ביטוח צד ג' בבניה

אלעדק1

New member
ביטוח צד ג' בבניה

הי, אני עומד לבנות בית ולקבלן שלי יש ביטוח קבלנים. תנאי הפוליסה הם של ביט. רציתי לדעת מה הסכום המומלץ שיהיה בכיסוי צד ג'? אלעד

בינא

Member
לפני ברור עלויות הבטח נדרש לברר את

התנאים הנדרשים ע"י חברות הביטוח השונות, כי יש חברות המעמידות תנאים שלא ניתן לעמוד בהם ולעומת זאת יש תנאים קיימים שנדרשים בהיתר הבניה מהקבלן, אשר מאפשרים בצוע ביטוח כזה... למשל, אם הקבלן חוייב לבצע גדר פח הקפית לכל המגרש שלך ולקחת שומר (אפילו באמצעות הקבלן), יש חברות ביטוח שיהיו מוכנות לעשות ביטוח צד שלישי לאתר במהלך הבניה, בעוד יש כאלה שדורשות הרבה יותר, או תשלום כל-כך גבוה שהופך את הבטוח ללא כדאי. מומלץ לברר את תנאי הבטוח וסכומי הבטוח בחברות עצמן ורצוי באמצעות סוכן ביטוחי נדל"ן ולא ביטוחי רכב למשל.

avi5199

New member
בדיוק היום עשיתי ביטוח מקיף לאתר בניה

הבית שאני בונה הוא בגודל של כ 200 מטר ברוטו, שתי קומות ומרתף. עלות הביטוח לשנה היא 1000 דולר הפוליסה כוללת ביטוח מקיף לבניה : כוללת חבות מעבידים ע"ס 1.5 מיליון דולר צד ג' 250 אלף דולר וצד א 250 אלף דולר חשוב לעשות ביטוח מקיף כזה ולא חלקי או רק צד ג', (ההבדל הוא כ 200 דולר) הביטוח מכסה כל נזק לגוף או לרכוש שיכול להגרם באתר ומכסה אותך גם מתביעות של ביטוח לאומי או של עובד שלא שילמו עבורו ביטוח מתביעות על רשלנות , על נזק לאדם שנקלע לאתר , וגם מנזקים שיכולים להגרם למבנה שלך . ולהקיף את האתר בגדר כדאי לדעתי גם בלי קשר לביטוח.

למעלה