ביטול פגישה

נביעות

New member
ביטול פגישה

חברה התקשרה אליי ביום שישי שעבר (השאירה לי שני הודעות בנייד ) והציעה לי ללכת למסיבה בתל אביב. הסכמתי וקבענו שעה שאני ארד והיא תאסוף אותי ברכב. או קיי הכל טוב ויפה התרחצתי התפארתי התחלתי להתלבש (בשלב של להחליט איזה בגד ללבוש ). ולפתע כחצי שעה לפני מועד הפגישה התקשרה החברה כשהיא מודיעה לי שיש לה סחרחורת כבר מאתמול לכן היא לא יכולה ללכת. אוקיי מה יכלתי לעשות אמרתי לה שתרגיש טוב ושתבריא. אבל לא יודעת הרגשתי מאוד מוזר, ביחוד ששבוע לפני זה היא הציעה לי ללכת להצגה דרך מקום העבודה של אמא שלה,ושהגעתי איתה למקום התברר שההצגה צריכה להתקיים בעוד שבוע והיא התבלבלה בתאריכים. תגידו היא לא מוזרה קצת או שזה יכול לקרות וזה סתם צרוף מיקרים.

zimes

New member
ואיך ההיסטוריה שלכן?

אלה הפעמים היחידות שקבעתן להפגש, או נפגשתן בעבר בהצלחה? בעקרון - זו יכולה להיות הצטרפות מקרים. מצד שני - אני יכולה להבין גם כעס מצידך (בודאי - אכזבה). יכול להיות שהיא מין מרחפת כזאת, ואת צריכה לוודא אתה דברים 30 פעם. לא תצליחי לשנות אותה. ככה זה.

ליאן.

New member
אל תקבעי איתה עוד פגישות...

לא נראה לי שאפשר לבטוח בה שתקיים את הפגישות שלכן.. ואם את כבר קובעת איתה משהו, רצוי שתזמיני עוד חברה שתבוא איתכן, למקרה שהיא תבטל ברגע האחרון..

dana2909

New member
הבחורה מעופפת

יכול מאד להיות שהיא פשוט בנאדם מעופף, ושבעצם היא כן רצתה ללכת איתך, וחיכתה לרגע האחרון, אולי היא תרגיש טוב יותר. אני לא חושבת שיש לבחורה הזו כוונת זדון, סך הכל היא כן רוצה בחברתך. (עדיף להתבלבל ולהגיע שבוע לפני מאשר שבוע אחרי). בכל מקרה, את צריכה לקחת בחשבון שיש לך כאן עסק עם בחורה מאד מאד מבולבלת, ולקחת את זה בחשבון בפעם הבאה. כלומר לפני שאת יוצאת איתה לוודא את כל הפרטים שעתיים לפני, שהיא מרגישה בסדר, ושהארוע מתקיים ביום ובשעה הנכונים.

למעלה