ביטוח רפואי בהולנד

Natalied83

New member
ביטוח רפואי בהולנד

שלום לכם, העליתי את השאלה בפורום עוברים לאירופה, ומעלה גם כאן, אולי למישהו תהיה תשובה. אני בעלת אזרחות רומנית ועתידה לעבור להולנד ללימודי תואר שני (ואולי להשתקע). השאלה שלי היא לגבי ביטוח רפואי- יש לי תסמונת גנטית אשר דורשת ממני לעבור מספר רב של בדיקות בשנה. השאלה שלי היא איך בכלל עובד נושא הביטוח הרפואי באירופה, האם כמו בארה"ב ששם הנושא פרטי לגמרי ואני יודעת שיש לי אופציה לביטוח רפואי, אבל הוא פשוט עולה לי כ-600$ בחודש, או שזה יותר דומה לארץ, שיש ביטוח מטעם המדינה ואז הם חייבים לבטח אותי. תודה!

חברות הביטוח חייבות לקבל אותך לביטוח הבסיסי

תוספות משלימות לא מחוייבים לתת לך - אם כי לא שואלים יותר מדי שאלות. אני ממליצה בחום על agis כחברת ביטוח http://www.agisweb.nl/ נסי ליצור אתם קשר באימייל דרך האתר ולבקש שנציג דובר אנדלית שלהם ייצור אתך קשר. ביטוח הבסיס הוא כ 110 יורו לחודש... (ובשום פנים ואופן לא achmea שבתי חולים הפסיקו לאחרונה לקבל מבוטחים שלהם בגלל שהם לא משלמים...)

שיחרזדה

New member
ONVZ זו גם אופציה חפשי אותם בגוגל

אנחנו מבוטחים על ידם. יש להם ביטוח לאנשים מחו"ל שנמצאים בהולנד, וגם לארופאים. גם אני עם דרכון רומני וחיה בהולנד 4 שנים. הם קצת בעייתים עם תסמונות גנטיות, אז רצוי לברר הכל מראש. (במקרה אני עכשיו בהריון ושאלתי לגבי כל מיני דברים בנושא... )

חנהר

New member
Gefeliciteerd!!!!

למעלה