ביטוח צלילה טכנית

adiy

New member
ביטוח צלילה טכנית

מישהו מכיר ביטוח לצלילה טכנית? יש ביטוח משלים של כלל שכולל רק הוצאות רפואיות על צלילות טכניות מכירים משהו נוסף?

ניב ד

New member
לפי מה שהוברר בעבר בפורום

כיום הביטוח, לפחות של ההתאחדות, מכסה גם צלילות טכניות ספורטיביות (בדגש על ספורטיביות). מכיון שלקראת 2002 ייחתמו כנראה הסכמים חדשים יהיה צורך לראות בתחילת השנה מה השתנה בענין אם בכלל.

lizard

New member
תדבר עם הסוכן הביטוח שלך

שממנו קנית את הביטוח צלילה. בדר"כ תמורת 60 דולר נוספים או משהו כזה אתה מקבל ביטוח צלילה לצלילות מקצועיות - לא ספורטביות. כלומר, אם יש לך ביטוח שכזה ותצלול לבד אזי יש לך כיסוי - כל עוד הצלילה נעשתה לצורכי עבודה בלבד. לא ספורטיבי. זה מה שנאמר לי, מאחר וזה כנראה לא ממש מדוייק אז פשוט תצלצל לסוכן ביטוח ותשאל אותו. מיכה

adiy

New member
תנו שם של סוכנות ביטוח

על פי בירור אצל חברות הביטוח גם אילו שהומלצו במועדונים ונאמר לי כי הם מכסים צלילות טכניות, לאחר בירור הסתבר כי הם לא מבטחים.

puffush

New member
לי יש ביטוח של DAN Europe

והוא מכסה צלילה טכנית. ניתן לרכוש אותו דרך האינטרנט. DAN הוא אירגון מקצועי ורציני, והביטוח הוא שירות לחברים בו (וכמובן עולה כסף). יש מספר חבילות אפשריות, עם או בלי כיסוי אחריות מקצועית למדריכים. ממקרה מוכר לי בו תבעו את הביטוח עקב תאונה טכנית שהצריכה טיפול בתא לחץ באילת, הם לא עושים בעיות ומשלמים מייד (בניגוד לסיוט שחברות הביטוח הישראליות יעמידו בפניך חו"ח). ראה את הקישור הבא

carcharodon

New member
פאדי זהב

מה נשמע? פאדי זהב באינטרנט עולה 50 דולר. הביטח הקיים בארץ אינו תופס לצלילות טכניות למרות שאין לו הגבלת עומקק (לא נכון מה שסיפרו לנו) מתי אתה בא לצלילה טכנית באילת?

דג רקק

New member
ביטוח צלילה טכנית

על פי חוק הצלילה , בארץ,גם צלילה טכנית היא צלילה ספורטיבית!! אני עשיתי ביטוח של DAN. גם משום שהכיסוי שלהם בארץ ובעולם הוא הכיסוי המוכר ביותר ולדעתי גם הטוב ביותר. חוץ מזה יש להם נציגות טובה בארץ וחוץ מזה DAN הוא ארגון ללא מטרות רווח אלא ארגון למטרות בטיחות וחשוב לא פחות יש להם מגזין מקצועי שתענוג לקרוא אותו וגם אפשר לפנות אליהם בנושאי פיסיולוגיה ובטיחות ולקבל תשובות מקצועיות בזמן קצר ישירות לדוא"ל. בקיצור, בשבילי הם אחלה ואני ממליץ עליהם בכל פה. אגב, כבר היתי מבוטח אצל כל המבטחים שיש בארץ. מזל וברכה

למעלה