ביטוח רפואי פרטי

אסי 11111

New member
ביטוח רפואי פרטי

שלום לכולם,

אני מעוניין לבטח בביטוח פרטי דרך חברת הילית את אשתי שכעת מחזיקה בויזה א5.
האם היא צריכה ויזת תיירת או ויזת עובדת זרה? בלבלה אותי האשת מכירות שלהם.

נ.ב. עם מישהו עשה דרכם ביטוח לאחרונה ויכול לשתף כמה עלה לו ליום אני אשמח :)

תודה מראש,
אסי
 

elicoz

New member
תשובה

עשיתי לאישתי חודש שעבר ביטוח דרכם וזה עלה לי $1.90 ליום.
ניתן לבטח גם עם ויזת תייר וגם עם ויזת עבודה, יתכן שינוי בפוליסה אבל זה המחיר שנתנו לי.
ביטחתי דרך חברת מנורה מבטחים אשר עובדת עם קופת חולים לאומית.

הנציג בשם גל שטיפל בי התקשר אחרי שבוע ואמר שהכרטיס הגיע אליהם.. ועכשיו אני מחכה לדואר ישראל שיועילו בטובם להעביר לי את הכרטיס בדואר.

מקווה שלא אזדקק לזה, ורק לאישור בשביל משרד הפנים.
 

meninblack4

New member
קופת חולים לאומית?

אני זוכר שאמרו שכל הנושא של ביטוח תיירים/כובדים זרים עבר לקופת חולים כללית.
 

elicoz

New member
זה

תלוי איזו חברת ביטוח.. הראל עובדים עם כללית, מנורה עובדים עם לאומית.

ובכלל אחרי שעשינו את הביטוח לאישתי, התחלתי לתהות למה אני בקופת חולים מכבי ומה אני מקבל בשביל ה-80+ שקל שאני משלם עבור מגן זהב כל חודש, ואני עוד חבר שם מאז שהייתי ילד קטן.
אין בארץ באמת תחרות בין קופות החולים כמו בחברות סולאלריות, לא מכיר את לאומית בכלל אבל ממה שקראתי באינטרנט וכתבות השוואה מ-Ynet נמצא כי שם נותנים את הסל הכי משתלם לנשים בהריון, השתתפות בבדיקות והחזרים לדוגמא, ואני שוקל להעביר את עצמי גם לשם.
אני בשנתיים-שלוש האחרונות הלכתי פעמיים לרופא ומשני הביקורים לא הייתי מרוצה.. אבל את השמונים ומשהו שקל שילמתי כמו גדול.
 

stkachov

New member
אתה לא חייב לשלם על ביטוח משלים

זה כידוע נתון לבחירה וקיים בכל קופה
 

randyloo

New member
אני ביטלתי את המשלימים לפני מספר שנים ולא מצטער

כל אחד ושיקוליו כמובן. מצב הרפואה הציבורית בארץ בכלל לא מזהיר ולא נראה במגמת שיפור. אינני חושב שיש קופה שמצטיינת באופן מהותי מעל האחרות.
 

elicoz

New member
בעקבות

השרשור הזה הסתכלתי בדפי פירוט הויזה שלי.. חשבתי שאני משלם 80 שקל וקצת, גיליתי שמכבי לקחו ממני 121 ש"ח ורק הם יודעים על מה.
באמת אשקול את כל הנושא הזה מחדש. תודה.
 

stkachov

New member
אם חתמת על הוראת קבע

אז גם ביקורים אצל רופאים, תרופות ודברים שאתה קונה בבית מרקחת יורדים מכרטיס האשראי.
&nbsp
&nbsp
 

elicoz

New member
כן

יכול להיות שזה הביקור אצל הרופא שעשיתי לאחרונה, אחכה לפירוט החודשי שיגיע מהם. תרופות לא קניתי, ואם ביקור אחד עולה 40₪ לערך זה די מוגזם.

תודה
 
למעלה