרי תמיד שהחתול ישן העכבר יוצא לגנוב את הגבינה, כך גם כאן אין שמירה אין אבטחה , גישה קלילה והמון המון זבל שמושך אותם אלינו. הבעייה היא שלא מספיק שהם מסתובבים בחופשיות הם מתרכזים במרכז המסחרי בעמק איילון ומתגרים בעוברים ושבים.

reuthal

New member
מאבטחים לא יכולים לעשות כלום

אין להם אישור לבדוק תעודות זהות או לעצור את הערבים, ומידע פנימי- כשהם פונים למשטרה שיבואו לקחת אותם, השוטרים רב הפעמים עונים- תביאו אותם לתחנה- איך??? אין להם סמכות, אין אזיקים אם צריך- מה הם מצפים? בעלי ראה ילדים ערביים זורקים אבנים על ילדי גן בשמשוני, הזעיק את המשטרה שלא יכלה לעשות כלום כי הם קטינים- לפחות הם באו אבל לא התאמצו יותר מדי להעיף אותם משם. המאבטחים של העיריה עסוקים בלרוץ לאזעקות של בתי ספר, תלונות של תושבים על חתולים מתים, ברזים דולפים וכאלה כי לפני ששולחים לתקן או לנקות שולחים מאבטח לבדוק שהקריאה אכן נכונה. אה- ולרוץ לתאונות דרכים- הם הרי ממש יכולים לעזור שם...

bmat

New member
מהניסיון שלי

1. אני כן רואה את רכב הסיור כמעט כל ערב מסתובב בשמשוני, ואני מניח שזה לפחות מרתיע 2. מצד שני: ביום א' השבוע בוקר הייתה ניידת בצומת היציאה המערבי ל443, כנראה לבקרת הרמזור (כמובן שנוצר פקק גדול מהאופייני...), ולא עשתה דבר כנגד כל בני המיעוטים העוברים את הכביש בריצה מצפון לדרום 3. לגבי פנייה לרשויות - הניסיון שלי הוא אמנם עם המוקד העירוני ולא המשטרה, אבל תמיד הם מגיבים ומטפלים בבעיה. אין איזה נבחר ציבור הקורא פורום זה ורואה לנכון להגיב על הדברים החשובים הנכתבים כאן?

למעלה