ביטול עסקה ב: Ipad

ביטול עסקה ב: Ipad

אתמול בערב נכדי שיחק ב Ipad וביקש ממני לרכוש משחק שמחירו על המסך היה 7.9. היה ברור לי שמדובר בשקלים. בדיעבד הסתבר כי מדובר בדולרים. לא הצלחתי למצוא דרך להתקשר ל: Itunes כדי לבטל את העסקה. אשמח לעצתכם.

noa_f

New member
קיבלת חשבונית מאפל? בחשבונית, מתחת לפירוט

יש לינק: Report a problem. תלחצי עליו ותגיעי לאתר שלהם, לאזור שבו את יכולה ליצור קשר.
את צריכה לבחור מה הבעיה, בטח תצטרכי להכניס את האפל איידי וכו'.
ולקוות לטוב.

Y. Welis

New member
צעד מונע כללי - למחוק את פרטי הכרטיס מהחשבון

ימנע קניות לא רצויות.

או להכניס פרטי ויזה של הדואר, pre-paid, עם סכום מוגבל (מינימום 70 ש"ח, אאל"ט).

חבל להסתבך. הילדים יודעים יותר ממך.

תודה ושאלה נוספת,

על פי הצעתך ביטלתי את פרטי כרטיס האשראי והחלפתי את הקוד. עכשיו איני מצליחה להכנס למייל של האיפון. ניסיתי את הקוד החדש, את הישן, את זה של gmail ועדין אני מקבלת הודעה שהקוד לא נכון. איני רואה אפשרות של איפוס בהגדרות. אשמח לקבל עזרה.

הקוד החדש של האיפאד אינו תקף לגבי המייל שלו

השאלה היא היכן מעדכנים את הקוד לגבי המייל?

noa_f

New member
קוד? מייל? מצטערת, כדי שאפשר יהיה לענות לך

את צריכה להשתמש במונחים שאנחנו מבינים:
Apple ID - הוא המשתמש שבעזרתו נכנסים לחנות האפליקציות, עושים גיבוי וכו'
כל אפל איי-די מורכב מכתובת אימייל שהיא "שם המשתמש" וסיסמא.

עכשיו נשאלת השאלה, למה את קוראת "קוד"?

-------
כשאת מחליפה סיסמא של אפל איי-די , את צריכה לעשות לוג-אאוט ("יציאה") ושוב לוג-אין ("כניסה") בכל המכשירים שמשתמשים בו, אצלך.
והכניסה נעשית עם שם המשתמש (כתובת אימייל) והסיסמא החדשה.

Y. Welis

New member
לא היה אגב צורך להחליף סיסמה.

אם אין פרטי כרטיס, לא ניתן לקנות דבר שאינו FREE.

אחזור שוב עם המונחים הנכונים:

מאחר ואת העצה למחוק את פרטי כרטיס האשראי קיבלתי מאוחר יותר החלפתי סיסמה. ה: apple ID שלי הוא כתובת של מייל שאינו המייל שממנו אני מקבלת את רוב הדואר שלי. לצורך החלפת הסיסמה נשלח מייל לכתובת ה: apple ID ושם החלפתי את הסיסמה. כשחזרתי למכשיר (IPAD, Iphone) ןהשתמשתי בסיסמה זו יכולתי לבצע פעולות כמו עידכון, אך לא להכנס למייל שלי שאינו זה שבו שיניתי את הסיסמה. הבנתי שעלי לבצע יציאה וכניסה. לצערי לא מצאתי את האופציות האלה במכשירים שהזכרתי קודם לכן. אשמח אם תעזרו לי למקם אותם.
שוב תודה על העזרה.

למעלה