ביטוח רפואי בחו"ל

עדו25

New member
ביטוח רפואי בחו"ל

אני עובר לעבוד ולגור בסין. איפה כדאי לעשות ביטוח רפואי? בארץ? שם? האם כדאי לעשות ביטוח כמו של מטיילים או משהו פחות מקיף? מודה מראש למגיבים. עידו

ביטוח של מטיילים

הוא לא ביטוח רפואי. זה ביטוח נסיעות. ההבדל הוא שיכולים להתנער אחריות ממך במידה ויוכיחו שאתה תושב ולא טייל. חוץ מזה שהכיסוי הוא חלקי בלבד. דרך הארץ יש את דיוויד שילד שעושים ביטוח רפואי בינלאומי, אם כי הם יקרים. בסין אני לא מכיר.

yaelisam

New member
לפני שטסתי יצרתי קשר

עם כמה חברות ביטוח נסיעות- כללית וכו' וכו'. ציינתי שאני הולכת לגור בשנחאי, ואולי גם קצת לטייל אחרי זה. הם לא אמרו לי כלום בקשר לאי-כיסוי רפואי, להפך- ציינו בפני בדיוק מה הביטוח מכסה מבחינה רפואית. אז יכול להיות שאתה צודק- אבל חברות הביטוח לא אומרות שהביטוח שלהם הוא לא לתושבים. מצד שני יכול להיות שזה תלוי לכמה זמן נוסעים- אני כאן רק לשבעה חודשים.

אMור

New member
נכון מאוד

חברות הביטוח יכסו ע"פ סעיפים, כלומר: אישפוז, פציעה, ניתוח, מוות, הטסה וכו'... כל עוד משלמים להם פרמיה, אתה תכוסה בעבור מה שאתה משלם. גם אני לא ראיתי שום הסתייגות לגבי תושבות או זמן שהייה... אני עדין מבוטח באותו הביטוח שאיתו נסעתי מהיום הראשון וכל 6 חודשים אני מאריך אותו תקופתית. נראה לי שהגיע הזמן לברר אודות כיסוי ביטוחי בהונג קונג, אולי מקבלים יותר ומשלמים פחות? (במיוחד שהשירותים הרפואיים הם מקומיים...) יש מצב שבדקת את הנושא, עבוד?

בדקתי לפני יותר משנה.

בעיקרון 160$ לחודש, והבנתי שאתה זכאי לכל הטיפולים\ביקורים\אישפוזים האפשריים. מה שכן, מדובר על טיפולים בהונג קונג, ואני לא בטוח שזה תופס גם לסין. אני בחרתי לבטח את עצמי בדייויד שילד, במחשבה שאם אני אצטרך לחזור לארץ, ולא אהיה זכאי לביטוח לאומי, אז תהיה לי תחלופה.

Ho Oh

New member
יש כמה חברות ביטוח

בהונג קונג שעושות ביטוח גם בסין. לי היה של חברת Jarneh.

למעלה