ביטוח רחיפה

guycobra2

New member
ביטוח רחיפה

שלום רב למרות שפניתי פעם אחת בשאלה בנושא זה אשמח למידע נוסף. אני נימצא כרגע בקורס מצנחי רחיפה ולפי מיטב הבנתי אין ביטוח צד א אלא רק צד ג לבתי הספר -כלומר אני צריך לעשות ביטוח למקרים של... לאחר סיום הקורס יש צורך להרשם לאגודה לקבלת הרשיון ואז יש ביטוח של האגודה ( צד ג בלבד) . האם האגודה מבטחת את אלא שאינם חברים כרגע בשלבי קורס מתחילים?? האם ניתן ליצור קשר או לקבל הצעת מחיר עם חברת ביטוח שהאגודה מבטחת בה? לי יש ביטוח חיים בחברת מגדל אשר את סעיף מצנחי הרחיפה מגבה בעזרת כמה סעיפים נוספים שמעלים את מחיר הפרמיה 175% מהמחיר הרגיל שאני משלם לביטוח החיים, אז אם יש דרך לעשות ביטוח אחד אצל מישהו שמוסכם על הרוב או שאין דבר כזה ? אשמח לתגובה לפני הרחיפה הראשונה בגלבוע המשך יום מקסים

תשובות לנושא ביטוחים

גיא שלום כמו תמיד, שמגיע נושא הביטוח , לא תמיד מבינים את תועלותיו ולכן נפרט כאן את נושא הביטוחים עם הסבר קל: 1. ביטוח החיים הוא ביטוח אישי, שעל כל אחד שמתעסק בספורט הזה מוטלת החובה האישית לבטח את עצמו בביטוח זה. האגודה מציעה סוג זה של ביטוח תאונות אישיות בעלות של כ 1419 ש"ח לשנה דרך סוכן הביטוח של האגודה המכסה תביעות בספורט הרחיפה. לתלמידים בבתי הספר מוצע לבצע השלמה לביטוח החיים שברשותם ולמי שאין ביטוח כזה רצוי שיעשה כבר מהתחלת לימוד הרחיפה. ידוע לכולם שתעריף ביטוח החיים עולה כתוצאה מהכנסת סעיף "הרחיפה" נראה לי ש 175% זאת העלאה מוגזמת של הפרמיה. " ביטוח החיים הוא אישי ונעשה ע"י כל אחד מאיתנו באופן עצמאי" 2. ביטוח צד שלישי אישי, הוא ביטוח שאותו מציעה האגודה לכלל החברים בה עלותו כ 84 ש"ח והוא מגן על המרחף מפני תביעות צד שלישי (כלומר לנפגעים כתוצאה מעיסוקו בספורט: פגיעה באנשים, רכבים וכו' בזמן רחיפה) 3. ביטוח צד שלישי אגודה, זהו ביטוח המבטח את האגודה מפני תביעות צד שלישי באירועים ותחרויות, ביטוח זה נעשה במסגרת קלוב התעופה לישראל לכלל החברות בו ועלותו לאגודה כ 20,000 ש"ח בשנה. 4. ביטוח אחריות מקצועית , נועד לבטח את האגודה מפני תביעות הנוגעות לאחריות מקצועית כגון: טייס ראשי באגודה, מנהלי תחרויות וכדומה. עלות הביטוח לאגודה כ 75,000 ש"ח. מקווה שעתה נושא הביטוח מובן לך ולכל שאר התוהים... בברכה אורי שמיר וועד האגודה למצנחי רחיפה

למעלה