ביטוח רפואי פרטי

hlmvll24

New member
ביטוח רפואי פרטי

שלום לכולם! מישהו מכיר חברת ביטוח שמוכנה לבטח פגים??

הראל לא מבטחים פגים עד גיל שנתיים

(ועמותת לה"ב בדיוק נמצאית בהדיינות מול המפקח על הביטוח בנושא הזה) את איתי הראל סרבו לבטח מסיבת פגות (יש ליאת זה שחור על גבי לבן וזבה עבר לעמותת לה"ב לטיפולם) לעומת זאת כלל הסכימו אבל... הבן שלי היה בריא ופג "גדול" (שבוע 34+4, נולד 1730 גרם היה 19 יום בפגיה ללא שום סיבוך) פגים עם סיבוכים- סביר להניח שאו שלא יבוטחו או שהסיבוכים יוחרגו (=לא יכוסו)

רק להסב תשומת לב

שיש ביטוחי בריאות שבהם מקבלים אוטומטית ילדים שנולדים למבוטח, ללא הצהרת בריאות, כל עוד צירפו אותם בסמוך ללידתם. לנו, למשל, יש ביטוח של הראל, וכשהקטן נולד (34 +1) שלחתי טופס שאני מבקשת לצרף אותו. הסוכן אמר לי "תמלאי בבקשה הצהרת בריאות לגביו", הזכרתי לסוכן שעד חודשיים אחרי הלידה מצרפים אוטומטית בלי שום הצהרת בריאות, ואכן כך היה.

זה לא מדוייק

אולי זה לא כפוף להצהרת בריאות. אבל זה בהחלט כפוף למכתב שחרור מבי"ח אחרי הלידה (עבדתי בסוכנות ביטוח...) וזה תקף גם בביטוחים קיבוציים של מקומות עבודה גדולים

נ.ב. וזו פעם רביעית שאני מצרפת ילד

לביטוח, ומעולם לא ביקשו לא מכתב שחרור, ולא שום דבר אחר, רק צילום ספח ת"ז.

חריג ביותר

גם אני בוטחתי בהראל דרך ועד עובדים ענק (12,000 עובדים) ובאמת לא נדרשתי להצהרת בריאות אבל כן למכתב שחרור (וזה היה חודש מהלידה) וסורבתי חד משמעית מסיבת "פגות" אגב- הראל טוענים שהם לא מסרבים מסיבה כזו (כי אסור להם- זו אפליה אסורה בביטוח) אבל יש לי (ולעמותת לה"ב ועורכי דינם) את המכתב שחור על גבי לבן בו זה כתוב

kerenor2

New member
תפני למנשה מהפורום

שהוא גם יו"ר עמותת לה"ב ואני בטוחה שהוא יוכל לעזור לך בנושא. בכל מקרה, אני עשיתי במגדל ועבר בלי בעיות. בהצלחה

למעלה