ביטוח!!

jackiv

New member
ביטוח!!

מה הכוונה של אנשים פה שהביטוח שעושים בפרדייב לא שווה כלום? אם חס וחלילה אני נפצע מה הכיסוי שלי? אם אני מושבת מהעבודה האם הביטוח יתן לי כסף? מישהו בפורום אמר למצוא חלופה יותר טובה.מה החלופה? חברות ב-USPA נותנת ביטוח? בדקתי וביטוח המנהלים שלי לא מכסה צניחה.יש משהו אחר שאני יכול לעשות?

ארזירון

New member
אפשרויות

את האמת, הייתי רוצה לשמוע דעות מאנשים שניסו להפעיל את הביטוח. השמות שעולים לי לראש כרגע הם נועם קטלב וערן חמו. אם לא אכפת לכם, לדעתי לאור הויכוח הרב כולם רוצים לדעת כמה קשה (או קל) היה להפעיל את הביטוח, מה יוצא מזה - שניכם הייתם מושבתים לתקופה, אמנם ערן במצב קצת יותר קשה, ולתקופה יותר ארוכה. אם לא אכפת לכם לשתף את כולנו בתלאותיכם, נשמח ונודה לכם מקרב לב. בעקרון, אתה יכול להוסיף לביטוח מנהלים שלך כיסוי גם לצניחה. מן הסתם זה ייקר לך את הפרמייה. אתה יכול גם לעשות ביטוח חיים באופן עצמאי ופרטי שיכסה תאונות הקשורות לצניחה, אובדן כושר עבודה הנובע מתאונות וכו´. אתה יכול גם לפנות למגדל, שהם ספקי הביטוח שלך דרך פרדייב, ולבקש הרחבה על הביטוח הקיים, שוב - בעלות שונה. כך תוכל להגדיל את הכיסוי. כמובן, שלא תצטרך... blue skies and soft landings ארז

ארזירון

New member
USPA

הביטוח שמסופק על ידי חברות ב-USPA באופן אוטומטי כולל כיסוי צד ג´. לא לצנחן. זה אומר שאם תנחת למישהו על הבית, יש כיסוי לנזקים למבנה, ואתה ששברת רגל תצטרך לשלם את החשבון על הגבס לבד... ובכל מקרה, הכיסוי הזה תקף אך ורק בתוך ארה"ב. ארז

noamk

New member
תיקון קל

הביטוח מכסה גם אזרחים אמריקאיים מחוץ לתחומי ארה"ב לצד ג´.

noamk

New member
זה תלוי בסכום הכיסוי המבוקש.

ללא כל כוונת פרסומת !!! יש לנו מזל שבקרב קהילת הצנחנים ישנם שני סוכני ביטוח שבקיאים יותר מכולנו בתחום ובעלי נסיון רב. גם זמי בולוטין, וגם אורן דר, יכולים לענות לכל שאלותיכם, ואני בטוח שלבנות לכל אחד את הביטוח שלו. גובה התשלום בדרך הוא ביחס ישר לגובה הכיסוי. "חזק עם הזנב !" (הזנבנבים, 1978)

../images/Emo124.gifיש פתרון

ראשית, הביטוח שעשיתם בפרדייב מכסה אתכם עד סכום מסויים בלבד דרך נוספת להתמודד עם הבעיה, היא לעשות "ביטוח מקיף" באחת מהחברות שמציעות אותו. סה"כ מדובר בהרחבה של ביטוח הבריאות לצניחה חופשית, מן הסתם הדבר מייקר את הפרמייה בכמה עשרות אחוזים. חשוב לבדוק הייטב את פרטי הפוליסה, מה היא מכסה, תוך כמה זמן, איפה ומה ההחרגות. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם איש ביטוח שאתם "סומכים" עלין במאה אחוז שלא ימכור לכם לוקש. לגבי ביטוח מנהלים, ניתן להוסיף לתוכנית בתשלום כמובן. לכל אלה שיש להם משכנתא, שווה לבדוק בפוליסת ביטוח החיים של המשכנתא, האם אתם מכוסים. אני בדקתי ולא היה כיסוי. שוב, ניתן להוסיף בתשלום כמובן. בכל מקרה, הביטוח שעושים גם בפרדייב וגם ב-USPA הוא ביטוח "חובה" לצורך העיניין. כמו שאתה מבטח את הרכב שלך במקיף, כדאי לשקול לבטח גם את עצמך!

../images/Emo122.gifהבהרה !!!

אני רוצה להבהיר חד משמעית !!! אין כל קשר בין הביטוח שמשלמים בפרדייב לביטוח של ה-USPA מדובר בשני מוצרים שונים בתכלית!!! הביטוח ב-USPA, כמו שנאמר, הוא ביטוח צד ג´ בלבד ולא של הצנחן, קרי הצנחן לא מבוטח במקרה והוא עצמו ניזוק - משמע מי שצונח בחו"ל רק עם הביטוח הזה - לא מכוסה !!!!!!!! לעומת זאת, הביטוח בפרדייב הוא ביטוח של הצנחן עצמו נגד פגיעה ונזק אישי, כל צנחן יכול לבצע את שיקוליו הוא ולהחליט אם הוא רוצה להרחיב את הפוליסה או לא לפי צרכיו ויכולתו, היקף הביטוח ותוכלותיו. רק שלא נזדקק לכך באמת

noamk

New member
הבהרה.

כשאני אומר שהביטוח לא נותן כיסוי משפיק אז כוונתי היא: בואו ניקח את המקרה הקיצוני ביותר שבו נפצעתם קשה. טפו טפו טפו. חמסה חמסה חמסה. הביטוח מכסה אובדן כוסר עבודה לסכום של 2000 ש"ח. כלומר, אם אתם במצב שאתם יכולים לאכול רק אוכל רך דרך קשית, הכיסוי לא יספיק לכם לפיליפינית שאמורה להגיש לכם את הכוס. ניתן לעשות הרחבה לאובדן כושר עבודה לביטוח מנהלים בתוספת מחיר כמו שאני עשיתי למשל, ואז אני מכוסה על 75% מהמשכורת שלי. דבר שאולי לא יעזור לקיים את אותה פיליפינית הנ"ל, אך בהחלט יספיק למספיק משככי כאבים.

למעלה