ביטול שיקום ל-PTSD

ביטול שיקום ל-PTSD

האם הכרה ב-PTSD היא סיבה לביטול שיקום, לאחר שיקום בלימודים שנכשל, הרבה שנים קודם, לפני ההכרה ב-PTSD. שאלה נוספת: האם PTSD נחשב להחמרה? תודה מראש למשיבים.

הבהרה,,,

לפני מספר שנים הוכרתי על פגימה פיזית. עם שחרורי מצה"ל פניתי ללימודים בעזרת אגף השיקום. כאשר בקשתי לבדוק אפשרות לשיקום חוזר, הבנתי שזה אפשרי אם בכלל רק לאחר החמרה. השאלה היא האם בתום הלימדים, הכרה ב- ptsd תאפשר שיקום מחדש? שוב תודה ל AVI359 .

AVI359

New member
אזי איזי

איזי שלום רב מי ששוקם בלימודים קיימת בעיה קשה בביטול שיקוםובענין PTSD אעשה לך חיים קשים,אני מכיר אדם בעל 20% והוא פסיכולוג קליני ואני מכיר אדם בעל 50% בגיל 60 שמסיים השנה באוניברסיטת חיפה צויליזציות ימיות עתיקות ומכאן שהכל תלוי בך.אם מדובר באדם צעיר עשה הכל להכנס למעגל העבודה ותזכה בסיפוק נפשי שיכול רק לשפר את איכות חייך,אם פגיעת PTSD הינה בעלת אחוזים גבוהים הבא הוחכות חותחות כי אינך יכול להיות משוקם באמצעות הלימודים הראשוניים. בברכה שנה טובה אבי

גולני 4

New member
ביטול שיקום,חוזר.שאלה לאבי359

אבי שלום, מה הפרוצדורה לביטול שיקום חוזר? עובדת שיקום לא מוכנה להגיד לי מה עליי לעשות פרט לכך שאומרת אתא נכה משוקם.יש לי מכתב מתלונות הציבור שבוא נכתב כך,"במידה ומצבך הרפואי ישתנה בעתיד נשכול ביטול שיקום...."אז היתי אם 15% היום אני אם 25% + האים להגיש שוב ביטול שיקום? הרבה בריאות

למעלה