ביטוח צד ג- הצעות?

ביטוח צד ג- הצעות?

הי
מעוניין לעשות ביטוח צד ג לקטנוע (250 סמ"ק).
אשמח למישהו שמכיר מחירים טובים.

תודה!!

rusti james

New member
בין 400 ל600 ש"ח בד"כ.

צד ג' נחשב לביטוח זול יחסית שמכסה נזק גדול.
(תמיד משתמשים בדוגמא של מחיר פנס או מראה למרצדס :) )
&nbsp
סוכנויות ביטוח שזכו בעבר להרבה פידבק חיובי מגולשים בפורום -
רמי שמאי -'רמי ביטוחים' בת"א
ויובל בר - 'הצפונית'.
&nbsp
שניהם רוכבים בעצמם ובעלי תודעת שירות גבוהה.
אצל יובל תוכל גם לקבל הנחה בביטוח מקיף באם עברת קורס רכיבה מתקדמת.

כולל תקר

מוגבל עד 10 ק"מ...
בתהליך מול חברת הגרירה( סטארט) לביטול ההגבלה/ הגדלת מרחק

פרארי1

New member
מכיר את ההגבלה הזו אצל סטארט כבר המון שנים

פה ושם שמעתי שהם שינו את כתב השירות, אבל מדבריך אני מבין שלא.

Beetlejuice68

New member
אני עשיתי אותו ביטוח של סטראט בתמוז ב150 שקל

חבר המליץ לי על סוכנות תמוז והם עשו לי ב 150 שקל ביטוח גרירה כזה

עוד 10-20 ק"מ נוספים אם צריך, לא יגבו אקסטרא תשלום

וזו לא סיבה לא להוסיף את זה בכלל.

rusti james

New member
אתה מייצג את חב' הגרירה או רק רוצה למכור?

אנשים אכלו 'לקרדות' על הסעיף הבזוי הזה של הפנצ'ר וה10ק"מ.
&nbsp
אם באמת פנית לחב' הגרירה שאצלה אתה מבטח את לקוחותיך והם שינו את נוסח הסעיף, אשמח מאוד לשמוע ועוד יותר אשמח לקרוא התיקון...
&nbsp
אם אתה פשוט רוצה למכור ולכן מוכן להפריח הבטחות ו/או להמעיט בחשיבות הבעיה ול'חפף'... אז לא תודה.
&nbsp

אנחנו אמנם לא מכירים,

אבל כשאני אומר דבר כזה..כמו כל איש מקצוע, אני מעמיד את האחריות מקצועית שלי על הכף.
לכן, לא אגיד משהו שהוא חסר בסיס.
מה שרשמתי היה אחרי שיחת בירור עם אחד המנהלים.
ביטוח הוא לא שחור ולבן, ככה שיש מקרים יוצאים מן הכלל. שדורשים התערבות מגבוה.לא אחפור פה על מקרים שלפי התקנון היבש לא כוסו.אבל בסוף זה הסתדר

אם בגלל סעיף ה10 קילומטר לפנצ'ר לא תעשה כיסוי גרירה? אז, צר לי לא הבנת את משמעות הכיסוי.
ביטוח בהוויתו ואיך שגם אני רואה את זה בא לתת מענה למקרי "קיצון" , ולא התפלפלות אם זה מכסה ל10 או 30 קילומטר.

מקווה שהצלחתי לתת מענה.
במידה ולא, רשמתי את הנייד שלי בהודעה הראשונית. אני אשמח שנשוחח, גם אם לא תסגור דרכי :)

שבת שלום.

rusti james

New member
תודה על התגובה העניינית

לתוכן הדברים,
ראשית, אני מכבד מאוד את גישתך הרצינית לעניין.

שנית, ביטוח (או כל חוזה חתום אחר) נוטה להיות שחור ולבן מטבעו הבסיסי.
שינויים במקרי קיצון ומקרי לפנים משורת הדין רק מדגישים את הכלל הבלתי גמיש...

אני חושש שלא ירדת לסוף דעתי בעניין סעיף גרירת הפאנצ'ר ;
עבור רוכב דו גלגלי אין הבדל בין להתקע בהרי ירושלים בלי מצבר, בלי קומפרסיה או בלי אויר בצמיג... בכולם יש לו צורך בגרירה אל המוסך שלו...
ההתפלפלות היא שלכם, ידידי, בעצם הדיפרנציאציה בתקלה.
אם אני קונה ביטוח גרירה זה כדי לא לשלם המון על גרירה לכשאזדקק לה. מה מועיל לי זה?

