ביטוח אחרי שעברתי טסט..אני כבר יכול לנהוג באוטו של אבא? או שחייב לעשות ביטוח לפני שאני נוהג?
A ARIK667 New member 5/3/06 #1 ביטוח אחרי שעברתי טסט..אני כבר יכול לנהוג באוטו של אבא? או שחייב לעשות ביטוח לפני שאני נוהג?
F Freemee New member 5/3/06 #2 תלוי החובה היא שהרכב שאתה נוהג בו, הביטוח שיש לו יחול גם עליך. במקרה שלך אז הביטוח של הרכב צריך לחול גם על נהג חדש. אם זה הרכב של אבא שלך והוא מן הסתם לא נהג חדש אז אני מניח שהביטוח לא מכסה אותך ולכן צריך להתקשר לחברת ביטוח ולשים גם עליך את הביטוח.
תלוי החובה היא שהרכב שאתה נוהג בו, הביטוח שיש לו יחול גם עליך. במקרה שלך אז הביטוח של הרכב צריך לחול גם על נהג חדש. אם זה הרכב של אבא שלך והוא מן הסתם לא נהג חדש אז אני מניח שהביטוח לא מכסה אותך ולכן צריך להתקשר לחברת ביטוח ולשים גם עליך את הביטוח.
F Freemee New member 5/3/06 #6 זה הולך ככה: ביטוח חובה מן הסתם הוא חובה.. ביטוח מקיף זה נזק לרכב שלך (במקרה של תאונה שנגרם לך נזק למכונית). ביטוח צד ג' זה לכל המשתתפים בתאונה.
זה הולך ככה: ביטוח חובה מן הסתם הוא חובה.. ביטוח מקיף זה נזק לרכב שלך (במקרה של תאונה שנגרם לך נזק למכונית). ביטוח צד ג' זה לכל המשתתפים בתאונה.
C ChilD SouL New member 5/3/06 #3 אתה יכול לנהוג אבל... רצוי שיהיו הביטוחים המתאימים [נהג חדש + נהג צעיר] כי במקרה של תאונה - נדפקת.