VoidPointer
New member
ביטול אירוע CheckedChanged
בעצם זו שאלה די כללית על ביטול אירועים , ולא קלטתי איך לבצע את זה.. אני נתקלתי במקרה שיש לי checkbox ב Windows form . מה שאני רוצה , זה כשהמשתמש ינסה לסמן את ה checkbox , להקפיץ לו שאלה - משהו בסגנון "האם אתה בטוח" , אם כן - לסמן את ה checkbox , אם לא - לבטל את האירוע של הסימון . לא מצאתי משהו כמו BeforeChecked event או משהו דומה
השאלה האם יש דרך לבטל אירוע , או שפשוט לעשות את זה בצורה המכוערת של סימון ה checkbox באמצעות הקוד במקרה שהמשתמש בוחר כן לסמן , או מחיקת הסימון אם המשתמש בחר לא לסמן . ( כי אז בכל מקרה הסימון יתבצע - אבל אני פשוט אמחק את הסימון אם המשתמש לא רוצה לסמן) בבקשה תגידו לי שיש דרך לבטל אירועים - זה נראה לי כמו משהו די בסיסי .. אם לא - נעשה עבודה מכוערת
וחבל ..
בעצם זו שאלה די כללית על ביטול אירועים , ולא קלטתי איך לבצע את זה.. אני נתקלתי במקרה שיש לי checkbox ב Windows form . מה שאני רוצה , זה כשהמשתמש ינסה לסמן את ה checkbox , להקפיץ לו שאלה - משהו בסגנון "האם אתה בטוח" , אם כן - לסמן את ה checkbox , אם לא - לבטל את האירוע של הסימון . לא מצאתי משהו כמו BeforeChecked event או משהו דומה