ולגבי העסקה שבנדון...אמנות השרשור, אני עניתי לפותח השרשור ולא חיפשתי סוכן חדש עבורי.

שבת שלום

פרארי1

New member
10 או 30 קילומטר זו התפלפלות?

כשהייתי מבוטח בסטארט, ארע לי פנצ'ר במרחק של כ-40 קילומטר מירושלים, בשעות הערב, בהן המוסכים סגורים.
זה היה באזור של בן גוריון והתברר שיש מוסך טרקטורונים פתוח בכפר טרומן, אליו הגעתי עצמאית אחרי מילוי אוויר בתחנת דלק.
הוא הציע תיקון עם תולעת, אמר בהגינות שאינו מוסך אופנועים ואינו מוסמך לפרק בלמים ואף אמר שלדעתו לא מומלץ לרכוב עם התולעת עד ירושלים.
במקביל, הציעו לי מהמוקד של סטארט גרירה ל......כפר טרומן.
הבהרתי להם שאני שם וזה לא פותר את הבעיה.
מכיוון שרציתי להגיע הביתה ולהביא את הקטנוע למוסך, הסכמתי בלית ברירה למחיר של 400 שקל, אותו דרשו במוקד (כפול מעלות הביטוח השנתי, עבור גרירה בודדת).
אם הייתי "ישראלי טיפוסי", הייתי אומר שאני צריך גרירה עקב תקלה מכנית, מסתדר עם הנהג בשטח שלא ידווח שמדובר בפנצ'ר וסוגר עניין בחצי מחיר או פחות.
&nbsp
לאחר כמה ימים פניתי שוב למוקד וביקשתי מישהו יותר בכיר כדי לברר את הנושא.
הוצע לי לפנות בכתב עם העתק ממוען למנכ"ל וכך עשיתי.
רוצה לנחש מה הייתה התגובה?
לא הייתה כל תגובה....
ירדתי מהסיפור עם טעם רע ודעה לא טובה על סטארט.
ייתכן שדברים השתנו מאז (זה היה די מזמן), אבל לדבריך עדיין קיים סעיף ה-10 קילומטר וזה ממש לא התפלפלות בעיני, לא רוצה להזדקק להתערבות של סוכן וקומבינות של מקורבים, רוצה כתב שירות הוגן שייתן פתרון אמיתי, כי בינינו, פנצ'רים הרבה יותר שכיחים מכל תקלה אחרת.
&nbsp

אם פי 3

New member
בדיוק

גם לי היה פנצ'ר שלא הסכימו לגרור למוסך במסגרת הביטוח, כי זה יותר מ-10 ק"מ, ונדרשתי לשלם. למזלי, זה לא היה רחוק, ועדיין סכום גבוה יחסית ובעיקר משאיר טעם רע.
&nbsp
&nbsp

אם פי 3

New member
כן גובים

ואם זה יוצא יותר מ-10-20 ק"מ? אני עדיין צריכה מוסך, וגרירה למוסך מרוחק (במיוחד אם זה במקרה לא בשעות העבודה) לא עוזרת לי בכלל. אין שום הצדקה להבדיל בין פנצ'ר לתקלה אחרת באופנוע.

אם פי 3

New member
10 ק"מ זה כמו אין ביטוח

בניגוד למכוניות, תקר בדו"ג דורש פירוק של מערכות, כולל בלמים ולא יכול להתבצע ע"י הרוכב בעצמו (אם הוא לא מקצוען) וגם לא על ידי פנצ'ריה אקראית אלא ע"י מוסך אופנועים. רוב האנשים מעדיפים שמי שיפרק וירכיב להם את הבלמים הוא רק המוסך שהם מכירים וסומכים עליו, או לפחות מוסך אופנועים מורשה.
בדרך כלל זה לא בטווח של 10 ק"מ...
&nbsp

אם פי 3

New member
חסך לי הרבה כסף

פחות רלוונטי למי שרוכב רק באיזור הבית / מוסך (אז אין בעיה לגרור בתשלום, אם צריך), אבל להתקע בלטרון עם אופנוע שלא מניע (אחרי שעד לשם רכבתי בלי שום בעיה...) היה יכול להיות הרבה כסף (המוסך שלי בנשר, חיפה) נוסף לבאסה של הפסד הקורס שהייתי אמורה להשתתף בו באותו יום...

למעלה