ביטול עיסקה

מצב
הנושא נעול.
ביטול עיסקה

ביטול עיסקה
שלום רב, אני מאמנת אישית. לקוחה מיוזמתה ביקשה לשלם מראש על 10 מפגשים. אוגוסט 2018. 2 מפגשים נעשו ואז הייתה הפסקה שהוסכם עליה כי נסעתי לחו"ל. מיד כששבתי התקשרתי להזמין אותה להמשך המפגשים אך היא התעלמה ממני. כעת היא שולחת הודעה שהיא מבקשת את יתרת הכסף . כעשרה חודשים לאחר ביצוע התשלום. מה החוק או התקנה בעת כזאת. תודה מראש על התשובה. זה ממש דחוף.

k-don

Well-known member
כיוון שזה היה מיוזמתה, ולא כדי לקבל הנחה, אז לדעתי את צריכה

ביטול עיסקה
שלום רב, אני מאמנת אישית. לקוחה מיוזמתה ביקשה לשלם מראש על 10 מפגשים. אוגוסט 2018. 2 מפגשים נעשו ואז הייתה הפסקה שהוסכם עליה כי נסעתי לחו"ל. מיד כששבתי התקשרתי להזמין אותה להמשך המפגשים אך היא התעלמה ממני. כעת היא שולחת הודעה שהיא מבקשת את יתרת הכסף . כעשרה חודשים לאחר ביצוע התשלום. מה החוק או התקנה בעת כזאת. תודה מראש על התשובה. זה ממש דחוף.
כיוון שזה היה מיוזמתה, ולא כדי לקבל הנחה, אז לדעתי את צריכה
להחזיר לה את יתרת הכסף בהקדם.
אפשר לנסות לשאול בפורום צרכנות

עוד עמית גורביץ

Active member
מנהל
אין מדובר בדיני עבודה

ביטול עיסקה
אין מדובר בדיני עבודה
1. משאין בינכן יחסי עובד-מעסיק (אלא אספקת שירות אד-הוק), כעולה מדברייך, יש לבחון בקפידה את המוסכם בינכן לעניין זה, כולל ובעיקר האם ההפסקה בינכן היתה מוסכמת, כפי שאת מתארת. לעניין זה תיבחן כוונת הצדדים בעת ההתקשרות, כפי שעולה מחילופי המיילים/הדברים/המיסרונים לעניין זה.
2. במקרה של תביעה- הדבר יתברר בביהמ"ש לתביעות קטנות, ולא בביה"ד לעבודה, שכן אין בינכן כאמור יחסי עובד-מעסיק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה